פאדי מאס

1Yasoo1

New member
למשפחת ספאדי ו-FADI, תודה תודה תודה

את מה שהיה אתמול בביתו של FADI אתאר בצורה פשוטה - בקושי הגעתי לעבודה בבוקר... המשפחה של פאדימו היא משפחה פשוט מדהימה. אני מרשה לעצמי לקחת את היוזמה בשם כל החברים הרבים שהתאספו אתמול בביתך להודות למשפחה הנפלאה שלך, לאמא הנהדרת שטרחה עם אחותך כל כך קשה והכינו מטעמים כל כך ניפלאים וטעימים, לא היה מקום להכניס פרור בסוף הערב..כל הזמן רק דאגו שהצלחות תהינה מלאות. לכמה מאיתנו הלכה ה"דיאטה" כבר בתחילת הערב... אני לא ממוחה גדול לבישולים - אבל לאמא שלך מגיע "תיסלם אידק"..גדול לאבא המדהים שלך שחיבק כל אחד מאיתנו ונתן לנו להרגיש שביתכם הוא הבית שלנו.. אהבה החום... לאחיך המדהים שרץ כל הערב שלא יחסר כלום....אח פשוט גדול מהחיים ובסוף הערב ...שיחק אותה בריקוד... והדודים המדליקים שלך שדאגו לעלות לנו את הרמה מ-40% ל- 50%...
תודה לכם משפחת ספאדי הניפלאים...מכל החברים שהיו אצלכם ולפאדי - שוב מזל טוב ליום ההולדת ומזל טוב לקבלת התואר הראשון מכאן הדרך לתואר שני והלאה קצרה - מכל החברים....

פאדי מו שלנו

אני יפתח בסליחה למנהלת,אבל ערב שכזה דורש פתיחת אשכול משלו לכל הפחות :). קשה מאוד לתאר את מה שהיה בביתו של פאדי אתמול.. אחרי ימים כאלו בדרך כלל אני נהיה אופטימי לגבי מצב האנשים בעולם הזה. באמת שהרבה זמן לא יצא לי לראות משפחה כזאת , שאירחה אותנו כיד המלך , ויותר מזה..הרבה יותר מזה. קודם כל אני רוצה לשבח את האמא,והאחות על המטעמים הנפלאים שהוגשו לנו אתמול,לאח ולדודים שדאגו לנו כל כך הרבה..ואיך לא לאבא המדהים שפשוט כיבד אותנו בנוכחות הכיפית שלו.. ואיך אפשר לשכוח את פאדי מו,שהוא היה בעצם הסיבה,והדבר שליכד את כולנו בביתו אתמול. איזה אירוח,איזה משפחה,איזה אווירה,איזה כיף! נקווה שמעכשיו פאדי יתחיל לחגוג יומהולדת פעמיים בשנה וכל חודש יוציא תואר :) זה היה יום שינצר בזיכרון שלי,ושל הבת שלי שלא מפסיקה לשבח את מה שהלך שם אתמול. אני מצרף תמונה..לכבוד יאסו שלנו .. שמרוב אוכל .. אפשר לראות מה קרה לו אחרי היום הזה..אני לא בטוח שהוא כל כך יאהב :) (התמונה צולמה בחשאי.) שלכם,גרב.

פאדי מאס

תודה רבה הגענו הביתה. הספקנו ליראות את הולנד מנצחת.אוהבים אותך.... הגרשונים.

אממ ..

אנשים.. פרנס עכשיו התקשר אליי.. ואמר לי ששמחה כמו אתמול לא היתה לו בתכנית אף פעם, הוא היה בכל כך הרבה טברנות ביוון , אבל כזה דבר הוא עוד לא ראה.. אז פאדי תיצור בבקשה עם פרנס קשר,הוא רוצה להשכיר את הבית :) לכל אלה שחולקים על דעתי בנוגע למה שהיה אתמול .. צירפתי תמונה. :) גרב

מצטרף לכול מילה, ומוסיף, לאחות

שלימדה אותי פרק באהבת הזולת...זה משהו לא מהעולם הזה...שוב כל הכבוד... למשפחה הנהדרת הזו...איך אמרה מישהיא כאן על פאדי, התפוח אינו נופל רחוק מהעץ, כמה נכון הדבר לגבי כל העץ...פשוט משפחה נפלאה...

12אניהיא

New member
אם יורשה לי להוסיף... ויורשה לי

אחרי שיחה עם מר סאפדי האבא, למדתי דבר מאוד חשוב שצריך להקנות לילדנו וכך העולם יהיה הרבה יותר יפה. שאלתי את אבא של פאדי יזו שאלה בהקשר לשתיית אלכוהול, הוא ענה לי שהוא לא אדם דתי ואת ילדיו הוא לימד דבר אחד שהוא הכי חשוב... אהבת האדם באשר הוא
עם הורים כאלה... לא פלא שהבן שלהם יביא שלום לעולם!!!

חולפת2

New member
חכו,חכו,תקשיבו למה שאני אומרת לכם.

אנחנו עוד נשמע על פאדי גדולות ונצורות.ולא רק בפורום הזה. יאסו פאדי

אין לי ספק, שנועד הוא לגדולות...

אינשאללה, ושרק ישמור על עצמו כמובן, כי אנו חברי הפורום שולחים לו ולמשפחתו מכאן המון המון אהבה...המון בריאות, ושישאר נפלא כמו שאנחנו מכירים ומוקירים אותו...

פאדי היקר, הגענו הבייתה השעה 2:47

הדרך עברה בשלום, לפני שאני ממשיך לכתוב על החוויה של היום למחר ולעכל את מה שחוינו היום, הרשה לי דבר קטן לעשות, והוא להודות למשפחה הנפלאה שלך הכוללת את האם האב האח והאחות הדוד והדודה וכל מי שנכח במקום ולומר הרגשנו יותר מאשר בבית, הרגשנו במשפחה אמיתית תומכת ואוהבת...תודה תודה תודה...וכמובן שאני והג'מעה הירושלמית מבקשים כמובן להמשיך ולהיות בקשר...ומי ייתן ותהייה לנו ההזדמנות קרובה לארח אותכם אצלנו בירושלים.

Nava5

New member
לפאדי היקר ולמשפחת ספאדי../images/Emo51.gif

תודה על הערב המקסים שהענקתם לנו!!! היה עשר! כל התקרובות המושקעות לפרטי פרטים, המגוון המדהים,האסתטיקה... ומעל לכל החום והאהבה שנעטפנו בה מרגע שכף רגלנו דרכה בביתכם... כזה מאור פנים, חום, חיבוקים, אנשים שופעי-אהבה! היה מדהים! פאדי, אנא, הודה בשמנו להוריך, לאחותך ולאחיך על הכל! אנו מקווים להמשיך ולהיפגש עם משפחתך באירועים משמחים! וכן, פאדי, אלפי ברכות להצלחתך בחיים ולהפקת מלוא התועלת מלימודיך ומהתואר שקיבלת בשבוע שעבר! אני מאמינה שתעשה חייל! ברגשי תודה והערכה, שלך, נאוה

מכול הירושלמים תודה תודה תודה .

למשפחת ספאדי אנו מודים לכם על ערב ניפלא . משפחה נהדרת חמה ומקסימה,ושוב תודה,תודה,תודה .

איזקיס

New member
לפאדי ומשפחת ספדי הנפלאה!!!../images/Emo51.gif

אין בפינו לתאר את 'ה'-חוויה הנפלאה,האירוח מכל הלב ,האוכל המשובח של המשפחה הנפלאה-משפחת ספדי!!! טרחתם קשה ואנו מאחלים לכם שפע בריאות !! אבו פאדי>אתה רקדן מעולה ! אום פאדי>נכנסת לנו ללב ושתרוי נחת מילדייך! (ה-"כנפה" עלה לאתי חזק חזק לראש) –תודה!! לאח ,לאחות, ולדודים הנפלאים>>>כל הכבוד לכם! וכמובן לאחד והיחיד הלא הוא פאדי שאתה מקסים ואיש יקר שוב מזל טוב ובהצלחה בהמשך לימודים פוריים מאחלים:אורי ואתי

איזקיס

New member
וכמובן ,,,התמונות הנפלאות

אשלח לכל מי שרוצה ושמישהו יעלה אותם כי אני לא יכול

merakli

New member
פאדי היקר חברינו אחינו ובנניו|חיבו

אנצור את החוויה שהייתה לנו אתמול כל עוד אהיה צלול ממשפחה כזאת ניפלאה ואוהבת אין להיתפלא שנוצר"פאדי" כמו שאומרים בזכות ולא בחסד "מלח הארץ"

חולפת2

New member
פאדי מו,נראה שהיה אתמול מפגש מוצלח,

אני קוראת את ההודעות של החבר'ה,ורואה שכולם נהנו,ומשבחים את המשפחה שלך,אבל אני לא מתפלאה.......במקרה שלך נראה שהמשפט"התפוח לא נפל רחוק מהעץ"מתלבש עליך יופי.עם ילד כזה מוצלח-אין סיכוי שהמשפחה לא תהיה מוצלחת.שמחה שהיה לכם ערב מוצלח,שיהיה רק בשמחות,בכייף,והרבה מוסיקה טובה!!!

איזקיס, מה הבעייה?? מדוע לא ניתן

להעלותם, האם זו בעייה טכנית???, האם יש לך את הכרטיס עליך??? האם יש באפשרותך לשלוח אלי?? תהייה בקשר...

תודה. לפאדי ומשפחתו היקרה.

פאדי היקר ברצוני להודות לך מקרב לב והמון המון אהבה וכבוד לך ולמשפחתך הנפלאה והמיוחדת . כמו כן הייתי רוצה את התגובה של הזוג עם הילד והאם הם בפורום, ולא נשכח את אחיך סאלח שנתן ריקוד כמו גדול. ממני יאסו מנגאס ולשם שינוי גם מאשתי זמירה .

sysyv

New member
../images/Emo39.gifפאדי, להראות את השירשור למשפח

מגיע להם לראות את האהבה וההערכה שמחזירים החברים שהיה להם התענוג להתארח. אכן חגיגות התואר ויום ההולדת היו שילוב מושלם של בית חם עם יכולות אירוח מדהימות וחבורת אנשים שיודעים לשמוח, לשיר, לרקוד, ו...לשתות ממש נהדר אז תודה ענקית לכם. ברצוני גם להוסיף תודות לחברים והחברות שתפשו יוזמה ועזרו למשפחה בהגשה ובעריכה - ענת, גרב, וכל מי שהרגיש בבית וידע גם לתת. ודבר אחרון: הכנאפה אוחח הכנאפה, מאפה בית שהוכן באהבה וטעמו נשאר לעוד הרבה זמן בזיכרון.

למעלה