פאזלים מיוחדים

פאזלים מיוחדים

בשיטוטי ברשת מצאתי כמה רעיונות נחמדים לפאזלים שחשבתי לשתף אותכם בהם. הראשון- פאזל לוח שנה- פאזל 1000 חלקים שאחרי שמורכב יוצר לוח שנה לשנת 2012

ואחרון- תגלגלו למטה את העמוד המצורף

ותראו איזה רעיון נחמד בפאזל של אליס בארץ הפלאות- 3 פאזלים של 1000 חלקים שמשלימים ביחד תמונה

123נעמי

New member
מקסים מקסים מקסים ../images/Emo9.gif

איזה פזאלים מדהימים יש באתר הזה:) הנה יש לי תעסוקה ליום כיפור לעבור על האתר הזה ששששששששששששש שלא ישמעו שאני לא בבית כנסת

ליפנים יש פאזלים מטריפים

יש לי ב-WISH LIST שלי חמישה פאזלים מהאתר הזה שאני זוממת להזמין. הבעיה שכל פאזל עולה כמו בית בתל אביב לא כולל משלוח. ברמה כזו שאני שואלת את עצמי אם אני קונה את הפאזלים למי אני מורישה אותם בצוואה..... אז אני מחכה לאירוע מיוחד ואז אני אעשה הזמנה בלי שירגישו... (ירגישו לצורך העניין זה מנהל הבנק שלי ובעלי)

123נעמי

New member
תזמיני - אנחנו נסתיר אותך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצחיקה אחת... הזכרת לי משהו שחברה שלי תמיד

אומרת לי. חוץ מפאזלים יש לי גם פטיש לספרים ואני קונה המון ספרים (בשנה האחרונה פחות). בקיצור כל פעם שאני עושה קנייה גדולה של ספרים ואני אומרת לחברה שלי שהספרים שקניתי בדרך אליי הביתה היא אומרת לי שהיא מוכנה להציע לי מקלט מדיני.....

כמוני כמוך

פאזלים וספרים ולא תמיד באותו הסדר רק שאני לשמחתי לא נזקקת למקלט מדיני. החיוך מאוזן לאוזן מצדיק את זה בדרך כלל.

Elia4

New member
פאזלים ממש משגעים

אם היה כאן מבחר כזה, לא הייתה נשארת לי משכורת...
מתאים לכם שנעשה קניה מרוכזת ונתחלק בתשלום המכס? מה אתם אומרים?

לדעתי קנייה מרוכזת לא תחסוך כלום בנושא המכס

עד כמה שאני יודעת (ואני מודה שאני לא כ"כ בקיאה בתחום) מכס משלמים לפי אחוז מסוים מהעסקה כך שגם אם נזמין הרבה פאזלים עדיין המכס יהיה אותו אחוז מהעסקה

למעלה