ע-ז-ר-ה....[
]

ע-ז-ר-ה....[../images/Emo104.gif]

נכנסתי לאתר של הWNBA ואיזה באנר הוביל אותי לאתר שבו הייתה הגופיה הזו ~~~~~> אני חושבת שהיא שייכת להארלם משהו אבל אינלי מושגגגג מה זה אומר
, אז אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד...

שחור

New member
לא הבנתי את השאלה שלך

הרי כתובעל החולצה harlem globetrotters

קיר קמט

New member
המממ

אלו ההארלם גלובטרוטרס , קבוצת תצוגה שכזו שמורכבת משחקנים בדרך כלל לא מספיק טובים למסגרת מקצוענית באמת אבל מספיק ראוותניים ועם פה מספיק גדול. הם עושים הרבה שעשועים במהלך המשחקים , כולל זריקות מהחצי סתם ככה , ויש להם שחקן שכל משחק לוקח זריקת וו (אני מאמין שאת יודעת מה זה) מהפינה של החצי. עושים גם תרגילי שמיניות כאלה במשך עשרים שניות עד שזורקים סתם. שיחקו למעלה מ-20,000 משחקים , אם אני זוכר נכון.

תודה תודה, אבל ...[../images/Emo104.gif]

באיזו מסגרת הם משחקים? ז"א...קבוצת תצוגה שמשחקת נגד מי? מצטערת שאני כזו קרציה פשוט אני וחברה שלי שוברות ת´ראש כבר איזה שבועיים

Kgt1

New member
הם משחקים באירועי צדקה, ציון

דברים חשובים ומדי פעם גם במשחקי אימון רציניים.

סלים וארזה

New member
מנהל
הארלם גלובטרוטרס - הווה והסטוריה לרוב הם משחקים באירועים מוזמנים מראש מול קבוצה שנעה איתם ביחד רק השחקנים שם פחות מוכשרים במשחקים שלהם הם עושים כל מיני תרגילי שליטה ולהטוטנות בכדור כאשר הקבוצה הנגדית משתדלת לא להפריע להם יותר מדי (למשל בסוף כל רבע כל חמשת שחקני הארלם מעבירים אחד לשני את הכדור על ידי מסירה עם הקרש כאשר השחקן האחרון מטביע. שחקני הקבוצה היריבה מסתכלים ולא מפריעים, כך גם ב-WEAVE שהו מסירות קצרות תוך חילופי מקום של הגארדים). כיוון שהקבוצה השניה נחותה מהארלם בכל עמדה, הם פיתחו לעצמם יכולת זריקה משלוש מדהימה (שאפילו לשחקני ההארלם אין). המשחקים האלה הם שואו לקהל והפרשי הכוחות פלוס העובדה שהקבוצה השנייה לא מפריעה גרמו לכך ששחקני הארלם גלובטרוטרס הפכו לסוג של ליצנים שמשלבים את הקהל, גורמים למהומה, משפילים את השופטים (בהומור) והכל כדי להפוך את משחק הכדורסל לקרקס. פעם בשנה הארלם גלובטרוטרס משחקים מול כוכבי המכללות משחק אמיתי ללא כל השטויות ולרוב הארלם מנצחים (המשחק כאן לא מכור). הארלם גלובטרוטרס התחילו כקבוצה של כושים ששחקה מול הקבוצות הרגילות שהכילו רק שחקנים לבנים. שחקני הארלם קרעו את הצורה של היריבים כל פעם מחדש. הבעיה היתה שלהארלם היו רק חמישה שחקנים שלא נחו. הפתרון היה ששחקן אחד (או שניים) ילהטטו בכדור ואילו השאר ינוחו. כך התפתח המשחק הקרקסי שלהם. לומר שהשחקנים שלהם לא מוכשרים כמו שחקני ה-NBA זה לא נכון. פשוט סוג המשחק שונה. ידעתם שוילט צ´מברליין שיחק בהארלם גלובטרוטרס? איך הקבוצה של היום היתה מול שאר קבוצות ה-NBA? הייתי אומר שיותר טובים משיקגו ופחות טובים מהלייקרס. כיום רוב השחקנים הטובים עוברים ל-NBA ולא להארלם גלובטרוטרס. תודו שיכול להיות מאוד כיף אם את ניו יורק היתה מייצגת קבוצה כמו הגלובטרוטרס המלהיבים במקום הניקס היבשושיים.

משפילים,הופכים לקרקס

למה לא אמרת שהארלם גלובטרוטרס הם למעשה איגוד הכדורסל בראשות דני קסטן ?

למעלה