פאזל של זוגיות

giulietta

New member
פאזל של זוגיות

בבוקר, יצאתי לפגישה חשובה והאיש נשאר בבית עם האפרוחית והוירוס. נסעתי לי בכייף וחשבתי לעצמי איזו זוגיות מופלאה יש לנו, איך אנחנו מתפקדים כצוות, רגישים לצרכים אחד של השני, יחסים שרק הולכים ומשתבחים אצטרה אצטרה... בצהריים חזרתי לשחרר אותו, שילך לעבודה. על איזו שטות נהייתה מלחמת עולם (בטח השכנים יתחמקו ממבטיי החל מהיום חחחחחחחח). הוא יצא מהבית ב"שלום" קורקטי. והשאלה: עם איזה חלק אמשיך עכשיו את היום? עם זה של הבוקר
? או זה של הצהריים
? (שיט, הלכה היועצת? )

עם החלק....

שהכי מתאים לפזל שלך עכשיו ... הצעה קורקטית :) עם
..זה מחזיק הרבה יותר זמן וטוב גם לקמטים , עם השנים תברכי את העצה הזאת.....חחחח....

גילית.

New member
ג´ול חברה יקרה, תנסי להמשיך עם החלק

של הבוקר, אפילו אם לפעמים זה קשה. גם לנו היה איזה קטע שכזה הבוקר, איזה ויכוח בקשר לאחד הילדים, (או יותר נכון ילד אחד מילדנו שהשתלט על האינטרנט ולא נותן לאחרים להתקרב חחחחחחחחחחחחח) ובעלי שלח לי מייל בסגנון "מאחורי כל גבר מצליח עומדת אשה תומכת ואוהבת" והעתק מאי מייל שקיבל בעקבות מינוי בעבודה, ולכן מציעה לך עיצה ידידותית, לשלוח לבעלך אי מייל בסגנון "מאחורי כל אשה מצליחה עומד- גבר תומך ואוהב" הנה אחרי שקיבלתי את המייל כבר יש לי חיוך על הפנים, מקווה שעזרתי לך, מקווה שהדברים יפתרו מגילית

giulietta

New member
חחחח מה אני מתלבטת?

כ-מ-ו-ב-ן שהטלפון היגיע (לא מבזבז דקה זה חחחחחחח ...מכיר את אשתו העקשנית ...) טוב, נו, טיהרנו את האוירה...(איזה פאדיחה...לחזור בי מכל האיומים חחחחחחח....)
פשוטית וגילית

נעמי 1

New member
לי היה...

ברור שיגיע טלפון. ככה זה שיש זוגיות... (עוד מילה שאני מתעבת) נפלאה.
נעמי

למעלה