פאוור רנקינג- מקומות 7-9

Rapgamer

Well-known member
ממשיכים עם 3 קבוצות בכל סיבוב.

שלי:
9. אינדיאנה- כן אני די high עליהם. היו טובים במהלך העונה ובטורניר האמצע, השתפרו עם הטרייד על סיאקם ועשו ריצת פלייאוף אנדרייטד. כוח האש שלהם נהדר, יש להם כבר לא מעט שחקני גרעין שהם פלוס בהגנה והם רק ימשיכו להתגבש.

================ כאן עובר טייר נוסף ואנחנו נכנסים ללבל של קונטדריות, לפחות בפוטנציה.

8. מילווקי- נמצאת בתחתית הטייר הזה על סמך מה שראינו בעונה שעברה- קבוצה מבוגרת ואיטית שלא הצליחה לחבר 10 משחקים באמת טובים בשום שלב. הם כן שייכים ללבל הזה מבחינת הפוטנציאל שלהם כרגע, למרות שהניתוח שמידלטון יעבור בשני הקרסוליים נראה בינתיים כמו המשך ישיר של עונה שעברה.

7. ניקס- התלבטתי את מי לשים כאן והלכתי עם קבוצה שהתחלתי מאוד לחבב, ושיכולה להיות מרוצה מהאוף- סיזן שלה. אז למה הדירוג היחסית נמוך? כי אני עדיין חושב שהtop-end talent שלהם חסר בהשוואה ליתר הקבוצות בצמרת. הניקס הצליחו לשלוף ניצחונות יוצאי דופן דרך ריבאונד, האסל, מהלכים גדולים- זה טוב ויפה אבל בסופו של דבר הסגנון הזה עבר השמדה עצמית שכולם נפצעו בזה אחר זה. מה גם שהארטנשטיין היה חלק קריטי מהזהות הזאת (ושחקן נהדר באופן כללי שלא קל להחליף). אני מסכים עם האופטימיות הכללית לגביהם אבל לא חושב שהשנה הזאת תהיה השנה שלהם, במובן של סיכויי פיינלס/אליפות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תוהה אם לאור מה שראינו מהם בעונה החולפת ובהתחשב בכך שהם לא עשו שהם מהלך משמעותי בינתיים, האם מילווקי באמת ראויה להיות שמינית בדירוג?
למה בעצם הם עדיפים על אינדיאנה?

Rapgamer

Well-known member
תוהה אם לאור מה שראינו מהם בעונה החולפת ובהתחשב בכך שהם לא עשו שהם מהלך משמעותי בינתיים, האם מילווקי באמת ראויה להיות שמינית בדירוג?
בעיקר מבחינת תקרה תיאורטית. למרות מה שאמרת, יכול להיות מצב שהכל יתחבר לבאקס והם יצליחו ללכת עד הסוף. אני חושב שהסיכוי לכך נמוך אבל אפשרי על הנייר. לכן הם נמצאים בטייר הקונטנדריות, ואינדיאנה לא.

כנראה שהעדיפות ניתנה למילווקי כי יאניס היא השחקן הטוב ביותר בשתי הקבוצות.

Krit123

Well-known member
אוקיי אני שם לב שבצמרת דירגתי פחות לפי שיקולים שנוגעים קונפרנס (אולי הרבה פחות), משמע התייחסתי יותר לאיכות של הקבוצה נטו במקום לבראקטים ויריבות ישירות. לכן אני משמנמך את הניקס בידיעה שהדרך שלהם לגמר האיזורי קשה מאחרות.

9. ממפיס
הם האינדי שלי, נכנסים לטיר של הקונטדריות מבחינת האיכות. למרות שאני חושב שסמארט מעבר לשיא, שאר הסגל בעלייה. עונת טנקינג השיגה להם שיפור רוחבי ובעיקר גילוי של שחקנים כמו וינס וויליאמס, ג'י ג'י ג'קסון התותח אליהם יצטרף אידי במשבצת אדאמס. סופר מסקרנים.

8. ניקס
אולי נמוך מדי כאמור, דירגתי גבוה יותר במקור. יש מצב שטרייד סביב רנדל בקנה ישנה את ההסתכלות עליהם, ודווקא אצל ת'יבס שחקן גרעין כמו הארטנשטיין מסוגל להיות בר החלפה. דיברנו באקורט הגנתי, עוד צמד שומרים מהטובים בליגה ישתפו פעולה (אוג'י/ברידג'ס) העונה.

7. מיני
התלבטות רצינית פה מול קבוצה שלא נסגיר אותה בסיבוב הנוכחי. בגדול קשה מדי לסמוך על טאונס, ולא מובן מאליו שגובר וקונלי ישחזרו יכולת. התפתחות של מקדניאלס והרוקיז הם הסווינג פקטור פה כי זו של אדוארדס לדעתי תתקזז עם הגורמים האחרים שציינתי.

fatnoam

Active member
9. גריזליז
קבוצה מצויינת שאם הכל יתחבר לה, לא רק שהיא תגיע גבוה מאוד במיקום לפלייאוף, אלא גם היא תפחיד מאוד קבוצות ממפגש פוטנציאלי. מדובר בקבוצה הגנתית וביתית מאוד, שיכולה להתפוצץ התקפית מהרבה כיוונים. את רוטציית הגארדים מרכיבים הפנומן מוראנט, דזמונד ביין (קלעי ושומר) ומרכוס סמארט שמשאיר את הלב על הפרקט בכל רגע. בגבוהים אפשר למצוא את זאק אידי הרוקי הענק, ג׳יג׳י ג׳קסון (סקורר מעולה מעמדת ה-4), ברנדון קלארק הקופצני והאנרגטי וכמובן ג׳אן ג׳קסון ג׳וניור שעושה הרבה מהכל.
כשמסתכלים בעמדות הפורוורד מתחילות הבעיות. וינס וויליאמס, סאנטי אלדמה וג׳ון קונצ׳אר. כן, זה אוסף של שחקני nba, לא מתאבקים ב-wwe. זה כל כך נורא, שלמעשה החמישיה החזקה שלהם היא לשחק עם שלושת הגארדים שלהם, שניים מהגבוהים, ובלי אף אחד מהם. מצד שני, אחד או שניים מהם יכולים לשחק גם סמול בול 4, אז בהנחה של מאצ׳אפ, ממפיס יכולה להעמיד חמישיה קטנה אך מסוכנת ומרושעת.
הקבוצה הזו סבלה מאינסוף פציעות ושחקני מפתח שמפסידים משחקים, השנה נראה לי שישתנה מזלם. לדעתי הם הולכים לסיים עם ביתיות במערב.

8. ניקס
מוזר לי לשים פה את הפיינליסטית של המזרח, אבל יש לזכור שזה מעולם לא היה קרוב לסלטיקס, ובסופו של יום הם לא פגשו במילווקי (שוב יאניס נפצע בפלייאוף), ופילי שהם הדיחו התחזקו בפול ג׳ורג׳ (ועוד). לניקס יש סגל מאוד רחב וחזק, והם התחזקו במיקאל בריג׳ס הנפלא שיפגוש בחמישיה איתו את מיטשל רובינסון (דומיננטי מתחת לסל בשני הצדדים), אוג׳י אננובי (טופ 3 טו-וויי ווינג בליגה), ג׳יילן בראנסון (מנהיג וסקורר מדהים) ו... ג׳וליוס ראנדל. האחרון הוא למעשה אנטי תזה לכל מה שראינו מהקבוצה הזו בפלייאוף, הוא שחקן אייסו שתוקע את השטף, לא נלחם בהגנה ולא ממש ניתן להגדרה בעמדה מסויימת על המגרש. במחיר של השארתו (או אולי בחוסר ברירה) הם לא יכלו לשלם לאייזיה הארטנטשטיין המצויין שעזב לאוקהלומה, וסתם לקבוצה הזו מלא חורים והעלה את רמת האינטנסיביות שלו בכל דקה על המגרש, ובעיקר מילא חסך כי רובינסון מועד לפציעות.
לדעתי גם כאן יהיה להם קשה למצוא דקות לכולם, דיוינצ׳נזו, מקברייד וג׳וש הארט כולם ראויים לדקות, ולכולם יהיה קשה לתפוס אותן. אני חושב שאם לא יהיו פציעות מסויימות, ראנדל הולך להידחק לאיזורי הטרייד, אננובי ל-4, ומישהו מהשלישיית ספסל הזו יעלה. או שלא, לא ברור. מה שכן ברור זה שת׳יבודו לא יודע לנהל רוטציה רחבה, ולכן בלי פציעה משמעותית אחד מראנדל ושלישיית הספסל צפוי לעונת שפל.
עוד מינוס זה העובדה שיש דרופ ענק שבראנסון יורד מהמגרש, והקבוצה לא עשתה שום דבר חיובי כדי להילחם בעניין הזה (הביאו את קאם פיין וזה אומר הכל).
אני מסכים עם יובל שהכוכבים שלהם הם בלבל השני בניגוד לקבוצות האחרות בתשיעיה הזו, אבל 1 - בראנסון הוכיח שבמאני טיים הוא as good as anyone , ו-2- יש להם די הרבה שחקנים שהם טובים מאוד מאוד. וזה לא רע.

7. באקס
והנה קבוצה שהתחילה ממקום מאוד רע ועשתה מהלכים טובים, הצליחו להשאיר את כולם (חוץ מביזלי שהלך ל-6 מליון דולר לעונה בבית קברות בדטרויט). על המינימום הצליחו להביא את דלון רייט, טוריאן פרינס והכי חשוב - גארי טרנט ג׳וניור. אישית הייתי עולה עם טרנט בחמישיה במקום קונאטון, ובכל מקרה עם פורטיס זה אחלה ספסל.
יאניס ייתן את הטון, דיים ייתן עונה טובה לאחר הכנה ראויה, והקרסוליים המתפרקים של מידלטון יחזיקו חצי עונה ואז הקבוצה תנסה לחשב מסלול מחדש כנראה. אני לא בטוח שבסדרה הניקס או ממפיס לא היו מנצחים את הקבוצה המבוגרת הזו, אבל יאניס כוכב בדרג הכי גבוה, בפריים שלו, זה נותן להם את האדג׳ בעיני.

Rapgamer

Well-known member
8. ניקס
מוזר לי לשים פה את הפיינליסטית של המזרח
כן, כולנו הנחנו שהניקס יעברו את הפייסרס וסביר להניח שזה מה שהיה קורה לולא פציעות. אבל רק מזכיר שאינדיאנה לקחה את גיים 7 והיא הפיינליסטית.

מעניין ששלושתנו שמנו את הניקס באיזור 7-8, אני חשבתי שלפחות אחד מכם יהיה היי עליהם.

למעלה