פאזל הפוך..

eitany24

New member
פאזל הפוך..

היי, מחר אני יעלה תמונה של הפאזל, פשוט זה לא נמצא במחשב שאני עובדת עליו כרגע. "העבודה" על הפאזל היתה מעניינת ומאתגרת... בעיקר הרכבתי לפי צבעים ונושאים של החלקים שנראו לי זהים. לדוגמא, בהתחלה התמקדתי בחלקים של הבנינים, קירות ושמיים.. חלק מהתמונה המקורית כן מופיע אבל בעוד 20 שנה קדימה.. לדוגמא מישהי שהראו אותה בחורה צעירה בתמונה המקורית בפאזל הופיע בתור סבתא על כסא גלגלים.. יש קצת רמזים שכן עוזרים.. בכול אופן זה ממש נחמד..

leatom

New member
זה קשה כמו שזה נראה?

זה נראה די מסובך כי בעצם צריך לנחש את הפאזל. זה קשה מסתכל או קשה מאתגר? לוקח בטח הרבה יותר זמן לסיים... ואיך האיכות של החלקים?

eitany24

New member
תשובה..

זה קצת קשה מאתגר, האמת שעשיתי כבר פאזלים עם תמונה הרבה יותר קשים.. וגם לא לקח לי הרבה זמן עליו.. עבדתי עליו רק בסופ"שים ולקח לי משהו כמה 3-4 סופ"שים.. האיכות של החלקים סבירה לגמרי, אולי הם טיפה יותר "עדינים" מחלקים אל אדוקה, אבל הם בסדר גמור, לא היתה בעיה של כיפוף חלק או משהו אחר.. בקשר לתמונות, לא שכחתי אני יעלה בערב כשאגיע הביתה

eitany24

New member
תשובה..

זה קצת קשה מאתגר, האמת שעשיתי כבר פאזלים עם תמונה הרבה יותר קשים.. וגם לא לקח לי הרבה זמן עליו.. עבדתי עליו רק בסופ"שים ולקח לי משהו כמה 3-4 סופ"שים.. האיכות של החלקים סבירה לגמרי, אולי הם טיפה יותר "עדינים" מחלקים אל אדוקה, אבל הם בסדר גמור, לא היתה בעיה של כיפוף חלק או משהו אחר.. בקשר לתמונות, לא שכחתי אני יעלה בערב כשאגיע הביתה

למעלה