פאזלים בשבילכם

ifatd1

New member
פאזלים בשבילכם

אני יפעת- שלום לכולכם!!! אני מרכיבה ותיקה מאוד, הרכבתי כבר המון פאזלים בגדלים מדהימים ומיד כשאני מסיימת להרכיב פאזל משהו חסר לי ואני רוצה עוד ועוד! לכן חשבתי ולכן אני רושמת את ההודעה הזאת, אם משום מה הפסקתם להרכיב פאזל שנורא רציתם אני מוכנה להרכיב לכם אותו תמורת תשלום, פנו בכל עת, יפעת

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה יפעת

אני מאוד אשמח לפתוח לך גלריה אם יש לך אפשרות להעלות תמונות של העבודות שלך.

ifatd1

New member
תודה לך,

זה נשמע לי מצויין, אני אצלם ברגעשהזדמן לי כי יש לי כמה עבודות מפוזרות אצל קרובים שלי אני אאסוף ואשמח לקבל את עזרתך שוב תודה

Kניבל

New member
מרכיב ותיק ../images/Emo19.gif

שלום לכולם לא יכולתי להתאפק והייתי חייב להגיב. גם אני מרכיב ותיק ונגוע בחיידק. ולכל אותם אלו "שנתקעו באמצע" אני מוכן להשלים להם את ההרכבה ללא תשלום. - חינם אין כסף. מקווה שלא קילקלתי לך יפעת
_____________________________ כל אחד והשריטה שלו

ifatd1

New member
קניבל חמוד!!!

אהבתי את ההודעה שלך, היא גרמה לי לחייך אבל תסכים איתי שאם יביאו לך להרכיב פאזל של יותר מ3000 חלקים, אתה לא תקפוץ על המציאה ותרכיב ככי באלך להיות נחמד אז לא, לא הרסת לי בכל זאת לכל מי שירצה את עזרתי ולו לקטנה שבעזרה אני כאן!! וקניבל הרכבה מהנה לך!!!!:)

Kניבל

New member
הלואי

אני מחכה כל החיים שיביאו לי (עברתי כבר יותר מחצי) יש עוד תקווה 3000 5000 10000 15000 הכל יתקבל בברכה. אני עוד מסוגל לפרק אותו ולהרכיב מחדש. (אחרים משלמים בשביל זה המון) לא? ______________________________________________ לא עובר לי אפילו אחרי ה

ifatd1

New member
יפה לך

תשמע יפה לך ביותר, באמת!!!! באמת שאין לי מילים, אני לא יודעת אם אני אהיה מסוגלת לעשות זאת ככה כי בא לי... שיהיה לך בכיף ותהנה מכל חלק וחלק :)

למעלה