החתימה אומרת הכל ""הצלחה אינה החלטית, כישלון אינו סופני - זה האומץ להמשיך שקובע"- צ'רצ'יל" ותודה לך
נ נוגע בך New member 9/10/05 #40 החתימה אומרת הכל ""הצלחה אינה החלטית, כישלון אינו סופני - זה האומץ להמשיך שקובע"- צ'רצ'יל" ותודה לך
י יערית New member 9/10/05 #39 סלחתי ../images/Emo6.gif מקווה שמעבר לרושם שהותרת כאן,תשלח לה את המכתב הזה עם זר סיגליות קשור בסרט קצת רומנטיקה לא תהרוג אותנו
סלחתי ../images/Emo6.gif מקווה שמעבר לרושם שהותרת כאן,תשלח לה את המכתב הזה עם זר סיגליות קשור בסרט קצת רומנטיקה לא תהרוג אותנו
R Rinattt New member 10/10/05 #43 וואו... גם אני קיבלתי מכתב דומה מהגרוש לי... ( לא זוכרת איזה חלום זה היה) אהבתי... ברוך הבא...
א אחלמה מהצפון New member 10/10/05 #49 וגם כל הכבוד על בחירת הניק שלך. כי נגעת בי כן, נגעת בי,יש שיר כזה נכון? מאוד נוגע, מאוד מרגש מאוד ניתן להזדהות. שנה טובה ומאושרת מלאה חום ונגיעות כמו שאתמול שירשרו כאן, נגיעות בנשמה.
וגם כל הכבוד על בחירת הניק שלך. כי נגעת בי כן, נגעת בי,יש שיר כזה נכון? מאוד נוגע, מאוד מרגש מאוד ניתן להזדהות. שנה טובה ומאושרת מלאה חום ונגיעות כמו שאתמול שירשרו כאן, נגיעות בנשמה.
מ מצוטטת New member 10/10/05 #50 דוגמא שמאמתת את האמירה יותר משיש לדעת עם להתחתן יש לדעת איך וממי להתגרש הגון חכם אנושי ומאד נוגע מאמינה ומשוכנעת שכך תרגיש גם האמא
דוגמא שמאמתת את האמירה יותר משיש לדעת עם להתחתן יש לדעת איך וממי להתגרש הגון חכם אנושי ומאד נוגע מאמינה ומשוכנעת שכך תרגיש גם האמא
א אישה מנוגה New member 10/10/05 #55 נגעת בה ובנו בכתיבה המשובחת. ברוך הבא. ויש לי תחושה שעוד נזכה לרקרוא הרבה שרשורים מרגשים שלך. בהצלחה בדרכך החדשה...
נגעת בה ובנו בכתיבה המשובחת. ברוך הבא. ויש לי תחושה שעוד נזכה לרקרוא הרבה שרשורים מרגשים שלך. בהצלחה בדרכך החדשה...
נ נוגע בך New member 10/10/05 #59 יודעת שדווקא כאב מוציא ממני מילים ביתר קלות אז בואי לא נצפה להרבה שירשורים תודה לך