*פאדיחת עולם*

daf16

New member
*פאדיחת עולם*

אתמול הלכתי בדיזינגוף סנטר עם חברה פתאום אני רואה את טלי שרון לצערי לא נתברכתי ביתר טקט ולכן, כמו דפוקה הסתכלתי לה בעיניים (!) וצעקתי: "יא! הנה רננה" זה היה רגע מאוד מביש ואני שיא הדפוקה אם היא במקרה קוראת פה טלי- אני מצטערת מעמקי נשמתי על היותי דפוקה חסרת טאקט. מקווה שלא נפגעת או חשבת שאני מוזרת יתר. יומטוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח גדול../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

לא נורא...בכל מקרה כיף לך שפגשת אותה

מתנה לי

New member
גם אני הייתי אתמול בדיזינגוף סנטר!!

סעמק!!!תמיד אני לא נמצאת במקום הנכון ובזמן הנכון.הפעם דווקא הייתי במקום הנכון-אבל לא בזמן הנכון ולא במקום הבדיוק נכון (הייתי בזארה ובחנות לאומנות וציור-משהו לבגרות).קיצר.חברי הטובים.רחמו עלי.

יווווו אתמול הייתי באיזור

יו איך זה כל פעם אני מפסידה את טלי היא כל הזמן אומרת שהיא באיזור של שינקין דיזינגוף ואתמול ממש הייתי באיזוררררר אויי איזה באסה למה אמרת "רננה" למה לא אמרת "טלי"...יו חבל ...הפסדת.. לא נורא ... האימרה של טלי - תנשמי אחותי זה רק אני זה לא עפר שכטר!

שירוש1989

New member
XDמצחיקים אותי פה

חח נראה לי שטלי עובדת עלינו אני בתל אביב יותר מידי בחיים לא ראתי אותה שםXD

../images/Emo6.gif שירוש לקית בפראנויות?

למה שטלי תעבוד עלינו... זה שבנות חסרות טאקט קיימות זה דיי הגיוני וגם זה שטלי יוצאת מהבית מידי פעם זה גם הגיוני... אז למה נראה לך?
הרג אותי באמת ישר קפצה לי תמונה של טלי יושבת על המחשב פותחת כינוייםורושמתלנו הודעות

שירוש1989

New member
XDDDD

לא התכוונתי עד כדי כך שהיא כבר שולחת הודעות סטייל "ראיתי את טליייייייי
" וזה גם היה בצחוקXD אבל כן חח יש לי פאנויות בלי שום קשר אליה אבל זה קצת מוזר לי שלא משנה כמה פעמים אני אהיה בת"א לא משנה איפה לא משנה השעות אני לא רואה לא אותה ולא אף פרצוף מוכר אחר חוץ מאיזהילד מהשכבה שלי פעם ב... XD

אז כנראה שאין לך מזל...

סתם האמת שגם אני לא... והאמת גם שאני בקושי מסתובבת שם... לא נורא... גם פגישות יזומות זה טוב...

למעלה