עתי וליהיא

BLOSOM2

New member
ליהיא מאוד אמינה. ויש גם את מה שאמרה אמא שלה

ואחותה שהתנגדו לקשר, וגם חברה של ליהיא שאמרה שאבירם אף פעם לא היה נאמן. ויש גם את ההתרשמות שלי. אני בטוחה שיש דברים עליו שלא ראו בכמה ימים שהוא היה בטלוויזיה ואל תשכח שהוא השתדל לצאת נחמד. התחושה שלי היא שהוא קיבל את מה שמגיע לו. אם הוא היה מקסים וכל הקשר שלהם היה בריא, אז אין סיכוי שליהיא היתה גומרת איתו בצורה כזו.

תאמיני לי, אם הוא היה לא נאמן ליהיא כבר הייתה

טורחת לציין את זה, בגלל מה שהיא רק עושה בימים האחרונים זה לטנף עליו. גם אם הוא לא היה קדוש והקשר שלהם לא היה הכי בריא, היא הייתה מאורסת לו וזה אומר שהייתה אמורה להיות לה הערכה, ולו מינימלית לבן אדם הזה. ותסלחי לי, שום בן אדם נורמלי בשום פנים ואופן היה משפיל ככה בן אדם שהוא מעריך. זו הדרך הכי נוראית ומזלזלת שאפשר להפרד ממישהו. בשידור ישיר, בלי שתהיה לו אפשרות להגיב, וישר קפצה אל זרועותיו של בחור חתיך שנמצא בבית ועשתה איתו סקס לעיני כל המדינה. אם גבר היה עושה דבר כזה, זורק את ארוסתו ושוכב עם מישהי אחרת בבית, בחיים לא היית מצדיקה את זה. תאמיני לי. אה, ואל תשכחי שהיא סיפרה עליו רק טובות, כמה שכולם היו מתאהבים בו וכמה שהוא מצחיק ומדהים, עד שהילה דיברה עם עתי והיא התהפכה עליו לגמרי. זהו, סליחה על החפירה. מקווה שתגיבי על זה כי באמת מעניין אותי מה יש לך לומר על העניין

BLOSOM2

New member
חברה של ליהיא אמרה שהוא אף פעם לא היה נאמן

לה. ובמקום אחר קראתי שהוא בגד בה זמן קצר לפני הצעת האירוסין ושהיא לא יודעת מזה. באשר לאירוסין - ליהיא סיפרה שהיא הסכימה רק בגלל שהוא הציע לה ליד המשפחה ואחרי שהיא חיכתה לזה הרבה זמן ולא יכלה פתאום להגיד לא. אבל היא מייד התחרטה ולא ידעה איך לצאת מזה, היא התביישה לבטל את האירוסין. היא גם סיפרה לדיירים שהיא צברה הרבה כעס כלפיו על איך שהתייחס אליה וזה שהיא שנים חיכתה שיציע לה נישואין והוא לא עשה זאת. (ד"א הוא עשה זאת רק אחרי ששמע שהיא נכנסת לאח הגדול ןאז אחרי שנה שהם לא היו בקשר הוא בא אחריה לארץ והציע לה אירוסין ואמר שהוא רוצה להיכנס איתה לאח הגדול). היא סיפרה עליו טובות בהשפעת מה ששמעה מהדיירים וההרגשה שמתקיפים אותה וגם היא סה"כ תמימה ונראה לי שלא לגמרי קלטה שהוא לא באמת מקסים (עובדה שנשארה איתו כ"כ הרבה זמן), אבל היא גם אמרה שהוא לא טוב כמאהב/בן-זוג ושהיא סבלה וזה היה קשר ממש רע בשבילה וזה אומר משהו עליו.

dindan84

New member
בלוסום-קבלי עדכון מפי ליהיא:

היציע לה אירוסין ביולי שעבר(לא לפני הכניסה לבית) חיה חיי נוחות-הוא רק עבד ועבד לא אהב לבלות,לעשות סמים..היא רק בישלה והיה לה נוח כי לא שילמה (בין היתר) שכר דירה אם היה מאהב כל כך גרוע-למה בכתה שנתיים? חתונה קתולית? אמרה שאוהבת אותם עשירים ומסודרים (חחח עתי אפילו לא למד) לא היה נאמן???? ונראה לך שכולם כאן מטומטמים ולא מבינים שהיתה משתמשת בזה מהרגע הראשון? בקיצור לכי לישון על האף - כדברי המשורר הלאומי האהוב אלירז

bibaso

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמינה? היא תספר על מה שהיא יכולה על מנת להגן

על המעשה שלה. וכנ"ל המשפחה שלה. אם כבר ליהיא סיפרה שהוא מצחיק ומקסים ושכולם יתאהבו בו. מההתרשמות שלי מדובר בבחור נחמד מאוד (ודרך אגב, גם ארבעת הדיירים האחרים שגרו איתו חשבו שהוא נחמד) אבל גם אם הוא לא היה נחמד במיוחד, לאף אחד לא מגיע להזרק בפני כל מדינת ישראל.

אני לא רוצה להעליב את זונות הרחוב,אז אני לא

אקרא לליהיא זונה. גם לא את הכלבות,אז לא כלבה. ליהיא היא טראש.זה מתאר אותה באופן הכי מדוייק. בעברית טראש=זבאללה. זאת ליהיא,גוש חרא מתנייע.

לא מדוייק.בארה"ב מכנים אותן ווייט טראש סלאט

וזה כבר הרבה יותר מתקרב לתיאור של הבהמה דמתקראת ליהיא גרינר. WHITE TRASH SLUT

שני גברים עלובים גרמו לי היום לחבב את ליהיא

עתי ואבירם יצאו קטנים מאוד היום.ליהיא לקחה את כל האש אליה ולא התחמקה משום דבר.התעמתה באומץ מול הלינץ של כל העולם ועמדה בזה בכבוד. נכון שהיא לא עשתה נכון את הדברים אבל אף אחד לא יודע מה ה"נשמה" הזה האכיל אותה. אני לא אוהבת את ההתנהלות שלה בבית בכלל אבל הם היו עלובים ביותר כגברים. אבירם בא להראות שיש לו גדול יותר מעתי. והשנאה פה בפורום פשוט מרקיעה שחקים.

2משהמשה

New member
או שאת רווקה זקנה אומללה או ש

בעלך מזיין כרגע בחורה בת 25 ואת לא יודעת על זה..

BLOSOM2

New member
את צודקת. לגבי ליהיא ולגבי השנאה הבלתי מובנת

לליהיא כאן בפורום. לגבי עתי, הוא דווקא נראה בחור טוב ורגיש. הוא גם כך לא היה שלם עם הקשר עם ליהיא, ועם כל מה שקרה עם אבירם הוא הרגיש שזה יותר מדי בשבילו. אבל הוא לא נטש את ליהיא הוא עדיין חבר טוב שלה.

קרניjack

New member
ליהיא מגעילה לי את הנשמה

אגואיסטית, אגוצנטרית, נימפומנית, צבועה וחצופה....היא בכתה על עצמה, אמרה לאח הגדול "למה הוא עשה לה את זה", בעוד שהיא אוכלת את החרא המתוק שהיא בישלה. מה היא חשבה, שאף אחד לא רואה? שאין משפחה חברים ואבירם בחוץ? חשבתם שהחודדה מגעילה? טעיתם. הגועל נפש של ליהיא, וההצדקה העצמית שלה גורמים לסלידה עמוקה ממש ששוכן בגוף שלה...

אני לא יכולה לסבול שאנשים פה חושבים שעתי

יצא בסדר מכל הסיפור..סליחה עתי הוא חרא בדיוק כמו ליהיא! הוא ידע יפה מאוד שהיא מאורסת ולא משנה אם היה לה טוב או לא הוא עדיין זרם איתה מתוך מניעים אגואיסיטים כי הוא לא מסוגל להישאר לבד בבית וחייב אישה לצידו וככה גם אם ליהיא תלך הוא יקפוץ על הילה או מישהי אחרת..אתם תראו שהיחסים בינו לבין ליהיא לא יחזיקו שניה מעמד בחוץ..וחוצמזה זה שהוא ביקש סליחה מאבירם אז הוא יצא גבר?? אוי ואבוי לו אם גם סליחה הוא לא היה מבקש החצוף הזה.. ולמה אתם חושבים שהוא בכה בפרק -מתוך אשמה על מה שהוא עשה כי הוא הבין את גודל הטעות (מה שליהיא עדיין לא מבינה ואולי גם לעולם לא תבין)והגיע לו שהילה "תצלוב" אותו כמו שהיא עשתה כי זה בדיוק מה שיקרה להם בחוץ מגיע להם שישלמו על ההתנהגות הגועלית שלהם ככה בלי בושה מול כל עם ישראל. ולכל המגנונים על ליהיא מצטערת אבל גם אם לא היה לה טוב עם אבירם יש דרכים להגיד את הדברים והיא יכלה להתנהל אחרת ולא לזרוק את הטבעת בכזה זלזול ולרוץ לזרועות עתי ולהשתכשך איתו כאילו אין מחר! אני פשוט נגעלת מהזוג הזה הם מעוררים בי חלחלה

למעלה