ע-צ-ב-נ-י
כן, כן, אני עדיין במצב רוח קרבי. בניגוד ללפני 3 ימים, הפעם אני יודע על מי אני כועס ואת מי אני רוצה להרוג. אווווף.... למה זה לא חוקי???!!!??? סתם... בקיצור, אחרי יום עמוס בטלוויזיה (כתבה, שידור חי, איסוף חומרים לסופ"ש...) אצתי רצתי לי ללמד בבי"ס, אפילו לא היה זמן לארוחת צהריים, ואז פשוט עשו לי מצב רוח
חילקו היום את התלמידים לכיתות, ואלה שהם תלמידים שלי ביום א´ ולא בימי ד´ היו נורא מאוכזבים שהם לא איתי והלכו למנהלת לבקש לעבור אלי
חמודים... אח"כ ברא מרה של כיתה ה´ ואמרה לי שכל הזמן אלה שהיו תלמידים שלי בשנה שעברה מסבירים לה איך ללמד... יעני לפי השיטה שלי
והיא אמרה גם שהתלמידים שלי הם אלה שידעו הכי טוב את החומר
בסוף היום באו שתי אימהות ובקשו שאני אתן קצת שיעורים פרטיים לילדים שלהם שזה 35 דולר ל-40 דקות... ואז המנהלת באה אלי ואמרה שהיא רוצה שאני אחתום על חוזה ל-10 שנים
אם המורים שלי לשעבר היו יודעים מה אני עושה הם היו רוצחים את עצמם, שזה הרבה יותר גרוע מהתאבדות
ועכשיו, כשהשעה פה 3 לפנות בוקר ואני קם בעוד 4 שעות וחצי, אולי כדרי שאני אלך לישון... שלומות!
כן, כן, אני עדיין במצב רוח קרבי. בניגוד ללפני 3 ימים, הפעם אני יודע על מי אני כועס ואת מי אני רוצה להרוג. אווווף.... למה זה לא חוקי???!!!??? סתם... בקיצור, אחרי יום עמוס בטלוויזיה (כתבה, שידור חי, איסוף חומרים לסופ"ש...) אצתי רצתי לי ללמד בבי"ס, אפילו לא היה זמן לארוחת צהריים, ואז פשוט עשו לי מצב רוח