עתיד מ"ת בפן האישי

Gilgam69

New member
עתיד מ"ת בפן האישי

חשבתם פעם, עד מתי תשחקו במ"ת? עד איזה גיל או שלב בחיים? האם לפי דעתכם יש שיטות ה"מתאימות" יותר לאנשים מבוגרים? השאלה הזאת צצה במוחי כאשר התחוור לי שבעוד חצי שנה אאלץ לקחת הפסקה של 5 או 6 שנים ממ"ת בגלל שלא אהיה בארץ ומדינת היעד שלי לוקה בחסר מבחינת קהילת מ"ת שבה. ואז שאלתי את עצמי... האם כשאחזור (אם אחזור) אמשיך לשחק? אני אהיה כבר פחות או יותר בן 30 (!!!)... מה דעתכם, האם יש עתיד למ"ת בחייכם גם במורד הדרך?

דרגורן

New member
../images/Emo8.gif מדינת היעד לוקה בחסר?

לשאלתך, שמעתי על מבוגרים בני 30-40 שמשחקים. שיטות המשחק הן אותן שיטות, אבל אני מניח ש"המשחק" עצמו יהיה שונה בגלל השוני בבגרות של האנשים. ועכשיו אני שואל: אתה טס לאחת ממדינות ערב? כי אם לא (ואני יודע שלא) אז בטוח משחקים שם. אתה פשוט צריך למצוא את הקהילה. כשהייתי בפראג לפני חצי שנה/שנה מצאתי חנות למשחקי תפקידים משגשגת! אומנם רוב האנשים שם לא ידעו לדבר איתי אנגלית, אבל כאשר אתה נכנס לחנות ורואה ShadowRun, קלפים של Magic וספרים של D&D מהדורה שלישית, אתה יודע שאתה במקום הנכון....

Gilgam69

New member
לא כל כך בטוח, למרות שמדובר בהולנד

לצערי, אחי, שכשהיה בארץ עסק בתחום מ"ת אף הוא וכיום לומד גם הוא בהולנד בדק את הנושא ולא מצא כל שריד של קהילת מ"ת. אני, שיותר קשור לתחום אולי אחפש ביתר קפדנות אבל אני חושש שהתוצאות יהיו זהות... טוב נו, נחיה ונראה.

l o s t

New member
ברור שתחזור לשחק .. :)!

אני אפילו ישב"מ שלך ... ! וגם לא חסרים משחקי פרי פורם ברשת ... אז לא נראה לי שתהיה לך בעיה ...

backdoorslam

New member
בוודאי שכן

דע לך שלא חסרים בארץ שחקני מ"ת שגילם נע בין 30-45. הם פשוט חיים את חייהם ולא נכנסים בדרך קבע לפורומים "של צעירים". בנוגע לשיטה, הם מתפלגים, פחות או יותר, כמונו. חלקם ממשיכים להנות ממ"וד, וחלקם "התקדמו" לשיטות חופשיות יותר. אגב, אני לא מאמין שאין בהולנד שחקני מ"ת. אולי הם לא מאורגנים בצורה קהילתית, אבל הם חייבים להיות שם. שמעתי רבות וטובות על הלארפים הארופאים.

למעלה