פאזלים פאזלים

פאזלים פאזלים

שלום לכולם אני קוראת את הפורום המורכב והחביב הזה כבר תקופה, ונהנית מאוד. פעם (לפני 10-5 שנים) הייתי בונה הרבה פאזלים ואז התגייסתי והתחלתי ללמוד באוניברסיטה והפאזלים קצת נזנחו. בניתי בעיקר פאזלים של 1000 , שניים של 2000 , ועוד כמה תלת מימדים : טאג' מאהל, ביג בן, וטירת נירנשטין. כולם מוסגרו ותלויים אצל ההורים שלי, חוץ מהתלת מימדים שפשוט חזרו לקופסא. לפני כמה זמן התחיל לגרד לי באצבעות לחזור לפאזלים.. אז קניתי לי את הפאזל הזה http://www.puzzles.co.il/product.asp?f=51&p=3 שהוא 2000 חלקים, והייה ממש כיף לבנות מחדש. חוץ מבעיה אחת, הוא נגמר מהר מידי.. אני בונה רק בשבתות, וזה לקח לי בערך חודש וחצי. ועכשיו אני בהתלבטות אם לפרק או למסגר. מצד אחד הוא יצא ממש יפה, הרבה יותר מרשים מהתמונה עצמה. מצד שני הרבה יותר כיף הייה לבנות אותו, ולא נראה לי שאפשר למסגר בלי להדביק כדי שאני אוכל לבנות שוב. אז בינתיים הוא מגולגל בתוך השטיח גלגול שבניתי. הבעיה היא שעדיין בא לי מאוד לבנות, ואני מאוד מתלבטת אם ללכת לקנות 2 פאזלים לפני שיגמרו המבצעים לחגים, אבל זה חבל לי קצת על הכסף לבנות רק פעם אחת ואז למסגר, וגם חבל לי לפרק אחרי שבניתי אותו ולהחזיר לארון. אז חשבתי, אולי אתם מכירים מקום שמתפקד כמו ספריית השאלה של פאזלים? כמו שיש לספרים. או שאולי אפשר לארגן פה בפורום.. אני יודעת שכן חלקכם בונה ומפרק ואז אפשר יהיה לעשות סבב בין אנשים, כמו ספריה מה אתם אומרים ?? יש היענות ? עדי

מממאיה35

New member
הי עדי ברוכה הבאה!

קודם כל ברוכה הבאה! לגבי הסיפריה של הפאזלים - אני חושבת שבודדים פה מפרקים את הפאזלים שלהם( אבל אויל אני טועה כי הצטרפו חדשים, לא יודעת) בכל מקרה אני לא מפרקת אלא מדביקה את הפאזל בסלוטייפ מאחורה ומאחסנת.. עד שאמסגר או משהו דומה.. אין לי
לפרק וגם התמונה ככ יפה שלמה באמת לא לתלות אותה (תשובה - כי נגמרו הקירות בבית..) אז אני אישית לא יכולה לתרום לסיפריה הזו שהצעת.. בואי נראה מה אחרים פה יגידו.. בכל מקרה

jocie1

New member
ברוכה הבאה, תמונה מהממת רמת קושי גבוהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מארגנת תמונות של אוסף הפאזלים למסירה. 200 עד 2500 חלקים

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תמיד כיף לחזור לתחביב הזה. בקשר לפרוק או למסגור אני מאילו שמפרקים ואני רוצה לספר לך שפעם כשלא היה מבחר כזה גדול של פאזלים הייתי מרכיבה את אותו פאזל כמה פעמים. אבל היום - כשיש כזה מבחר ענק וחנות "ממתקי הפאזלים" מושכת את העין אני תמיד נמשכת לקניית פאזל חדש ולא להרכיב פעם נוספת את אותו פאזל. חלק מההנאה בתחביב הזה זה הסתובבות בחנות ובחירה פאזל חדש דנדש
אם התמונה מאוד מוצאת חן בעינייך ומתאימה לאוירת החדר - מסגרי אותה אם לא - לפירוק ולקופסא תמיד אפשר לחזור אליו ולהרכיב אותו שוב
אם את בשוונג של הרכבת פאזלים רוצי לחנות ותיקני לך שניים במבצע זה לא מתקלקל -אין תאריך של פג תוקף
זה פשוט מבצע משתלם וחבל לפספס אותו בהצלחה

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני עדיין בודקת את הנושא הזה של ספריית השאלה . בכל מיקרה אני ממסגרת את כל הפאזלים שאני מרכיבה
קצת בעיה לארגן ספריית השאלה מפאת איבוד חלקים . וכן אני בעד לנצל מבצעים ולחפש מציאות בתחום ...ויש
שוב ברוכה הבאה

למעלה