"פאוזה" בשאר ישוב

Marie Claire

New member
סופשבוע בפאוזה

היה חביב אבל הנושא הקולינרי לא עמד בציפיות. כשמפרסמים מקום תחת השם פונדק צפוני לאניני הטעם, רף הציפיות עולה. מתוך האתר של פאוזה: "הבישול של פאוזה מתבסס על שילוב בין המטבח האירופאי הקלאסי, המטבח היפני וכמובן המטבח הישראלי. אנו מאמינים בשימוש במוצרים מעולים, טריים ביותר, תמיד ירקות ופירות של העונה כאשר הטעמים שלהם עשירים במיוחד. תיבול בתבלינים מגינת התבלינים המגוונת של המקום. התפריטים מותאמים למזג האוויר ותלויים בתוצרת הטרייה והזמינה בימים שלפני כל ארוחה. השף של פאוזה בוחר את התפריט בסעודה לפי עונות השנה ומגוון המוצרים הטריים באיזור, אולם בפאוזה מאוד מקפידים שכל אחד יוכל למצוא בארוחה דברים שיהפכו אותה עבורו - לחגיגה ". אז למען האמת - היה סופשבוע חביב. מקום יפה, חדרים נחמדים - אבל לא מאד מפנקים. אבל האוכל היה סביר ולא יותר. מקום המתיימר להגיש ארוחות גורמה לא יכול להסתפק בבישול ביתי בינוני. חבל.

גסטרו

New member
תודה שהארת את עיננו , הפרסומת

אכן עשתה חשק והבטחה לגדולות. מה אכלתם ? זה גם יקר מאד...

Marie Claire

New member
הצימר הזה נבחר

בגלל היומרה הקולינרית, שממנה התרשמתי דרך אתר האינטרנט של המקום. היינו שני לילות חמישי ושישי. האירוח כלל 2 ארוחות ערב ו- 2 ארוחות בוקר. הקונספט חמוד להפליא. כולם נפגשים לארוחת ערב בשעה מסויימת, יושבים ליד שולחן אחד גדול ומטבע הדברים מתפתחות שיחות נחמדות בין האורחים. אני לא זוכרת בדיוק מה היה בתפריט. מה שזכור לי, שהמנה העיקרית בארוחה אחת היתה המנה המתוארת בבלוג (סלמון) ובערב השני שוק טלה. הכל היה ממש חביב אבל הביצוע חובבני. אם הייתי מזמינה אותך אלי הביתה (כאורחת שלי) ומאכילה אותך בארוחה כזאת אני חושבת שהיית אומרת שבתור בשלנית חובבת סיפקתי את הסחורה. ברגע שמדובר בתשלום, רמת הציפיות שלי משתנה לחלוטין. כנ"ל לגבי ארוחת הבוקר, שעם קצת יותר דמיון ובלי כל בעיות כשרות (המקום אינו כשר - פלוס גדול מבחינתי) אפשר היה לספק ארוחת בוקר מדוגמת להפליא.

מיצמיצ69

New member
לא - זה היה אייטם במדור מומלצים

גליון אוקט' כמדומני זה מדור שלא עולה אפפעם לרשת אבל אני יכולה לכתוב פה בקיצור מה כתבו שם אם חשוב לך

Marie Claire

New member
אם תוכלי אני אשמח

זה פשוט מסקרן אותי. אני לא מכירה אנשים נוספים שהיו שם ורציתי לשמוע עוד חוות דעת.

מיצמיצ69

New member
הנה- מ"על השולחן" נוב' על פאוזה

ז'אנה גור כתבה: ציטוט חלקי בהחלט: "רחבת אירוח נעימה, ארוחה משותפת סביב שולחן ארוחות הערב מוגשות בהידור עם הרבה רצון טוב האוכל אינו נטול פגמים-ניכר שמדובר בבשלן חובב אבל הנעימות הכללית האסתטיקה והחברותא מעגלים פינות. חדרים מעוצבים באיפוק אלגנטי ועתירי פינוקים קטנים מקום יפה ומושקע עם אווירה חברותית ומיוחדת"

Marie Claire

New member
תודה

זה דומה מאד למה שאני חושבת. קונספט מצויין עם ביצוע חובבני בתחום האוכל.

מסכים עם עיקר הדברים

קודם כל לגבי החדרים, הם באמת לא מפנקים ולפי מה שהבנתי מאביגדור ועינת אין גם כוונה להפוך אותם למפנקים, הרעיון הוא לתת לאורח בחדר רק את המינימום ולגרום לו ןצאת החוצה ולהשתלב עם השאר. לגבי האוכל, אני לא נוטה להסתמך על מה שאתרים מכריזים על עצמם, כששאלתי את אביגדור איך הוא היה מגדיר את האוכל אותו הוא מגיש הוא אמר שהוא בפירוש לא ברמה של מטבח עילי (Haute cuisine) אלא של מטבח כפרי אירופאי איכותי (Campgnard). מעבר לזה נוכחתי בעיניי לראות שהמוצרים באמת הכי טריים שאפשר, היינות טובים ובלי הגבלה (וכך גם האוכל), ואהבתי את הקונספט של ארוחה ביחד שהיא אירוע חברתי.

ננה f

New member
אפרופו אין כניסה לבע"ח וילדים

מישהו יודע אם בוקי'ס בהר חלוץ עוד קיים, איך האוכל שם, ואיך שם בכלל?

למעלה