ע-צ-ב-נ-י

Yaniv-DC

New member
ע-צ-ב-נ-י

כן, כן, אני עדיין במצב רוח קרבי. בניגוד ללפני 3 ימים, הפעם אני יודע על מי אני כועס ואת מי אני רוצה להרוג. אווווף.... למה זה לא חוקי???!!!??? סתם... בקיצור, אחרי יום עמוס בטלוויזיה (כתבה, שידור חי, איסוף חומרים לסופ"ש...) אצתי רצתי לי ללמד בבי"ס, אפילו לא היה זמן לארוחת צהריים, ואז פשוט עשו לי מצב רוח
חילקו היום את התלמידים לכיתות, ואלה שהם תלמידים שלי ביום א´ ולא בימי ד´ היו נורא מאוכזבים שהם לא איתי והלכו למנהלת לבקש לעבור אלי
חמודים... אח"כ ברא מרה של כיתה ה´ ואמרה לי שכל הזמן אלה שהיו תלמידים שלי בשנה שעברה מסבירים לה איך ללמד... יעני לפי השיטה שלי
והיא אמרה גם שהתלמידים שלי הם אלה שידעו הכי טוב את החומר
בסוף היום באו שתי אימהות ובקשו שאני אתן קצת שיעורים פרטיים לילדים שלהם שזה 35 דולר ל-40 דקות... ואז המנהלת באה אלי ואמרה שהיא רוצה שאני אחתום על חוזה ל-10 שנים
אם המורים שלי לשעבר היו יודעים מה אני עושה הם היו רוצחים את עצמם, שזה הרבה יותר גרוע מהתאבדות
ועכשיו, כשהשעה פה 3 לפנות בוקר ואני קם בעוד 4 שעות וחצי, אולי כדרי שאני אלך לישון... שלומות!

Gefen

New member
עצבני עם כל החיוכים האלה??? ../images/Emo46.gif

עצבני זה ככה כמו הפרצוף... אז מה פספסתי??? הלוואי עליי להתעצבן ככה עם אלף חיוכים.. אז עכשיו אני יודעת שאתה מורה... אבל לא הבנתי את העניין הטלויזיה...תסביר? גפן

Gefen

New member
יניב תסלח לי על הבורות...

מה זה? אין לי מושג....

Yaniv-DC

New member
אוהו......

אין לי כוח להסביר..... וחוצמזה יש עכשיו אי אר (הפסקת פרסומות...) מפלצתותי-בת את יכולה להסביר לה בבקשה?

MARMELAD

New member
תרשי לי, תותית, להשתלט על ההסבר?

MSN MASSENGER זו מערכת שפועלת כמו איי סי קיו. מורידים אותה מ- MSN.COM. את מקבלת שם משתמש ומספר אישי, נותנת אותו לכל חברייך. כשאת מחוברת לאינטרנט זה מראה להם שאת און ליין, והם יכולים לשלוח לך הודעות היישר למחשב שלך. כלומר, זה כמו אימייל אבל בחי. עדיף. תורידי ותנסי, נורא קל.

תותי-בת

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif שייאו קרעת אותי מצחוק עכשיו עם מפלצתותי-בת הזה חחחח מאיפה אתה מכיר את זה? מי כבר סיפר לך על השם חיבה הזה שלי?... ומרמלד האני באני - אין שום בעיה רק שאני מחפשת אנשים לפי האי מייל שלהם ולא לפי המספר - לא ידעתי שגם בזה יש מספר - ובכן, כל יום לומדים משהו חדש! ../images/Emo9.gif תודה על השיעור הקצר, ליאתה שדוגלת בשיטת הלימוד הפרטני, ותיקון שגיאות הכתיב שיניב עושה לנו פה כמעט בכל הודעה... ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

MARMELAD

New member
אממ.... נכון.....

זה באמת הולך ע"פ אימייל......... שבת שלום !

Gefen

New member
בקיצור..זה כמו אודיגו... |

הבנתי.. תודה מרמלד גפן

למעלה