פאוור תנ"כי

Super Icon

New member
פאוור תנ"כי

מכיוון שהמון מוזיקת פאוור מתעסקת במיתולוגיות וסיפורי אבירים- האם אחת מלהקות הפאוור חשבה על העם היושב בציון? כלומר שירים עם נושאים מהתנ"ך? או שזה קיים רק אצל מתליקה(מה? באמת לא רושמים את זה ככה?) מקווה שתוכלו לעזור!

המממ... לא שידוע לי

אבל ל- BLIND GUARDIAN יש שיר שעוסק בצליבתו של JESUS... אבל אולי מישהו אחר מכיר =/ ובקשר ל-METALLICA - התעתיק הוא "מטאליקה", מאחר ולפי כללי התעתיק מאותיות לטיניות T מתועתקת ב-ט', ואילו ת' היא התעתיק של TH.

Scarred

New member
הממ....

אם אני לא טועה באמת לבליינד גארדיאן יש שירים העוסקים בישו.. יש את punsihment divine precious jerusalem ויש את The script for my requiem שמדבר על מסעות צלב בזמנו של ישו וגם another holy war רובם סובבים סביב ישו, צליבתו, והתקופה הזאת... אצל להקות אחרות לא ממש הספקתי לבדוק את זה...

בואו נראה מה עוד יש.. ../images/Emo13.gif

יש לedguy שיר שקוראים לו Jerusalem (מהאלבום mandrake), ולafter forever (אמנם זה גותי ולא פאוור, אבל לא נורא) יש שיר שקוראים לו Forlorn Hope, שמערב בשיר עצמו נאום של רבין (כן, כן...) ובכלל,כמה מהנושאים בשירים שלהם עוסקים בישראל (אפילו באינתיפאדה....so I heard).... זה מה שאני יודעת...

AMORPHIOS

New member
אפטר זה אכן איכות! אבל האלבום

הראשון שלהם איכותי יותר. גותי למדי. באלבום השני הם התמתנו קצת ומשלבים גם מוטיבים אתניים במוזיקה.

למעלה