פאזל קשה...

m o r 22

New member
פאזל קשה...

אהלן, הזמנתי פאזל מאיביי בעזרת מישו מהפורום אז דבר ראשון תודה רבה לך שוב!! הבעיה היא שידעתי שהוא יהיה ממש קשה אבל בגלל שממש אהבתי את התמונה בכל זאת קניתי אותו, עכשיו שהוא הגיע הוא אצלי כבר שבוע( חמישה ימים מתוכו לא הייתי בבית) וביומים הנותרים עשיתי רק את המסגרת וגם בא יש חלק חסר, בקיצור ממש קשה, השאלה אם יש לכם טיפים כי כרגע אני לא רואה איך אני אסיים אותו לא דווקא בקרוב אלא בכלל האם אני אצליח לעשות אותו...ד״א הפאזל הוא מחלקים צהובים או שחורים או לבנים, אין גוונים או משו כזה, מה שכן יש שיכול טיפה להקל זה צורות הזויות של החלקים אבל עדין זה לא מקדם אותי... תודה מראש לעונים ולעוזרים... :)

דגנית

New member
פאזל מגניב!

תמיין טוב טוב, תסדר את החלקים.. ותתחיל ליהנות. אני חושבת שאפשר לראות כל מיני גוונים, אולי תוך כדי עבודה תגלה את הגוונים. לגבי החלק החסר במסגרת, יכול להיות שהרכבת אותה לא טוב? נסה שוב.. תהנה מההרכבה

m o r 22

New member
כנסי..

א- אני בת... ב- מיינתי טוב טוב ואין גוונים. זו בדיוק הבעיה כי מיינתי למסגרת/ שחור/ צהוב/ חצי צהוב חצי שחור/ שחור- לבן. הרוב הגדול זה השחור שזה מלא מלא רק שחור בלי גוונים אלא שחור אחיד, מאיפה נתחילים?????

דגנית

New member
אופפס סליחה, בדרך כלל אני בודקת

איך מתחילים? קודם כל לסדר את כל החלקים, אני מסדרת אותם על הקופסאות הקודמות או על משטח אחר, (ושוב אני שולחת לחפש את החיילים היפים של מממאיה35) אחרי שהחלקים מסודרים - וממויינים לפי צבעים וצורות: אני הייתי מתחילה מהמסגרת, כי המסגרת נותנת לי סדר גודל של הפאזל, ועוזרת לי להתחיל. אחר כך מהצבע הצהוב, כי הוא הכי מעט.. ואז ממשיכה לאט לאט |זעה| אני לא מאילו שמצליחים להניח חלקים על הפאזל או בכלל לראות את החלקים הנכונים במקום הנכון, אני מנסה חלק חלק
בסוף הכל מורכב תהני

מדונה81

New member
חיילים כאלה ?

כמו שדגנית ציינה, אם אין תתי גוונים, פשוט צריך לנסות חלק וחלק.... השיטה היא באמת לסדר בתוך כל צבע, לפי צורה. וגם כאן יש סידור פנימי, נניח החלק הסטנדרטי (זכר מול זכר, נקבה מול נקבה) בא בשתי וריאציות אחת לרוחב ואחת לאורך. נסי לסדר ואח"כ לעבור חלק חלק. בחלק מהפאזלים תוכלי לזהות תבנית חיתוך שחוזרת על עצמה ותדעי מאיזו "קבוצה" אמור להיות החלק הבא. (לפי דעתי זה קורה בפאזלים הגדולים ולא של 1,000 חלקים...) בהצלחה
ותעדכני בתמונות.

123נעמי

New member
פאזל קשה קשה

אבל מקסים אין הרבה ברירות בכזה מצב ניסיון של חלק חלק כמובן אחרי מיון צבעים והכי חשוב כמו שמדונה רשמה שימי לב לתבנית חיתוך של החלקים תנסי לראות איך מסודרים החלקים בשורות בדרך כלל יש סדר בשורות לפי סוג צורת החלקים ולפי זה תחפשי את החלק המתאים לא להתיאש הפאזל מקסים ושווה את ההרכבה. בהצלחה רוצים לראות תמונות התקדמות

m o r 22

New member
תמונה...

זה המסגרת (שאפשר לראות שעדין לא שלמה..) לגבי מה שרשמתם שאפשר לסדר לפי צורה כל שהיא של החלקים- כמו שייצנתי כל חלק יותר הזוי מהשני.. צורות לא קשורות בעליל שלא חוזרות על עצמן...

123נעמי

New member
לפי התמונה...

אני רואה שתהיה לך בעיה למיין לפי צורות חלקים החלקים לא סטנדרטים וזו מיון בעייתי הרבה עצות אחרות אין לי מלבד המון המון סבלנות הפאזל מקסים מקסים מקסים שווה את השקעה בהצלחה תעדכני אותנו על ההתקדמות

איזה יופי של חלקים (גם הקוף חמוד)

סבלנות סבלנות ועוד סבלנות - זה מה שצריך לפאזל כזה. למעשה, זה בערך מה שנדרש לכל פאזל, רק שבמקרה הזה ההרכבה קשה הרבה יותר בגלל הצורה של החלקים. הצבע גם לא עושה חיים קלים במיוחד..... חשבי כל כך שכל חלק אחד שאת מחברת זה חלק אחד פחות to go אז לא להתייאש. בהצלחה ותהני מכל רגע!

metalt

New member
היי. לא להתייאש :)

אני האמת כמעט אף פעם לא מתחילה פאזל במסגרת. לפעמים זה עוזר אבל אם החלקים באותו צבע לרוב טועים בפעם הראשונה שמנסים לחבר. לפי התמונה שלך אני הייתי מתחילה (כמו שראיתי שחלק כבר ציינו) בצהוב, צהוב\שחור. או אפילו בקטעי הלבן שחור של העניים והלבן המלא של הפרצוף. ואז משם כבר נשאר לך רק למלא את החלל השחור. שאומנם הרבה אבל כאמור בשלב זה חלק נכבד מהפאזל כבר יהיה מורכב ואולי אף יתחבר לך לצורות השונות. אם יש הרבה צורות שונות - אבל כאלה שחוזרות על עצמן הייתי ממליצה לנסות למיין דווקא גם לפי צורה ולא רק לפי הצבע. יותר קל לחפש משהו שיתחבר לצורה מיוחדת ככה. נראה פאזל מגניב להרכבה. לא ממש הסגנון שלי אבל אהבתי את דרגת הקושי :) בהצלחה. נ"ב היכן את גרה? האם את רוצה עזרה בהרכבה?

למעלה