ע צ ו מ ו ת

moriah

New member
ע צ ו מ ו ת

יש פה שתי עצומות: אחת של הבאת ג`יי קיי רולינג לארץ ואחת של הקדמת תאריך היציאה של הארי פוטר 4 בעברית. על איזו עצומה אתם מדברים, האתר של משה הוא של הספר הרביעי. מצורפת תמונה של מגרש הקווידיץ` בסרט מוריה

Panther

New member
לא תומך באף אחד מהם - תקראו

אני לא תומך באף אחת מהעצומות. א. הבאת ג`.ק. רולינג לארץ: בשביל מה צריך להביא אותה לארץ? היא רק תכעס, תפחד, בסך הכל בישראל מתפוצצים. חוץ מזה, שאפשר להוריד באינטרנט ראיונות איתה שאני חושב שתמצאו תשובות לכל השאלות שאתם מעלים על דעתכם, אז חבל על המאמץ של העצומה, כי גם אם תשיגו חצי מיליון חתימות, אז היא תגיד: ``טוב תארגנו לי מלון 5 כוכבים, 50,000$ ואני באה.`` וגם אז לא יהיה משהו מאוד מעניין חוץ מ``לראות אותה``. ב. תרגום הספר הרביעי: את שני הספרים הראשונים קראתי בעברית, ואת השלישי והרביעי באנגלית. האנגלית שלי היא אמנם מעל הממוצע של הכיתה, אבל של כיתה ח`, אני בן 13. אני לא דובר אנגלית ולא גרתי מעולם באף ארץ חוץ מישראל. ככה שרובכם ודאי גדולים ממני, אז שווה לכם לקרוא באנגלית. התרגום לעברית גרוע, משבש ביטויים, צירופי מילים ושמות. תנסו לקרוא באנגלית, גם אם תצטרכו לשאול\לבדוק ב-בבילון 4 מילים בעמוד. ידיעות אחרונות לא ישנו את מועד הוצאת הספר הרביעי בעברית, כי הם רוצים רק כסף. אין מה לעשות, עצומות לא ישנו כלום.

Padfoot

New member
תרגום הספרים

למה כולם משוכנעים שהספר יוצא כל כך מאוחר רק בגלל שידיעות אחרונות רוצים כסף??? מה הקשר בכלל? איך הם מרוויחים יותר כסף מזה שהספר יצא באפריל? בינתיים דווקא יותר ויותר אנשים קונים וקוראים את הספר באנגלית כי הם לא יכולים לחכות אתם פשוט לא מבינים שכנראה לוקח מלא זמן לתרגם ספר, במיוחד ספר כמו הארי פוטר שבו צריך להמציא תרגומים למילים ומושגים שבכלל לא קיימים במציאות חוץ מזה צריך לערוך אותו לעשות הגהה ועוד ועוד זה לוקח זמן אולי לי לא ממש אכפת כי כבר קראתי את הספר באנגלית אבל נראה לי שה``זעם`` שלכם לא ממש מוצדק אולי יכלו להקדים את הוצאת הספר בחודש אולי חודשיים, אבל לא יותר מזה Padfoot

Panther

New member
הם רוצים שאנשים יחכו לזה!

הם רוצים שאנשים יצפו ויחכו לספר, ואז יסתערו עליו.

mosesb

New member
לא נכון! זה בגלל שיקולים כלכליים (בעיקר כשמדובר בהארי פוטר 3)

Padfoot

New member
petition

העצומה של mosesb זה להקדמת ההוצאה של הספר הרביעי בעברית אני הצעתי לעשות עצומה להבאת ג`יי קיי לארץ אבל בינתיים לא ידוע לי שמשהו יצא לפועל Padfoot

למעלה