פאזלים ב 10 ש"ח???.

shely50

New member
פאזלים ב 10 ש"ח???.

מזמן לא כתבתי כאן, וכבר הצטברו לי כמה דברים. הייתי עכשיו ברשת גמא דיל (נדמה לי שזה השם ) שפתחו באזורנו לאחרונה. חנות ענקית של שמונצס בשקלים בודדים. בין השאר יש להם פאזלים של עד 1000 חלקים. פאזל כזה עולה 10 ש"ח. פאזל של 500 חלקים - 8 ש"ח. שם היצרן נשמע כמו משהו סיני בלתי ברור. אני משערת שהאיכות בהתאם. רציתי לקנות, באמת. החלטתי ששווה לסכן 10 ש"ח ולראות מה יצא מהקופסה... אבל לא מצאתי אפילו אחד שממש מצא חן בעיני. היה רק אחד נחמד, אבל של 500 חלקים. ויתרתי, ולא בכאב לב. מישהו נתקל כבר ברשת הזו או בדומים לה? עוד משהו - גלשתי לאחרונה הרבה באתרי פאזלים מהעולם הרחב. גם דרך הקישורים כאן וגם בדרכים אחרות. אני מוכרחה לציין שהפאזלים שבאתרים הישראליים הם באמת היפים ביותר - לטעמי - וגם איכות האתרים הישראליים הרבה יותר טובה. והכי חשוב ומעצבן - אני מרכיבה עכשיו פאזל שנקרא "הפסקת צהריים 1932" בשחור לבן. לפני יומיים חזרתי מהעבודה וגיליתי שהחתול הג'ינג'י שלי, המופרע, פרק לי חלק מהפאזל. הצלחתי, כמובן להרכיב אותו מחדש (עד עכשיו החתול מת מפחד ממני בגלל איך שכעסתי עליו אז...), אבל חלק אחד אבד ואיננו. הצילו! מה עושים? באתר של החברה (רוונסבורגר) כתוב בפירוש שהם לא מספקים חלקים חילופיים (בניגוד ל"אדוקה") וגם מסבירים למה. רציתי לפתוח לחתול את הבטן ולחפש אותו שם (ועוד כמה חלקים מפאזל ישן...), אבל הבן שלי לא מסכים. אולי בסוף הוא יחרבן אותו (סליחה!)... אני עוקבת... ירדתי מהפסים לגמרי, אני כבר חוזרת אליהם. ועוד משהו חשוב - יש לי כרטיסים להערב להופעה של שירי יוסי בנאי. איזה כיף לי! שב"ש וסופ"ש נעים לכולם!

מממאיה35

New member
אני גם ראיתי

היום בהכל ב $ פאזלים של 500 ושל 1000 חלקים ב 10 ש"ח. הרמתי את הקופסא והיא היתה במשקל של קופסא ריקה, הנחתי שהחלקים בתוכו מנייר או משהו כזה.. לא קניתי. לגבי החתול- נסי לחפש בבית את החלק החסר (אני מניחה שעשית את זה ובכל זאת). אולי לקח את זה איתו לפינת המשחקים שלו או משהו כזה. ואם לא תמצאי - אפשר לאלתר חתיכה חסרה, יש פה הרבה הודעות על זה, בפרט שהפאזל שחור לבן, נראה לי יותר קל.. וגם אפשר ללמוד לעתיד איך להגן על הפאזל מפני החתול. אני אומרת מניסיון - כשאני מרכיבה החתולה לא באזור (לא מרשה לה) וכשאני לא מרכיבה - הפאזל מתחת לשטיח. בכל מקרה

123נעמי

New member
אני קניתי לפני שנתיים בערך

פאזלים במחיר 20 ש"ח באיכות מצויינת.

למעלה