פאדיחה של התחלה ?

Moris777

New member
פאדיחה של התחלה ?

יש לי שכנה שאני פוגש כמעט כל בוקר בטיול עם הכלבים. היא קצת יותר מבוגרת ממני, אבל די מושכת לטעמי. אני יודע שיש לה ילדים, אבל היא אף פעם לא דיברה על בן זוג, וכשאני פוגש אותה בטיולים אקראיים, היא מפגינה פתיחות, מדברת איתי, ולא נותנת לי להרגיש שהיא "תפוסה".. פעם שעברה שפגשתי אותה שאלתי כבדך אגב "רק את מוציאה את הכלבה לטיול ? אין עוד מי שישתתף איתך בזה ?" היא השיבה שהילדים עצלנים בקייץ, קמים מאוחר וכל זה.. ולא הזכירה בן זוג בשיחה. היום פגשתי אותה שוב, ושאלתי את אותה השאלה , אבל הפעם לא יכלתי להתאפק והוספתי "מה עם בעלך ? הוא לא מוציא את הכלבה לפעמים ?" היא השפילה מבט ומלמלה משהו כמו "בעלי זקן.." הרגשתי קצת לא נעים עם עצמי, ונפרדנו לדרכינו.. יכל להיות שהשאלה פשוט לא באה טוב, או שזה לגיטימי ואני סתם בסרט ?

Moris777

New member
לא שאלה של מטריד או לא

ממש לא מטריד אותי, השאלה אם הגישוש שלי בנוגע לאם יש מישהו בחייה או לא היא "חסרת טאקט". כי ברור שהאינטרס היה "זמני" , ולא ממש מכוון לקשר מתמשך.

פנומן 72

New member
לחלוטין לא חסרת טאקט

זה לא תמיד מה אתה עושה אלא איך אתה עושה. לשם הדוגמא בלבד: אתה יודע, אפשר להציע הצעות על בסיס מיני שלא ייתפסו מיד כהטרדה מינית ויש הצעות שגם בפעם הראשונה נחשבות להטרדה מינית.

זיקן

New member
מנהל
כדי להציע למישהו הצעה כזאת

צריך קודם להיות בעל ניסיון לגבי התוצאה הסופית (זיון) אם אין לך ניסיון בזה יענו אם אתה ניסית וזה הלך והצליח אז אתן לו את חוות דעתך לגבי סיכוייו אבל אם לא ניסית ואין לניסיון לך מעשי לגבי התוצאה הרי שזו עצת אחיתופל. תרגיע אני לא ניסיתי אני לא בקטע של הריקודים אני רק מיסתכל ולא מבין למה זה עוזר בכלל

goldy

New member
נשים רוצות מסביב

הרבה מסביב. אני חושב שכדאי להתחשב גם בדרך, ולא קודם לפגוע במטרה. לדעתי. נשים אינן גברים.

אין לך סיבה להרגיש רע עם עצמך !

מדובר לדבריך בשכנה שאתה נתקל בה לעיתים ואף מנהלים שיחות חולין השאלה שלך לגיטימית ואפילו אין בה ניחוח מיני כבעל כלב אני יכול לספר לך שגם לי יוצא לנהל שיחות בפארק עם בעלי/ות כלבים השאלה מי מטפל בכלב עולה לא פעם ולשאול אם בעלה או הילדים גם יוצאים לטיול עם הכלב היא ממש תמימה ולא משדרת שום דבר שאתה צריך להרגיש לא נוח בגינו

למעלה