עת פרידה

נוגע בך

New member
עת פרידה

12 שנה היינו יחד יחד ולחוד ניסינו לא פעם לעיתים היה נראה שהנה אנו מצליחים לעיתים כקריסה מוחלטת הבאנו לעולם שני ילדים מדהימים אבל... היינו צריכים להיפרד נכון אני הובלתי ואת כעסת אני הודעתי ואת בכית והיום זה היום שבו נפרדו דרכנו רשמית תחושתי שהפרידה נעשתה כבר לפני שנים אבל בכל זאת ביום הזה, ערב סליחות אני בוחר לעצור ולו לרגע לבקש ממך להיות לי לפרטנרית לגידול ילדינו לעזור ולהיעזר לעטוף אותם בחום להשקות ולטפח וממך אני יכול רק לבקש סליחה סליחה אם פגעתי סליחה אם העלבתי סליחה אם לא הייתי סליחה ובהצלחה בדרכך החדשה ואפילו לומר תודה על החתום אב ילדייך

MaYcHuK

New member
בהצלחה לשניכם הלוואי ותמצאו

את הדרך לגדל את ילדיך בלי להכניס טינה וכעס שקרוב לוודאי קיימים

מקסים כל כך ../images/Emo140.gif

בטוחה שהיא תתרגש לקרוא

נוגע בך

New member
אני לא בטוח שכרגע זה כך

אבל בטוח שבמבט לאחור עוד תקופת מה היא בהחלט תתרגש
תודה לך

מקסים בעיניי

הלוואי וכולם הייו משכלים להניח לרגע את הכעסים, את הרגשות, את הרצון לנקמה ולחשוב רק על טובת הילדים. הלוואי וכולם היו משכילים לפתח תקשורת נורמאלית ויחסי חברות ושוב רק למעןהילדים. כיף לשמוע...ושוב אתה נוגע בי

3שרונית

New member
זהו, נגמר פרק א'../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע, הלוואי שגם לך וגם לה ובעיקר לילדיכם יהיו חיים טובים ומאושרים ושתמצאו שניכם את האחד/ אחת של חייכם.

וואוו כל כך מרגש

איש יקר כל כך ריגשת אותי, בכתיבה שלך רואים את היחודיות שבך תמשיך להיות שם בשבילה ובשביל ילדיך, תמשיך לדאוג ולתמוך בהם כי הרווח כולו שלך וממני קבל
שתהיה לכם שנה טובה.

לא מבין למה לפרסם דבר כזה

באינטרנט. זה נראה לי כמו מכתב אישי לאשתך לשעבר ולטעמי היה עדיף שהיית פשוט נותן לה את המכתב. אני בטוח שהיא מאוד שמחה לראות את זה פה, בייחוד שדאגת לציין שאתה זה שיזמת את הפרידה והיא "כעסה" ו"בכתה" - יצאת גבר אחי. מצטער אבל ממש לא אהבתי.

נוגע תודה על ההתנצלות

ואני מעריך את זה שלא נכנסת איתי לווכוח אבל אני ממש לא זקוק לה. אני חושב שהיא מגיעה לאקסית שלך.

למעלה