עתי וליהיא

קרניjack

New member
מסכימה, לא אמרתי שלא

עתי לדעתי, הוא לא בחור טוב שמעד מעידה רצינית, אופיו האמיתי הוא חוסר מוסר ומצפון תוך כדי סיפוק הרצונות שלו בלבד....היה לו הרבה הזדמנויות לצאת מהקשר הזה ולוהכיח אחרת, אבל הוא בחר לספק את יצריו המיניים ואת החולשה שלו....וכדי להוכיח אחרת הוא יצטרך לעבוד קשה...

ט ל ו ש1

New member
עתי

הופתעתי ממנו שהוא מסוגל לעשות דבר כזה. מצורת הדיבור שלו ומהתנהגות שלו הוא נראה לי כמו אחד שלא עושה דבר כזה. הוא בן אדם מאוד חכם , ונראה גם די מנומס ומבין..בהמון מצבים הייתי מתייחסת כמוהו. היום גם בקטע עם דנה והסיגריות, שהוא אמר על פרידה שהיא הייתה מכורה לסמים...הייתה עונה לה בדיוק אותו דבר . הטיפוח שלה זה לא כמו הסיגריות שפרידה חייבת...הוא מצטייר כבן אדם כזה מאוד מתורבת מנומס מחונך חכם ואחד שלא יעשה דברים כאלה. מסכימים איתי?

ממש לא מסכימה איתך מה מתורבת ומנומס בו?????

אני אפילו לא יודעת איך להגיב לך זה בלתי נסבל שאת חושבת ככה על עתי ושאת בעד פרידה בעעעע

ט ל ו ש1

New member
לא אמרתי שאני בעד פרידה

אבל אני בהחלט חושבת שהסיגריות של פרידה ודגש על פרידה חשובות יותר מהקרם של דנה. האישה הייתה מכורה לסמים ...

אז הייתה מכורה.זה נותן לה איזה פור על מישהו?

היא באה בידיעה שיש קיצוב והגבלה. היא עושה בהתמכרות הבזויה שלה קרדום לחפור בו. "האשה הייתה מכורה לסמים",נשמע כאילו מישהו עשה לה משהו רע וכולם חייבים להבין ולפצות. היא עשתה רע לעצמה,מבחירה ובדיעה צלולה,שתאכל את מה שבישלה. זה לא שהיא איזה חולה במחלה חשוכת מרפא שנמנעות ממנה תרופות... עם כל הכבוד לך ובלי שום כבוד לה.

ט ל ו ש1

New member
נכון, היא באה בידיעה שיש הגבלה

ואף אחד לא חייב לה כלום אם היא עשתה את כל החרא הזה לעצמה אני בכל זאת חושבת שצריך להיות בן אדם, תאמין לי להיות מכור לסמים זה לא קל...אני מכירה אנשים כאלה מקרוב .. לא קל גם אחרי שמשתקמים... זה נקרא בעיני להתחשב בה, פשוט אנשים כאלה צריך להתחשב בהם ככה אני רואה את זה

אם היא הייתה טיפוס מתחשב ונוח,הייתי מסכים

איתך. אבל היא חרבנה (סליחה על הביטוי אבל זה מה שעשתה) על התנ"ך של כולנו ועל האמונות של יורם בפרט,כדייר בבית. ביזתה את יגאל,אחרי שסיפר לה על עושרו והצלחתו - כאילו יש איזושהי סיבה להתבייש בעושר. רבה עם דנה ולועגת ל"שדיים פלסטיק שלה"(כהגדרתה) - והכל ברוע וקנאה. קראה לעמיר "אנס",בלי להתבלבל ובלי לחשוב על מי רואה את התוכנית ומה ההשלכות. קראה לנופר "מתהפכת וצבועה" אחרי שזו "העזה" לדבר עם דנה וסיון. כל זה מצביע על אישיות מאוד בעייתית. העמידה על הטבק,ושיישרף כל העולם (והכל בתירוץ של "הייתי מכורה") מראה אישיות נרקיסיסטית,אגואיסטית ולא מתחשבת בכלל. ואם היא לא מתחשבת ומבזה את הכל,למה שיתחשבו בה??? זו דעתי.מה שאתה נותן זה מה שתקבל.הבור שתירק אליו ממנו תשתה...

קרניjack

New member
זה שהוא אינטיליגנטי לא אומר כלום על הבחירות

שהוא עושה...לתקן את העוולה שהוא עשה הוא יצטרך לסלוח לעצמו קודם.

ט ל ו ש1

New member
הקטע שהוא עשה עם ליהיא

מסריח מאוד, אבל חוץ מזה (לא שזה לא מספיק ) מה עוד הוא עשה? ז"א מה כל כך מגעיל בהתנהגות שלו ?

מיק101

New member
לפני רגע, ליהיא הצהירה שהיא ועתי חוזרים למיטה

משותפת...האם אני חולמת???? מישהו שמע את זה?????

FloorFiller

New member
הנימוס והתרבותיות שלו מזוייפים והם לא שווים

כלום כשאין משהו מאחוריהם. מצדי שאדם ידבר ויתנהג שלא בנימוס אבל לפחות שיהיה קודם כל בנאדם. אני לא בטוח כמה עתי כזה, כי עד עכשיו הוא הוכיח ההיפך (ולא רק בקטע עם ליהיא), ולכן כל הכביכול נימוס המזוייף הזה ממש לא עושה רושם, להיפך, זה מוציא אותו כמתחסד מזוייף.

smak7

New member
מסכימה לגמרי. הבית מוציא ממנו דברים לא חיוביי

לא חיוביים. זה מאוד מוזר...מרגישה צימאון לאופי שלו ולצערי רק יוצא שהוא מאכזב וזה מבאס כי רואים את החכמה הנימוס..וכו' רק שזה לא עובר הלאה.

למעלה