פאדופיליה

AYELET1

New member
פאדופיליה

בכתבה, שלינק אליה צרפתי, מדובר על כך , שפדופיליה היא בין השאר הפרעה ביולוגית-אורגנית , ויש לה טיפול: זריקה, המוזרקת פעם בחודש, ומפחיתה באופן דרסטי את יצור הטסטוסטרון (ההורמון "הגברי", שאגב מצוי, בכמויות מופחתות בהרבה , גם בנשים). המשמעות המעשית של זה, היא סרוס כימי, ועקב כך, שהזריקה לא רק שאינה ממומנת ע"י המדינה (מחירה 1000 ש"ח בערך), היא גם איננה חובה, ורוב הפאדופילים אינם מוכנים לקבלה, ולוותר בכך על "טעם החיים" של היצר המיני (וגם נשאלת השאלה, לכמה מהם ישנה היכולת הכלכלית לממן תרופה יקרה כזו...). פאדופיליה היא הפרעת המין הנפוצה ביותר, ו10-20 אחוז מהילדים נפגעו ממנה. כנראה שגם מפורסמים רבים לקו בה: אדדגר אלן פו, שתאר את אהבתו בשיר "אנאבל לי" (כנראה שגם הספר "לוליטה" , של נאבוקוב, מדבר על אהבתו של א.א. פו), תומאס מאן ועוד. כיום, פאדופילים מוצאים שטח פעולה נרחב באינטרנט, אם ע"י החלפת תמונות ערום של ילדים, ואם (מה שגרוע יותר) , ע"י פיתוי ילדים. כל זה , כמובן, בנוסף לפאדופילים המוצאים קורבות בקרב סביבתם הקרובה. לאור שכיחותה הגבוהה של הבעיה, ולאור העובדה שיש טיפול יעיל לכך, לא נראה לכם מקומם, שערורייתי ומכעיס, שהמדינה איננה מממנת את התרופה, וכבר אינני מדברת על כך שזכויות הפרט הפאדופיל על גופו, נחשבות יותר מזכויות הפרט של הנפגע, ועקב כך , גם איננה מחייבת את לקיחת התרופה , לאלה שהורשעו בפאדופיליה??? העונש המקובל כיום (מאסר) איננו מונע תקיפות עתידיות, כי הבעיה האורגנית נותרת קיימת! מוזמנים לחוות דעתכם

vered4

New member
ביום שני הוקרן הסרט החלטה חפוזה

מבוסס על סיפור אמיתי, אם שחברתה הצלמת מצלמת את ילדיה (הגדולה בת 7) בעירום ועירום חלקי, עם מבוגרים (המטפלת) בחדר, מגיעה למשפט, מואשמת בפדופיליה. כנראה שמאיזה סיבה לא מצליחים לטפל בבעיה, אבל משתמע מהסיפור שמאוד משגיחים (עד מגזימים). עדיין לא ברור למה לא מחייבים את הפדופיל לקבל טיפול תרופתי, ואת המדינה לממן אותו.

bimbo.

New member
הנושא ממש מזעזע, ולא נראה לי../images/Emo123.gif

שהפתרון קרוב. גם אם המדינה תסכים לממן את הזריקה (אני בטוחה שלרוב האנשים אין אפשרות לממן אותה), ספק רב אם רוב הפדופילים יסכימו לוותר על העונג שלהם, כי אם יקחו את זה מהם, מה יישאר להם? הרי הם לא יהפכו לפתע לנורמלים. יש לי הרגשה שזו מלחמה בטחנות רוח, ומייאש בהתאם.

vered4

New member
וזכויות הפרט שלהם חשובות יותר../images/Emo5.gif

מאשר של הילדים שלנו. אי אפשר לדעת מי מסתובב סביב הילדים.

vered4

New member
בתכנית פיספוסים הראו תמונה של

ילד ערום על שפת הים, והחלק "המשעשע" שבזכותו נשלח הסרט לתחרות, הוא שלילד "עמד". כמה משעשע
הפדופילים יכולים לחגוג, אין בכלל בעיה להעביר תמונות.

AYELET1

New member
עניין זכויות הפרט של התוקף, עפ"נ

אלו של הקרבן, מרתיח, מקומם ומסמר שיער
!!! הבעיה היא , שזה לא רק בענייני פאדופיליה. אז נכון שאנו לא אמורים ליהיות המחוקקים, השופטים והמבצעים, ובקיצור, לא לכלות בתוקף את זעמינו (המוצדק), ויש להגן עליו מפני לינץ או הצעות אימפולסיביות לעונש, אבל,, מכאן, ועד להשאירו עם מלוא כליו התקפניים, ומלוא המוטיבציה שלו לכך (כפי שהוא נשאר לאחר , שהוא יוצא מהכלא) , המרחק גדול! ולעניין התמונות בפיספוסים, הסיפור שסיפרת נשמע כמצביע על בורות וטיפשות עצומים (וגם טעם רע, אבל זה סיפור אחר...)

למעלה