פאזל מיניאטורי

גולה7

New member
פאזל מיניאטורי

שלום לכולם רציתי לשאול מי שהרכיב פאזל מיניאטורי איך זה בעצם- האם זה הרבה יותר קשה מהרגיל או שלא אני מתלבטת אם לקנות.

ssyוM

New member
מניסיון אישי ..

הרכבתי פאזל מינאטורי ומאוד לא נהניתי . ( התינוק -קקטוס ) . החלקים קטנים ובנוסף היה לי לא מעט רקע אחיד בפאזל שמאוד הקשה על ההרכבה . כך שפאזלים מניאטורים בהחלט אינם כוס התה שלי . חברי הפורום הרכיבו פאזלים מניאטורים נפלאים ( כמו לדוגמא הפאזל המניאטורי שהרכיבה פאזלונה כתמונה על מקרר )ועוד ...

123נעמי

New member
מנסיוני....

כדאי לך לנסות - קצת לגוון זה לא יותר קשה - תלוי כמובן בתמונה החלקים פשוט קטנטנים כמו שאמר אריקל אני מעדיפה את הסטנדרטים אבל לנסות כדאי

א ר י ק ל

New member
לסיכום-דברים חדשים,תמיד כדאי

ומסקרן לנסות. פעם אחת בטח ששווה את זה. יש פאזלים קשים ויש קלים..זה לא קשור לגודלו של הפאזל/גודל החלקים. זה עניין של גוונים/צבעים וכפילויות בתמונה. אין פה עניין של קושי בגלל שהוא -מיניאטורי-. זה הכל תלוי בתמונה שלו.

natalixx

New member
אני עושה עכשיו פאזל מינאטורי

של התינוק בתוך הורד
סימתי עם התמונה ונשאר לי עכשיו "רק" הרקע והמסגרת שהם קשים מאוד..

eitany24

New member
אזל מיניטורי-תינוק

היי, בהצלחה עם הפאזל של התינוק.. אם את מוצאת דרך להתמודד עם המסגרת והרקע, אשמח לשמוע.. לי היתה את אותה הבעיה והתייאשתי... בהצלחה בכול מקרה

natalixx

New member
תודה!

דרך להתמודד? זאת די עבודת נמלים האמת .. וזה מתבסס על כמעט רק על המבנה של החלקים כי כמעט ואין שינוי בגוון לא קל, אבל לא מתיאשיים, זה חלק מהכייף והסיפוק אח"כ הוא גדול

מממאיה35

New member
אני מאוד נהנתי ../images/Emo70.gif

הרכבתי בעבר פאזל מינאטורי ומאד נהנתי. מהר מאוד מתרגלים לגודל של החלקים, אח"כ היה קשה להתרגל חזרה לפאזל "נורמלי". עכשיו יש לי פאזל אחד מינאטורי בהמתנה.. החוכמה לדעתי במינאטורים היא להרכיב כאלה שהם צבעוניים ומגוונים, ודווקא לא כאלה שהם עם הרבה רקע אחיד (כמו זה עם הדלעת ואחרים מסוגיו או דומים לו). אבל זה העדפות שלי.. באמת הסיפוק אחרי ההרכבה היה גדול. הנה כאן אפשר להציץ על המוגמר (יש כמה הודעות בשרשור הזה).. התמונה שמצורפת להודעה הזו שלי היא של המינאטורי שבהמתנה..

אז ככה...

לדעתי פאזל מיניאטורי הרבה יותר קל מרגילים, למרות שכל הפאזלים שהרכבתי עד עכשיו היו בני 1000 חלקים... לי אישית פאזל מיניאטורי לוקח 5 ימים להרכיב... אגב- מישהו יודע איפה מוצאים מבחר של הפאזלים האלה? אני יודעת ש"אדוקה" מוציאה אותם, אבל בדוגמאות מצומצמות מאוד... תודה!

למעלה