עתיד שחור.

mitspe

New member
עתיד שחור.

ראיתי את דברי מורסי וידי רפו. הוא נהיה כמו האירנים ואז החמס לא צריך להבריח נשק, הוא יקבל אותו ישירות ממצרים שתהפוך את עזה לראש גשר נגד ישראל. וזה בלי להתיחס למה שעושים האירנים בעזה.

שום דבר מזה לא יתרחש במציאות.

מצריים היא כמו קבצן שמתחנן לנדבות. אין להם גרוש בקופה הציבורית שלהם.
הם אמורים לקבל מיליארד מארה"ב ועוד 6 מיליארד מקרן המטבע. אם הם לא יהיו ילדים טובים, הם לא יקבלו סיוע.
זה לא שקרן המטבע כל כך מאוהבת בנו שהם ימנעו סיוע אלא שהם לא רוצים שהכסף שלהם יתבזבז למטרות של מלחמה.

mr dish

New member
לכן יש להכנס שוב לציר פילדלפי ולכבוש רצועה רח

בה דיה כדי לסכל כל קשר עתידי כזה עם מצרים וסיני.

במקום להקיז דם ברחובות עזאזל.

mitspe

New member
מסכים

זה רעיון ישן שלי. ומוזר וכואב שלא עשו אותו עד היום.

mitspe

New member
אם נפעל נכון יהיו פחות הרוגים.

אני לא מדבר על כיבוש ציר פילדלפי סתם. אני רוצה כיבוש הציר והרחבתו עד לרוחב חצי קילומטר או אפילו קילומטר שלם. אחרי הכיבוש שלב שני הוא גירוש האוכלוסייה. שלב שלישי החרבת ומחיקת כל הבתים וישור השטח. במרחק של קילומטר יש קושי גדול ליצור מנהרות ויש קלות רבה בגילוי מנהרות שנוצרו.
ובבקשה אל תענו לי במונחים מוסריים. אני לא נאור ולא הומניסט. אני סתם אחד שרוצה לחיות.

BBrown7

New member
גם אני לא רוצה מונחים הומניסטיים

אם זה לא מגיע משני הצדדים. אבל אני כן ריאליסט, ישראל לא בדיוק מעצמה שיכולה לדאוג לעצמה, אם אתה חושב שהעולם יתן לך לגרש אוכלוסיה שלמה אתה טועה, העולם אפילו לא יכיר בשטחים כמדינת ישראל. השורה התחתונה היא שדפקנו את עצמינו, רצינו להחזיק בשטחים ובכך הקמנו את הסרטן הזה שנקרא פלסטינאים, הם יכלו להיות הבעיה של האחים שלהם במדינות ערב, במקום זה ישראל צריכה להתמודד איתם, ואתם אלו שסובלים מזה, ואין לי מושג איך אנחנו יכולים לעשות את זה.

mitspe

New member
אני מבין אותך,הרמת ידיים

הערבים לא רוצים את עזה או את חברון שכם וירושלים. הם רוצים את חיפה תל אביב ובאר שבע. אני זוכר בהתנתקות ראיינו ערבי מעזה שאמר אני לא רוצה את עזה אני רוצה את יבנה המקום שממנו הוא בא. רק אנחנו החכמים והמשכילים יודעים יותר טוב מהם מה הם רוצים.

BBrown7

New member
אני מדבר כמובן על מה שהיה ב67

כשהם רצו בחזרה את השטחים, ואנחנו החכמים שלא הסכימו. למה שהם ירצו את עזה עכשיו? היא מלאה בתתי אדם. עכשיו ישראל נדפקה, כי אין שום פתרון ארוך טווח, לפחות לא עד שהם ילמדו לאהוב את הילדים שלהם יותר ממה שהם שונאים את ישראל (גולדה). אתה רוצה להרגיש גיבור ולחשוב שישראל יכולה לעשות מה שמתחשק לה? בבקשה, אבל זה לא הופך אותך לריאליסט.

tapuzo

New member
על עיתון הארץ להיות אמיתי עם עצמו - ולהעלם.

מאסנו בבטאון התעמולה החמאסניקי בעברית

אני לא יודע מי זה "אתם" (ש"מאסתם")

האם הבנתי "אתכם" נכון: "אתם" מרוצים מהמצב הנוכחי, ממה שקורה בדרום, ומכך שהוכשלה האפשרות להפסקת ירי הטילים מעזה?

mr dish

New member
טרם הפנמת, שרצון, שאתה ושני חבריך למחשבות

הבוגדנות, אינכם נחשבים כלל?

לך לעזה ושחררנו מעונשך.

למעלה