ע ז ר ה ב ב ק ש ה

shira22

New member
ע ז ר ה ב ב ק ש ה ../images/Emo122.gif

אני זקוקה לעזרה , אתמול היינו אצל חמתי ואכלנו אצלה והיה סרט בטלויזיה ורציתי לראות אותו ובעלי רצה ללכת הביתה כי הוא טען שהוא לא מרגיש טוב ואמרתי ok ולקחנו את אח של בעלי ואשתו הביתה וכשהגענו אליהם הביתה פתאום הוא החליט שהוא רוצה לעלות אליהם הביתה לקחת דיסקים ואמרתי לו שאני רוצה ללכת הביתה לראות את הסרט שהוא הקים אותי באמצע שלו ... הוא אמר שתוך כמה דקות הוא יורד אמרתי שלא אני הולכת והוא עלה , לאחר מס' דקות התקשרתי לאשתו של אחיו ואמרתי לה שתגיד לו שאם תוך דקה הוא לא יורד אני הולכת הביתה ... אז היא אמרה שהוא יורד ... אחרי כמה דקות התקשרתי אליה שוב והוא לקח את הטלפון וקילל אותי (כוס אמק) ואמר לי ללכת הביתה אז הלכתי ...(לעשות רוח על יד אחיו ) אחרי שהגעתי הביתה אשתו של אחיו מתקשרת והוא לוקח את הטלפון ומאיים שאם תוך 5 דק' אני לא מגיעה לקחת אותו לכל הטיפולים שאני צריכה ללכת אני אלך לבד (אני בהריון בסיכון וצריכה בשבוע הבא לעבור תפירת רחם ) אמרתי לו שבגלל שהוא קילל ואמר לי ללכת הביתה אני לא אבוא ... הוא בא ברגל ועד היום בבוקר כשהוא יצא לעבודה לא דיברנו .... מה לעשות

hibukit

New member
לשירה

לדעתי את הכי הכי מכירה אותו ויודעת מה לעשות האם רבתם בעבר והיתה שתיקה בבית? האם הוא קילל בעבר? איך אתם משלימים? לדעתי כמובן צריך לדבר על הדברים... שבו בערב כשהוא חוזר מהעבודה ודברו נסו להיות פחות כוחניים אחד עם השני, יש לפחות 3-4 דרכים לפתור את המצב שהייתם בו אתמול אם כל אחד יידע להקשיב לצרכים של השני ויידע להיתגמש ופחות להתבצר בעמדתו. אנא אל תמשכי את הזמן, ואל תחכי שההתפיסות תגיע דווקא ממנו.... זה לא תורם לאף אחד... בהצלחה אנא תעדכני

shira22

New member
לא יודעת מה לעשות ../images/Emo35.gif

יש לי בעל עקשן שחושב שהוא תמיד צודק .... אם אני אבוא אליו היום וארצה לדבר איתו על מה שהיה הוא יראה את זה ככניעה והנה היא הרעה והיא באה לרצות אותי עכשיו כבר הייתי בסרט הזה ולמדתי שלפעמים צריך להעמיד אותו במקומו .... לא חושבת שאתמול יצאתי לא צודקת כי הוא זה שקילל והתנהג כמו אגואיסט סוציומט ... אני רוצה לדבר איתו אבל אני לא רוצה שיראה זאת ככניעה מצידי וכהרמת דגל לבן הלא לא אני טעיתי ... אני אוהבת אותו אבל כל הזמן כשאנחנו רבים הוא מאיים בגירושין וטוען שזה שאני בהריון לא כובל אותי אליו ... פעל אפילו עניתי לו שלא יאיים ויום אחד גם יממש .... כי לי כבר נמאס . אני אוהבת אותו אבל אני מרגישה שהאהבה שלו אלי דועכת ודועכת לאיטה ואין בכוחי להדליק את הנר מחדש....

noshi1

New member
שירה יקרה../images/Emo24.gif

טוב אז ... יש לי ה מ ו ן מה להגיד אבל אנסה לקצר. א. גם לי יש בעל עקשן... אז תתנחמי שעם השנים זה לרב עובר להם, עם השנים.. עם הילדים... שיגרה , בית, חינוך וגידול וכיוב'... אני מבינה אותך שאת לא רוצה ל"התחנף" כי זה פתח ל"סרט" הבא בבית ואכן אני גם מצדיקה אותך, היה לי שנים קשה עם הברוגזים במריבות בבית ותמיד אני זו שבאתי אליו עד שהבנתי ועשיתי לכל ההתנהגות הזו שלי "קאט" ובמריבה הראשונה בה לא התחנפתי ובאתי אליו לקח לו שבועיים ( וכבר אז היה לנו ילד בבית) אבל הוא ידע בדיוק איך פתאום לשאול שאלות ולדבר סביב סביב העיקר להחזיר את הבית למסלול הרגיל שלו... ומאז המריבות יכולות להיות רוגז ושקט גג של יום... ב. לא מקובל עליי קללות בין בני זוג!- אם אתה לא מכבד את אישתך ( שנכון להרגע גם נושאת ברחמה את ילדך...) לפחות תכבד את עצמך ואל תרד לרמה של קללות. גם בסרט הזה הייתי עד שהבהרתי לו שלקללות מגיע מי שלא יודע לבטא עצמו במשפטים ( אותו הדבר לגבי צעקות)אני לא מקללת אותך - אל תוריד אותנו לדרגה שכזו בבית... היום אנחנו לבד- מחר יהיה פה ילד לגדל וזה מנהג שיש לעקור מהשורש עוד בהתחלה!!!! ג. תהי חזקה, כן יש כאילו שחושבים שאם הם עשו איתך ילד אז את שבויה שלהם לכל החיים והם יהנו וימשיכו את חייהם כאוות נפשם ואילו את... מה תעשי תהי גרושה עם ילד?!- תמיד תזכרי להצהיר לו כי בעידן של היום זה לא בושה ועדיף לילד לגדול נורמלי מאשר עם אבא שאוהב רק את עצמו ודואג לעשות דברים שטובים רק לו. בהצלחה עם קשירת הרחם, תנוחי, אל תתעצבני משטויות ( כי בהריון עוד יותר רגישים לכל מיני הצקות...מכל סוג שהם...)והרבה הרבה בהצלחה בהמשך ההריון והלידה... ביי....

seeyou

New member
ואין בכוחי להדליק את הנר מחדש????

על מה את מדברת? ....."אני בהריון בסיכון וצריכה בשבוע הבא לעבור תפירת רחם " אם עכשיו אין לך כוח-את חושבת שבהמשך החיים המשותפים יהייה לך יותר? החיים בזוגיות זה לא קל צריך לדעת להתפשר-לא יוצאים למלחמה על כול מילה!

adam33

New member
דחוף דחוף

טיפול.. מז זה האלימות המילולית הזו מה זה הזילזול הזה גם אם את עושה דברים לא לרוחו זו לא הגישה איני מבין איך הוא עצמו לא מקבל הערות מהסביבה שלו אני היתי מתבייש לשמוע מישהו מהמשפחה ככה מדבר בטלפון לאישתו.. תחזיקי מעמד..את באמת צריכה חיזוקים... נתקי איתו מגע לגמרי תני לו להרגיש שאת לא צריכה אותו תני לו להבין שאת האבו עלי שלו הוא יעשה במקום אחר קחי איתך חברה קחי איתך מישהי תומכת מהמשפחה שלך רל תבקשי ממנו כלום אפילו לא בבית שום עזרה הוא יתחיל להבין שגם את יכולה " לשעות שרירים" ושזה כואב לך אם תמשיכי ככה תגיעו עוד לאלימות פיסית הוא זקוק לטיפול דחוף.

shira22

New member
הוא סתם אחד שלא שווה כלום

אני באה ממקום רחוק והמשפחה שלי לא פה על ידי כדי לתמוך בי והוא מנצל את זה הוא לקח לי את המפתחות של האוטו ואתמול כשהיה צריך לחזור מהיום הולדת של אחותו הוא נתן לי את המפתחות ושו היום בבוקר הוא העלים לי אותם התקשרתי אליו עכשיו לשאול אותו איפה המפתחות ואמרתי לו שאני צריכה ללכת לקופ"ח בגלל ההריון אז הוא ענה לי תסעי באוטובוסים אבל כשלו היה נוח הוא נתן לי אתמול את המפתחות כדי שאני אהיה הנהגת שלו נמאס לי ממנו . לפני שבוע בערך היה אצלנו גיסו ויומיים לפני אמרתי לבעלי שאני רוצה לעשות פסח אצל ההורים שלי בגלל ששנה שעברה עשינו אצל אמא שלו אז השנה אני רוצה לעשות אצל ההורים שלי כשבא גיסו ובעלי שאל אותו איפה אתה עושה את החג אז הוא אמר שהוא עושה אצל אמא של בעלי ביחד עם כולם ובעלי פתאום נפלה עליו אידליה משפחתית והוא אמר שאם כולם עושים כאן אז גם הוא עושה כאן . טוב רבתי איתו אבל אח"כ השלמתי עם זה והודעתי לאמא שלי שאני לא באה לחג , פתאום ביום שבת אמא של בעלי הודיע להם שהיא לא עושה חג בבית ושכל אחד ימצא לעצמו פתרון - פתאום מתאים לבעלי לסוע להורים שלי לא ההורים שלי הם לא כלי משחק בידיו כשנוח לו נוסעים וכשלא נוח לא נוסעים אני גם לא אסע אבל אני אלמד אותו לקח

שירה תקשיבי טוב

אני קוראת את ההודעה שלך ונהיה לי רע לאף אחד אין זכות להתנהג אליך בצורה כזו את לא חפץ שלו ממה שנא קוראת נשמע שהוא מתעלל בך מילולית אתה ראוי ליותר תקשיבי טוב אף הודעה שתכתב פה לא תוכל להוציא אותך מפה או ממש לעזור מעבר לתמיכה ריגשית אנחנו לא ממש יכולים לעזור לך תעשי משהו למען עצמך את חייבת את זה לעצמך גשי למקום מגוריך יש תחנות ליעוץ משפחתי לכי לבד ספרי מה יושב לך על הלב הם יכולים לעזור לך פלאים אני הבן אדם האחרון שהאמין ומאמין ביעוץ אבל מסיפורים של חברים אני יודעת שזה ממש הציל אותם למענך תעשי את זה חג שמח
ועוד ענין בניגוד לנושי אני לא חושבת שעם הזמן זה יעבור לדעתי זה רק יחמיר הוא מנצל את החולשה שלך כל פעם הוא יבחן את הגבולות שלך ויהפוך יותר תקיף ואלים כלפיך מגיע לך יותר!!!!!!!!!

hibukit

New member
שירההההה

חמודה מבינה אני שאכן זאת לא מריבה רצינית ראשונה ומאמינה אני שהוא השתמש בעבר באלימות מילולית (מקווה שלא מעבר לכך) אנא גשי ליעוץ, איתו או בלעדיו....ואל תתני לזה להמשיך, אינני רואה סיבה להישאר איתו אם הוא לא יהיה מוכן לבוא איתך...המצב יהיה קשה יותר כשיהיו ילדים (וזה קרוב!!!). במצבך הגופני עכשיו התנהגותו חמורה אף יותר!!!!! אבל חייבים לדבר ולראות מה הלאה, הוא מפעיל כוחניות נוראה, עד מתי תחזיקי כך??? דאגי לכך שיבואו לאסוף אותך ותחגגי את החג עם משפחתך, אל תפגעי בעצמך כדי ללמד אותו לקח.... וחיבי טוב על עתידך עם האיש הזה....מבינה שאוהבת אותו...אבל אם הוא אוהב אותך גם כן יהיה מוכן להתאמץ בכדי להמשיךךךךךךךךך חיבוק חיבוקית

noshi1

New member
שירה...

אני הייתי....- נוסעת לעשות את ערב החג אצל הוריי ( מכינה אותם בטל' שזה לא רק ערב חג אלא גם לחול המועד....כדי שלא יהיו בהלם שתגיעי עם מזוודה קטנה) שעה בערך לפני שאתם יוצאים להורייך תארגני מזוודה קטנה לשבוע ותודיעי לו חגיגית שעד שהוא לא עושה חשבון נפש עם עצמו ומבין מה לא בסדר בהתנהגות שלו בחודש/ זמן האחרון... אין לך כוחות נפשיים אליו/ לשטויות שכל יום מחדש הוא ממציא/ להתנהגות הזאת שלו. תבהירי לו שעד שלא יבין ויקלוט איך להתנהג ואיזה כבוד יש לתת לבת זוג, את לא רוצה אותו בסביבה שלך , הוא מקשה עלייך עוד יותר את ההריון וכל מה שכרוח בדבר. כן- האגו טריפ שלו ידבר יום יומיים ואת יודעת מה...אולי אפילו שבוע, הוא יגיד אולי" תשארי אצל ההורים שלך" וכיו"ב, אבל אחרי שיחזור הביתה והמצפון ( ואולי גם הקרובים לו) ידברו איתו הוא יבוא על ארבע! כן- זה הזמן שלך לפני הילדים השיגרה ותחילת מירוץ החיים, תעשי לו בית ספר כמו שהוא עושה לך כיום!!!!! בהצלחה, חג שמח וכשר...תהני עם משפחתך/ הורייך. נוש.

כאב לב

יקירתי, תתעוררי! את מתארת מצבים קשים מאוד ובלתי מתחשבים בך כאדם, אישה, וכאם ילדיו. נשמע כאילו התחתנת עם בעל מכה. זו אלימות פרקסלנס! את מתארת מצבים שמעידים על כך שבעלך רוצה לשלוט בך, להתעלם מצרכייך ולנצל את מצבך העדין. מה יהיה? כיצד תתמודדי? ממי תקבלי תמיכה? לא רק ההריון שלך בסיכון....גם את.....גם פרי בטנך..... יקירתי...... אל תיכנעי.... תתמודדי.... אין לך ברירה זה או את או הוא - בכל מובן של המילה. אני במקומך הייתי עוזבת את הבית לבית הורייך לקחת פסק זמן לחשיבה ולצורך קבלת תמיכה שהרי משפחתו כלל לא תומכת בך או מגבילה את מעשיו. עשי כל מה שאת יכולה להחזיר לעצמך עצמאות. היי חזקה.

nuhy23

New member
טיפול טיפול טיפול

גם אני חושב שמשפחתו או מכרים כבר מתביישים בו (או מתנהגים כמוהו) אז אל תיהי שאננה ותפני מיד לטיפול משפחתי הם יעזרו לך להושיב אותו לשיחה טיפולית . זה עלול לגדול לאלימות פיסית אם לא טטפלו בזה בזמן חיזוקים באוויר

פיאנו

New member
משחקי שליטה

זה מה שקורה כשמישהו שלא סיים גן חובה מתחתן.וזה יכול להיות כל אחד מכם או שניכם.

gili120

New member
אני בשוק.......

את צריכה להבין שהתחתנת עם חלאה אם הוא מאיים עלייך דרך ילדכם ומקלל אז הוא חרא של בן אדם.......את לא אשמה ולכן את לא צריכה לנסות לפייס אותו תתני לו לעשות את העבודה ותתחילי להציב לו תנאים חד משמעיים בהצלחה

חזקוש

New member
את זקוקה ליעוץ וטיפול וגם הוא

אתם זקוקים ליעוץ וטיפול מקצועי ביחד ובנפרד. הרכב גם שלך בהזדמנות ראשונה שכפלי מפתחות וצלמי רשיונות ותעודות עם החתמת נאמן למקור -אצל עו"ד נוטריון, ברבנות זה בחינם. אל תריבי אבל אל תסכימי לניבול פה ואלימות מילולית זה נהיה רק יותר גרוע.

למעלה