פאוורפאף הסרט

eliahu2002

New member
פאוורפאף הסרט

אם יצא הסרט של בנות הפאוורפאף בארצות-הברית ב-3 ביולי (יום לפני יום העצמאות של ארה"ב ולפני הפיגוע בלוס-אנג´לס) אז מתי יצא הסרט של בנות-הפאוורפאף בארץ? ותתנו לי תאריך מדויק ליציאת הסרט לקולנוע בארץ.

Digi Lista

New member
בספטמבר

אני לא יודעת בדיוק מתי, אבל כבר סיימו לדבב אותו.

eliahu2002

New member
יציאה

דווקא בדקתי טוב והסרט לא יהיה בספטמבר או אולי שנה הבאה אז כדי להוריד את הסרט מקאזה במקום לחכות

Digi Lista

New member
מה שכתבתי זה מידע מ...

מאיה בר שלום, אני מניחה שיש לה מושג על מה היא מדברת...

נֵץ

New member
ניתן למנהלת להגיד את דברה

(
יעל, שלחתי לך הודעה במסרים, למה את לא עונה?)

casperit

New member
גם אני לא יודעת בדיוק מתי יוצא הסרט

אבל לפי מה שקראתי עוד שלושה-ארבעה חודשים. יעל
יש לי כרגע בעיה במסרים..

נֵץ

New member
הכוונה היתה בקשר לזה שהוא אמר שהוא

יוריד את הסרט... טוב אם לא שמת לב, כנאה גם השאר לא שמו. אני דרך-אגב, סומך על מה שאומרת מאיה בר-שלום [
שעכשיו גם מדבבת את הוק-גירל (בליגת הצדק)! איזה יופי!].

מריה12

New member
ניצול..

למנהל של הפורום.. נכנסתי לפרטים שלך (אני יודעת שאני משועממת) וראיתי את התמונה של מופע הארנבות של ד"ר קספר.. זה של האלבום "הו הו" נכון? טוב אז בקיצור.. יש לך עוד תמונות? כי אני ממש ממש רוצה.. ולא מצליחה להשיג בשום מקום..

casperit

New member
../images/Emo32.gif טוטאלי...

אממ קודם כל אני בת (אני קספרית ולא קספר) ואממ לא אין לי ממש תמונות... איזה מין תמונות את צריכה? אממ אממ ואם כבר ד"ר קספר שולטים... ואממ גם מוניקה אבל פחות... אממ וגם הפאוורפאף גירלז שיהיה קצת קשור לפורום:) יעל

מריה12

New member
סורי לא היה לי כח לקרוא משהו..

היה צהריים.. ורק היתעוררתי.. בערך.. לא יודעת למה אמרתי בזכר! זה היה אתומל נכון? אה ואיזה יום היום? ו.. אמ.. אני צריכה תמונה כלשהי לא ממש משנה לי היתה לי תמונה אחת שהיא די גדולה.. יחסית לכל התמונות שראיתי.. והיא היתה במחשב... ואז ניכנס אלינו וירוס ופירמטו לי את המחשב!!!!! ואין תמונה :(

למעלה