פאדיחות ..........

ליאהה

New member
פאדיחות ..........

במבחן בעברית הבת שלי נדרשה לכתוב חלק אישי חיבורי והיא כתבה את זה: כשההורים שלי התגרשו מאוד קיויתי שיחזרו להיות ביחד אבל אז אבא שלי התחתן ומאוד רציתי שתיוולד לי אחות וגם אח זה היה בסדר ולבסוף נולדה לי אחות מאבא שלי ואז הם התגרשו .... (מעניין מה חשבה המורה באותו הרגע..)

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif גדול

תפני להילה 301 היא כבר תיתן לך קאמבק למורה.... אוי תהיי בריאה הצחקת אותי... ות'אמת מה עדיף מה שהבת שלך כתבה או... חברה שלי הלכה עם הבת שלה ברחוב, פתאום הרגישה אברום מגיע...(הפרחת יונים כמו שהילה אומרת) הבחורה שיחררה את מכאובי בטנה לעולם והרחוב הפתוח והמשיכה ללכת. הילדה בת ה 3+ מגיעה לגן ושואלים אותה ליד האימא "מה עשית עם אימא?" והילדה בלי לחשוב פעמיים אומרת "הלכנו ברחוב ואימא הפליצה" אני כמעט בטוחה שהיא גם תיארה ריחות וקולות אבל עזבי... החברה שלי חיפשה בלטה להיקבר תחתיה ללא הצלחה... קיצר מה נראה לך?!

לילי301

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי..

השכנים הצמודים לא מבינים מהם הקולות המוזרים שיוצאים מהבונקר שלי.. (צחוקים לא אברומים!!!)

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif את בטוחה שלא הבאת אותה ב

טרומפלדור? ככה באמצע הלילה ....

לילי301

New member
בטוחה, בטוחה...

החום זה מהרדיאטור לא מטרומפלדור...או אברום..או השכן ממול...

שפי אחת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובמסגרת הפאדיחות הנה שתיים משלי

ושניהם נרשמו היום : הראשונה היא ש...אני גרה זמנית באתר בניה כך שלא מוצאים כלום בבית הבת שלי התעוררה בחמש בבוקר לעבודה ולא מצאה את הנעליים שלה כך שהיא נעלה את שלי כולי בהלם סימסתי סימוס חדש בזו הלשון : "לקחת לי את הנעליים ועכשיו אני יחפה!!!" במקום לחפש אותה באנשי הקשר לחצתי פעמיים על "שלח-שלח" וההודעה נשלחה.... אחרי כמה דקות אני פותחת את הפלא ומוצאת הודעה ש"אבי קיבל את ההודעה בהצלחה"
כמובן שהתקשרתי לאבי והשאלה הראשונה שהוא שאל היא : "מצאת את הנעליים"?
אהמ..והשניה חן "גנבת" הנעליים חזרה מהעבודה ורצתה לפנק את הפועל המיוזע שאלה אותו אם הוא רוצה לשתות קפה..וכמה סוכר.... ושמה לו שתי כפיות גדושות במלח!
זה הכל להפעם יצאתי להפסקת פרסומות....

גילת336

New member
כמורה אני אומרת:

תיכנסי למשרד המנהלת- אנחנו צריכות לדבר..... סתם

למעלה