פאדיחות....

Boreg

New member
פאדיחות....

בעברי הייתי מזכירה וגיליתי שהתפקיד הזה (לפחות עבורי
) טומן אין ספור הזדמנויות לפאדיחות.... הפאדיחה הכי גדולה שלי היתה שבאחד מימי הראשונים בעבודה הייתי צריכה להכין קפה לבוס ולאורח שלו. בחוסר התמצאות משווע במטבח הכנתי לבוס נס עם שתי כפיות... מלח
(מזל שהאורח ביקש סוכרזית...) אחרי לגימה קלה מהקפה הבוס שינה 3 גוונים של אדום ושאל אם "אולי במקרה" שמתי מלח... רציתי לקבור את עצמי... קפה חדש הוא כבר לא רצה... רק מים והרבה... אז מה הפאדיחה שלכם/ן

yoyo10

New member
פאדיחה../images/Emo9.gif

הייתה תקופה שהמסנג'ר לא עבד במשרד אז היינו מרכלות באימליים ובמקום לשלוח לחברה שלי שלחתי לבוס שריכלתי עליו. מזל שהוא היה בפגישה אז כתבתי לו פתק ושאלתי אותו מה הסיסמה שלו ואמרתי לו ששלחתי לו משהו אישי שלי בטעות. אחרי זה רציתי לקבור את עצמי. פדיחה נוספת : פעם הכנתי מצגת ברכה לאחד העובדים ובגלל שאני דסלקתית רציתי לשלוח אותה לבן זוגי שיעשה הגעה ושלחתי את הטיוטה בטעות לעובד שהברכה הייתה אמורה להיות בשבילו

enicegirl

New member
ה-פדיחה שלי

בענין הקפה, אני מכינה קפה נמס לבוס ולא תמיד כל האבקה נמסה ואני לא מתעקשת שזה ימס....יום אחד כשזה באמת לא נמס, התברר לכאורה שזה היה "מעופף" שהגיע איכשהו לכוס והשתלב די יפה עם האבקה
איך עליתי על זה? פשוט התעקשתי להמיס את כל האבקה וכשזה לא נמס, ניסיתי בכוח (עם האצבע) ואז הבנתי שעליתי על משהו קשיח יותר
(ואני חשבתי לתומי שגם קפה חם ימיס ג'וק אך טעיתי...)

צוקה

New member
גם הבוס שלי מכין קפה לבד והרבה

פעמים הוא מכין "על הדרך" קפה גם לי. היו פעמים ממש ספורות (בעיקר כשבאים אורחים) שהוא ביקש ממני וכמובן ששיחקתי אותה לא הכי מסתדרת על העניין של המלצרות - כדי שלא יתרגל

עגלגלה

New member
גם אני שמתי מלח- וזה לא היה בטעות!

לבוס שלי, הפלצן הזה, מגיע היה אילו הייתי שמה לו את כל גבישי ים המלח באותו כוס קפה!!!!!

טיפית

New member
אצלי למשל זה ממש ההפך.....

מה לעשות שכל הפאדיחות קוראות דווקא לבוס שלי בעצמו...???

למעלה