ע ז ר ה

ע ז ר ה

טוב זאת שוב אני.. ופרצו לי עם הסאב סבן.. למי שלא קרא ת`הודעות האחרונות שלי פה.. והורדתי ת`cleaner הזה.. וזה לא עובד.. לא מבינה מה ... הולך פה 1!!!

Shizik

New member
אהבלה

הורדת את הזום אלארם? עם כן הוא אמור להקפיץ לך שאלות...לעולם על תעניקי לשום תוכנה על המחשב שלך את זכות הסרבר. כול פעם שהוא ישאל אם להעניק סרבר- תלחצי על לזכור את התשובה וללחוץ על נו!

mmm

New member
ובכן, את....

לא מפרטת מספיק, אם תקראי את ההודעות בשרשור הקודם(ועלי לבקש ממך לא לפתוח הודעות חדשות על אותו נושא שהוזכר כמה הודעות לפני, בפעם הבא שימי את ההודעה כתגובה להודעה המקורית שלך), תראי שצורפו קשרים לכל מה שאת צריכה. אולי לא התקנת את הcleaner האם הרצת אותו, שיסרוק את כל המחשב שלך? כמו כן צירפתי באחת ההודעות אפליקציה שמטרת לסלק רק את הSUB7 וזה כל מה שהיא עושה. ראי בשרשור הקודם. BY mE

הורדתי את התוכנה הזאת...

שאמורה לנקות את הסאב סבן.. ורק אותו והיא לא נפתחת לי במחשב משום מה.. והורדתי את הקלינר והוא מנקה ואז כל פעם שאני מפעילה ת`מחשב אז אני רואה הודעה שהקלינר מצא משהו... והוא שואל אותי האם לנקות אז אני עושה יס.. ואז זה פותח לי חלון עם 3 אפשרויות ואין לי מושג איך לצאת ממנו אז אני סוגרת אותו ואז נפתח לי המסך של הסריקה וזה סורק ומנקה ואז שוב.. הכל מההתחלה!!!

ocp1

New member
היכנסי לאתר סימנטק

החברה שיצרה את נורטון אנטי וירוס, יש להם שם מנוע בדיקת וירוסים דרך האינטרנט. בדקי לך את המחשב דרך האינטרנט נגד וירוסים ומשם, תפעלי כבר לפי ההוראות. [Ocp!]

למעלה