:][:
א אוראלוש5 New member 2/4/07 #46 ../images/Emo182.gifנכון,שקדוש? יאפפה שלי? מה נשמ נשמע** ?? לא שמענו ממך טריליוניי שנים ארוכות זמנם ?
../images/Emo182.gifנכון,שקדוש? יאפפה שלי? מה נשמ נשמע** ?? לא שמענו ממך טריליוניי שנים ארוכות זמנם ?
ש שקדLOVEאושנול New member 3/4/07 #99 חח אני משתדלת להיכנס כמה שיותר.. אני כמעט כול היום לא בבית... אוהבתותך!!
ש שקדLOVEאושנול New member 4/4/07 #141 אני הכי ישתדל! ונופר? למה את לא אצלי באייסי?? אני לא מוצאת את המס' אייסי שלך נמחק ליי...כנסי אליי 321942665
אני הכי ישתדל! ונופר? למה את לא אצלי באייסי?? אני לא מוצאת את המס' אייסי שלך נמחק ליי...כנסי אליי 321942665
נ נופר סלב שכזאת New member 4/4/07 #124 ../images/Emo20.gifהאהאהא../images/Emo45.gifנכון יכולת לנצלש ! נופרי צודקת
מ מיכלוש יוסף New member 2/4/07 #71 ../images/Emo15.gifחח אז מה את רוצה שאני יעשה ? , סימן שאלה ? . מריה ? , אוהבת אותךך חיימשלייי . 3>
מ מריה סנדלר New member 2/4/07 #75 חח לא סימן שאלה אבל היית יכולה לא לעשות פסיק אחרי כל מישפט טוב עזבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... גם אני אוהבת אותך המון המון!!!!! שיהיה לכן חג שמחחח!!! היום ליל הסדר אני עושה אצל סבתא שלי... אצל מי אתן עושות?
חח לא סימן שאלה אבל היית יכולה לא לעשות פסיק אחרי כל מישפט טוב עזבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... גם אני אוהבת אותך המון המון!!!!! שיהיה לכן חג שמחחח!!! היום ליל הסדר אני עושה אצל סבתא שלי... אצל מי אתן עושות?
מ מיכלוש יוסף New member 2/4/07 #80 ../images/Emo15.gifחח אבל ככה צריך לעשות . D: גמני אותך יפשששלי . 3> וגם לך חג שמח , ואני גם עושה אצל סבתא שלי . :][:
../images/Emo15.gifחח אבל ככה צריך לעשות . D: גמני אותך יפשששלי . 3> וגם לך חג שמח , ואני גם עושה אצל סבתא שלי . :][:
א אוראלוש5 New member 2/4/07 #42 ../images/Emo182.gifצודקת XD מסכנה הילדה הרגתם אותה חחחח XD אוהבת אותך מיכלי
א אוראלוש5 New member 2/4/07 #63 ../images/Emo182.gifספיר? נראלי רק אני ואת נשארנו פה מחר מתחיל הימור מסוכן להלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהלה בערוץ ויוה
../images/Emo182.gifספיר? נראלי רק אני ואת נשארנו פה מחר מתחיל הימור מסוכן להלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהלה בערוץ ויוה