פאוור רנקינג- סיבוב לפני אחרון

Rapgamer

Well-known member
ממשיכים עם דירוג מקומות 4-6.

שלי:
6. מינסוטה- אני עדיין מעט חסר ביטחון לגבי הזהות שלנו כקבוצה. כן אנחנו נהדרים בהגנה (למרות שזה לא התבטא מספק במצ'אפ מול דאלאס) וצפויים שוב לסיים בטופ 3 בעונה הרגילה. מבחינה התקפית אנחנו עדיין תלויים בסדר שמכניס קונלי, קשה לסמוך שישמר את היכול הזאת בגילו. אם הוא פחות טוב זה אומר שגם גובר פחות טוב כי צריך שיפעילו אותו. טאונס כרגיל סימן שאלה, המסקנה שלי היא שיש סיכוי שבעונה הקרובה נהיה בדעיכה קלה לפחות עד שהרוקי שבחרנו יכנס לעניינים.

5. דנבר- לאט לאט מדממים עוד שחקני גרעין מבלי לדאוג לתחליף מספק. רביעיית הגרעין שלהם עדיין rock solid (עם כוכבית קטנה סביב הכשירות של מורי וMPJ) אבל שחקנים 5 ומטה ברוטציה על הפנים. במערב הולך להיות קשה כבר מהסיבוב הראשון, בעיני זו משימה מאוד מאוד קשה לנצח 4 סדרות כשנטל כל כך כבד יושב על הכתפיים של צמד הכוכבים מהשלבים המוקדמים.

4. דאלאס- אוהב את המהלכים שלהם באוף סיזן, גולת הכותרת כמובן קליי אבל הביאו בשקט עוד שני שומרים טובים בדמות נאג'י מארשל וקווינטין גריימס ששווים מקום ברוטציה. אני חושב שהפיינלס שלהם לא fluke ויש להם את הכלים לשחזר את ההישג הזה, עדיין התלבטתי לגביהם בין מקום 4 ל5 בגלל חוסר היציבות הכללי של קיירי.

fatnoam

Active member
6. וולבס
ממש רציתי לשים פה את פילי, אבל הסגל שלהם באמת חזק יותר. בגדול לוולבס יש שביעיה שיכולה ללכת לריצת פלייאוף עמוקה, אבל גובר לא מתאים לכל מאצ׳אפ, וקונלי כבר לא יכול לשחק את כל המשחקים האינטנסיביים האלה ברציפות. נאז ריד המצויין וניקיל האפקטיבי מביאים את האנרגיות והגיים הנדרש מהספסל. השאלה היא מה קורה עם השאר. קייל אנדרסון עזב והוחלף בג׳ו אינגלס הגמור. אני לא רואה שם משהו שיכול לשנות משהו. אני חושב שפי ג׳יי דוזייר זה הימור טוב ויש דיבור טוב על הרוקי דילינגהאם, אז יש מצב שהוולבס ישחזרו את העונה הקודמת המוצלחת.
כדי להגיע יותר גבוה, צריך או מזל חריג, או קפיצת מדרגה נוספת של אנטמן, ולדעתי זה לא שם עדיין.

5. פילידלפיה
בית ספר לבניית סגל, אבל הגעה של כוכב כמו ג׳ורג׳ לסביבת עבודה עם אמבייד (הזיה) ומקסי שעדיין צעיר, אני לא רואה את זה עובד מהיום הראשון. קיילב מרטין הבאה מצויינת ואם הולכים על מקסי בפוינט גארד הוא מועמד טבעי לעלות בחמישיה ב-2. אני חושב שזה המהלך הנכון. אוברה כנראה יעלה בחמישיה ב-4 ולא יהיה דרופ מטוביאס שלא תרם דבר, אבל גם אוברה לא בדיוק השחקן הכי reliable שיש. מהספסל עוד כל מיני אוסף של שמות, לאורי ורג׳י ג׳קסון שלא ברור מה נשאר מהם (או שיותר גרוע, דווקא כן ברור), קייג׳יי מרטין שלא ברור מה ואיך הוא מסוגל לתרום וכמובן אריק גורדון, הקבב הבלתי נגמר, שלא ברור אם הוא מסוגל לשחק טוב מחוץ לכדורסל הנבחרות. דראמונד משלים את הספסל, אבל אני לא חושב שהוא יהיה אפקטיבי כפי שהיה בבולס, אלא יותר תעודת ביטוח כלשהי לאמביד.
לפילי יש טופ 3 שכל הליגה יכולה להתקנא, אבל מעבר לזה הרבה פחות. זה נראה לי יותר קבוצה חדשה שצריכה להידבק ולא איזשהו סגל עם המשכיות, ומארבעת הברכיים של אמבייד וג׳ורג׳ יש אולי אחת שמתפקדת, אז קשה לי להמר עליהם חזק. בכל זאת, קבוצה מפחידה.

4. מאבריקס
לדעתי דאלאס בטייר אחד מעל האחרות שפה, חוץ מזה שיש להם את השחקן הכי טוב בליגה היום, כנראה, שהולך לעונת MVP כנראה, יש להם גם את הפלסטיני הקטן ששיחק כדורסל מעורר השראה בעונה הקודמת ובמיוחד בפלייאוף. הטרייד באמצע העונה על גאפורד ו-וושינגטון הפך אותם לקבוצת הגנה נפלאה, עם לוב ת׳רט קבוע שהגארדים המטורפים האלה ניצלו ובגדול.
אני לא יודע מה נשאר מקליי תומפסון אבל אני די בטוח שלצד שחקני גרביטציה כאלה הוא יוכל להיות אפקטיבי. כמו כן, מהספסל עולים שחקנים כמו דינווידי, הארדי (עוד עונה של שיפור, יש לי ציפיות מהבחור) ואפילו אקסום, צפויים לסדר לו הרבה מבטים. יתרה מכך, ההגנה של ג׳ונס תחסר וגם האנרגיות של גרין, אבל בסופו של יום קווינטון גריימס שהגיע שחקן טוב משניהם. עוד עונה של שיפור מלייבלי הנהדר והמאבריקס יכולים בהחלט לכוון לכתר. הם 4 ולא 3 (נאגטס, כמובן) כי לדעתי לצד שני הכוכבים אין להם מספר 3 מובהק או אפילו מועמד לכך. אם לייבלי הולך ייכנס לנעליים האלה חזק, המערב בבעיה. אם ייתקל ברוקי-וול של עונה שניה, המערב יותר פתוח.

Rapgamer

Well-known member
וואו פזפסתי שגם דינווידי חתם במאבס. האמת סגל מפחיד, המון כלים. צריך לבסס שם היררכיה ולקוות לעונה שפויה של קיירי.

Krit123

Well-known member
6. דאלאס
לא התלהבתי כמוכם. קליי שדרוג על הארדוואי, אמנם הוא מגיע עם יומרות ומעמד שלא יאפשר לספסל אותו. סיים עם גולדן כי נעלב מזה, הוא לא יוסיף להם בחדר הלבשה. לגריימס מוסרתית היה חסר גרוש ללירה בתור שומר אישי, כאילו עושה הכל נכון ובכל זאת אוכל באקטס. נאג'י שחקן שלם מג'ונס, לא בטוח שהתאמה עדיפה. ג'ונס הוסיף לריחופים בשני הצדדים שהתכתבו עם סגנון המשחק והחולשות שלהם.

5. מילווקי
כנראה הריצה האחרונה שלהם כטריו, או עם לופז כקוורטט. פחות התייחסתי לפציעה של מידלטון בדירוג, היא כן תשפיע על המיקום וזה ישפיע על הבראקט, אז אני מבין למה דאלאס או קבוצה אחרת מהמערב יכולה לעקוף פה.
יאניס עדיין פאוורהאוס שמסוגל להנהיג ריצה באופן עצמאי בפלייאוף, אהבתי את המהלכים מסביב שאמורים לסייע. למרות שטרנט איבד צעד בהגנה הוא שדרוג על ביזלי בכל מובן.

4. דנבר
תכננתי לדרג נמוך ולצרף תמונה של מאלון, איבדתי את המומנטום. בגדול היו התפתחויות מאז שהתחלנו את הדירוג, מורי למשל עדיין סוחב פציעה עם הנבחרת, טיוס ג'ונס הוסיף לחזק יריבה במערב וכדומה.
ראס הגיע, לפחות יהיה כאוטי. התבטאתי שהקבוצה של 24-25 תהיה טובה מזו זכתה, ובכן לא חשבתי שקייסיפי יקבל הצעה נמוכה ויעזוב. הסגל הצעיר שלנו טוב, אם רק נשחק לחוזקות שלו ונשתף אותו. יוקיץ' עדיין יוקיץ', שזה השחקן הכי טוב בעולם (רק עכשיו קלטתי שנועם העניק את התואר ללוקה משום מה), יש עם מה לעבוד.

fatnoam

Active member
אין לי בעיה עם האמירה יוקיץ׳ השחקן הטוב בעולם, בינו ובין לוקה מה שמכריע בשבילי זה את מי ראיתי משחק אחרון, ואת יוק ראיתי באולימפיאדה ואת לוקה לא :)

למעלה