עתיד מישהו יודע מה יהיה העתיד???????????????? אם כן בבקשה יגיד לי!
ב בובה מגניבה New member 28/4/02 #1 עתיד מישהו יודע מה יהיה העתיד???????????????? אם כן בבקשה יגיד לי!
א אבנר הקווווול New member 28/4/02 #2 המשיח יבוא ../images/Emo11.gif *פוצחת בשירי ש"ס* משיח, משיח, משיח איי איי איי איי איי איי משיח, משיח, משיח, איי איי איי איי איי איי
המשיח יבוא ../images/Emo11.gif *פוצחת בשירי ש"ס* משיח, משיח, משיח איי איי איי איי איי איי משיח, משיח, משיח, איי איי איי איי איי איי
א איש יחסי ציבור New member 29/4/02 #5 "בעוד חודשיים יהיה קצת יותר... רגוע, ואני מעריכה שבעוד חצי שנה כבר יהיה שלום..." גילוי עתידות (רציני) ב"רק בישראל", 19.4.02. בקשר לעתיד הסידרה - ישנו התקציר של חודש אפריל... תוכלי לחפש בפורום.
"בעוד חודשיים יהיה קצת יותר... רגוע, ואני מעריכה שבעוד חצי שנה כבר יהיה שלום..." גילוי עתידות (רציני) ב"רק בישראל", 19.4.02. בקשר לעתיד הסידרה - ישנו התקציר של חודש אפריל... תוכלי לחפש בפורום.
ס סליידר New member 29/4/02 #6 סתם חירבשתי היא שאלה מה יהיה בעתיד, אז אמרתי מלחמה, לאו דווקא אצלנו. עכשיו יש מלחמות באפריקה, סתם עלה לי בראש, מן הסתם..
סתם חירבשתי היא שאלה מה יהיה בעתיד, אז אמרתי מלחמה, לאו דווקא אצלנו. עכשיו יש מלחמות באפריקה, סתם עלה לי בראש, מן הסתם..