פאב חדש ברמת ישי

שי אייל1

New member
פאב חדש ברמת ישי

פיק אפ חדש נפתח ברמת ישי, 91 מקומות ישיבה על הבר, פינת לאונג, עיצוב חדשני ופלצני, אוכל גורמה, סאונד מדהים- איזור תעשייה רמת ישי, מעל תחנת דלק סונות. השם : דרווין.

night mistress

New member
בהחלט נשמע טוב..

אם אני אקפוץ לאיזור אני אבקר.. אבל אני רוצה ויטמין P או לפחות שרות מהיר....

gh231

New member
א. לא כ"כ חדש

ב. יש בעיית אוכלוסייה קלה- או שהיא נפתרה?

שי אייל1

New member
למרסלה ...

לא היה לי מושג שצריך לבקש רשות בכדי לפרסם בפורום, מה גם שרוב החברה פה הם ברמנים או ברמנים בפוטנציה, ןכן אני, כמו כן מדריך ברמנים לשעבר, אני החל מרגע זה יוצא מפורום זה, אתה יכול למחוק את ההודעות שלי אם זה העניין, מצטער אם גרמתי לאי נעימות , שלום. שי

amircn1

New member
זה משהו בסיסי...

בקהילות ופורומים למינהם ! כאשר בן אדם רוצה לפרסם מקום או אירוע, הדבר הראשוני שהוא נדרש לעשות זה לבקש את הסכמת המנהל קח זאת לתשומת ליבך

שי אייל1

New member
תשובה

אתה שואל אם יש בעית אוכלוסייה, או שאתה שואל אם היא נפתרה ?, אם אתה עראס טרבל מייקר, אז כן, יש בעייה, לך, אתה לא רצוי, ותוכל להיכנס רק עם כרטיס חבר, שמן הסתם אין לך, אם אתה לא עארס, אז כנראה אתה ניזון משמועות, וחבל שכך, מבחינת אוכלוסייה אנחנו הכי מוצלחים, ואם אתה לא שניהם, אז כנראה שיש לך בעייה איתי או שלא הכניסו אותך, או שנשלחת ממתחריי. לא כ"כ חדש ? 3 חודשים זה ישן ? כל טוב ג'ון דו שי

gh231

New member
א. אני בחורה

ב. הייתי פעמיים, הכניסו אותי בלי שום כרטיס חבר כי אני לא ערסית טראבל מייקרית. בעיית האוכלוסיה היא שהיו שם הרבה ערסים טרבל מייקרים (אז למה אתם דורשים כרטיסי חבר אם אתם לא מחייבים כניסה איתם?) מלבד בעיית האוכלוסיה לא היתה לי שום בעיה עם הפאב, מקום נחמד בהחלט ומחירים נמוכים הנותנים תמורה מלאה, כמובן שאחרי התגובה שהשארת פה לעולם לא אכנס יותר לפאב הזה.

LaDjA

New member
מוש, לתשומת ליבך....

אחרי כל התשובות שלו לדבריהם של חברי הפורום - אי אפשר יותר להגדיר את זה כפרסומת למקום. אם כבר אז זה יעשה את ההפך. אני ממליץ שלא למחוק! (ואולי אפילו להכניס לטג-ליינס
)

MidNight Flame

New member
עם גישה כזו נשאר לי רק לאחל לך...

שתלמד להיות בנאדם לפני שתפשוט רגל.

שי אייל1

New member
איוש, שמתי לב כרג לשעה

גרגע הגעתי הביתה, והבנתי שב 1 בלילה אתה משאיר הודעה, כלומר, חסר כלום ושום דבר , לילה טוב,טאני אשמח אם תלמד משהו על אלכוהול מיד נייט פליים למרות שאתה לקוח שלי, כרגע לשעבר, בודד, כמה שזכור לי, מאוד מטריד, אשמח לא לראות אותך, בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.

MidNight Flame

New member
אפילו לא מהאזור יא אפס קטן ומושתן

ילד בן 12, מי נתן לך להתעסק באלכוהול בכלל? לך תחפש מי ינענע אותך במקום אחר סוציופט מטומטם.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif סתם אחד שחש

שעוד מעט יפשוט רגל. הוא רק באינטרנט ומנסה לפגוע באנשים כדי שירגיש יותר טוב עם עצמו. פטתי משהו.
לאדיוט עם הפאב

night mistress

New member
אני אישית מצאתי את זה מאוד משעשע..

אבל נשמע לי חשוד שבעל מקום ידבר ככה בפורום אלכוהול ויין.. אחרי הכל אנחנו בהחלט קהל פוטנציאלי.. אומנם התקיפו מעט את הבייבי שלו, אבל משהו לא מסתדר לי.. ואולי אני סתם תמימה..

למעלה