פאג´רו - שאלות!

tom 1

New member
פאג´רו - שאלות!

שלום לפורום... תמיד חלמתי על פאג´רו... והגיע הזמן להגשים את החלום! אני מעוניין להשקיע כ60-70 K ברכב קצר, שנת 96-98. הרכב ישהה כ80% מהזמן על כביש... (אולי היחס ישתנה לאחר קצת נסיון... כיום אני נהג פרייבט... שמתקשה לא להתגרד על מדרכות בת"א...) יש לי המון שאלות... קודם כל, פתוח או סגור? (יתרונות/חסרונות...) כמובן שהפתוח נראה הרבה יותר טוב... אבל האם זה פרקטי? בנזין/דיזל...? האם הדיזל 2500 מספק נהג ממוצע? (שאוהב מהירות..) כמה עולה להחזיק רכב דיזל לעומת בנזין? (טסט יקר, לא?) מה צריך לבדוק כשקונים רכב כזה? כמה רע יכול להיות המצב שלו? אני אשמח לשמוע דעות על הרכב!

-רוני-

New member
שלום וברוך הבא

אם להגשים חלום אז הפג´רו הוא הרכב מעולה, לגבי סגור או פתוח אז לדעתי עדיף הסגור כמובן שיש להביא בחשבון אם יש ילדים ואז פתוח גם מסוכן, חוץ מיזה בחורף קר ורטוב, אבל מבחינת הג´יפ זה לא משנה, לגבי דיזל או בנזין השאלה היא כמה ק"מ תיסע בשנה אם אתה חושב שתיסע מעל ל-15000 ק"מ בשנה אז עדיף דיזל אם לא אז כך בחשבון שמנוע 3000 סמ"ק יעשה ליטר לשישה ק"מ אולי קצת יותר במקרה הטוב שבעה ק"מ ובשטח הוא ישתה יותר אחד לארבע-חמש. לגבי בדיקה אז חיבים ללכת למכון בדיקה המצב של רכבי שטח עלול להיות גרוע מאד אם הבעלים הקודמים לא שמר עליו נכון שרוצים למכור רכב מיפיפים אותו אך פגיעות שסי שילדה ימצאו במכון, וסביר להניח שרכב במודלים הללו חטף כמה מכות להיתראות בשטח רוני

tom 1

New member
עוד שאלות... ../images/Emo53.gif

יש לך מושג כמה תוספת שנתית לטסט יש בגלל מנוע דיזל? וכמה קמ לליטר סולר מנוע 2500 גומע? ו...יש למישהו מושג בכמה ביטוח שנתי מדובר? לגבי פתוח... אנשים משאירים חפצים ברכב עם ברזנט? אפשר פשוט לבוא עם סכין, ולרוקן את הרכב... והרי אין תא מטען אטום.. תודה!

אורי7

New member
תשובות לשאלות ....

עבור הפאג´רו שלי (GLS בנזין קצר מודל 96) אני משלם ביטוח שנתי של 4900 ש"ח (ולזה צריך להוסיף עוד 1000 ש"ח תשלום שנתי לאיתוראן) תוספת לטסט על מנוע דיזל היא 2700 ש"ח לגבי רכב עם ברזנט ... אין ספק שזה פחות נוח/בטוח ... רכב סגור לדעתי עדיף בהרבה ... נ.ב (לגבי תצרוכת דלק משאלתך הראשונה) - בטיול שעשינו עם רוני בשבוע שעבר (אחלה טיול!!!) עשיתי עם מנוע בנזין 3 ליטר 7 ק"מ לליטר משוקלל(כולל שטח) אורי

tom 1

New member
מדובר בביטוח חובה, מקיף, או שניהם?

תארתי לעצמי שזו צריכת הדלק לבנזין... אבל יותר מעיניינת אותי הצריכה של הדיזל. (לצערי הבנזין יקר מידי... דם מבחינת הרכב עצמו, וגם מבחינת צריכת הדלק)

tom 1

New member
ובכביש בנסיעות בין-עירוניות?

ואגב, מה המהירות המקסימלית לסלד סביר? (דיזל...)

למעלה