עתיד חדש לישראל

goldy

New member
עתיד חדש לישראל

היום אמרו בחדשות 5 שהרשות הוקמה בשנת 1994. (לא ישירות, כך הבנתי מאחת הכתבות). ואז חשבתי לעצמי: אם רבין ז``ל לא היה כזה שמאלני ולא היה מעלה את אש``ף לדרגת רשות, ולא היה נותן נשק ל`משטרה` (שהיא בעצם צבא) וכתוצאה מכך לא הינו מנהלים איתם משא ומתן אז כל מה שהיה לנו היום זה אש``ף קטן והדבר הכי גרוע שהיה מאיים על קיומנו ואורך חיינו כפי שאנו מכירים אותם היו מלחמות הדתיים-חילוניים. אני יודע שבתור תומך שינוי זה יישמע מוזר, אבל אני מתגעגע למלחמות השבת, לטורבינה, לאיומים של ש``ס, אני יודע שכשזה יחזור אז אני אגיד לעצמי: ``איך יכולתי בכלל להתגעגע לדבר הזה?`` אבל זה נכון! תחשבו על זה: אם רבין לא היה מייסד את אוסלו לא היתה היום מדינה פלסטינית, לא היו ויתורי שטחים (זאת המדינה שלנו, למה אנחנו מוותרים עליה בכלל? הכל שלנו! הכל!) כל ירושלים היתה שלנו, שרון וברק היו מתחנפים לש``ס ומדברים על הבעיות במדינה במקום רק על המשא ומתן ועוד!!!! אוי, רבין, אם היית יודע איזו טעות איומה עשית, אני מניח שכוונתך היתה טובה, אבל ראה למה גרמת: אנו עומדים לאבד את המדינה עליה נלחמת לטובת שטנים קטנים שחבל להרחיב עליהם את הדיבור, עדיף כבר לחסל אותם, או שייסתמו את הפה!!!!!! או, אילו לא היה אוסלו! איזו טעות איומה, אני לא מאמין שהאמנתי פעם שהיה ניתן להגיע איתם לשלום. כמו שנאמר: אומרים שלום לשלום (מבחינת להתראות) goldy

N0

New member
האאאאאאאאאא!!!!!

טוב N0 יכול להגיב יש לו מה להגיב יש לו הרבה מה להגיב יש לו תגובה כל כך ארוכה ומפוצצת שתתחן לאנשי הפורום את המוח לשבוע ותגרום לגל תגובות עצבני כמו בכל וויכוח פוליטי שקורה בפורום. אבל זו בדיוק הבעיה כל יומיים מתחיל בפורום וויכוח פוליטי על הדעות של זה ושל זה ומה שקורה בסוף זה שלא ממש יוצא מזה כלום הוא בטוח שאנשים גם ככה יגיבו ויגידו את כל מה שם רוצים אבל N0 ישתוק כרגע. אתה רוצה לחשוב שהמדינה שלך הכי טובה ולך מגיע הכל וכל מי שהוא שונה ממך הוא זבל שלא מגיע לו לחיות סבבה תחשוב ככה, אבל אח``כ שיתחילו מלחמות כי אף אחד לא היה מוכן להתפשר אולי תבין שהשטנים הקטנים הם בך. N0

מצטער...

אבל מלחמה זה לא סוף העולם. ומלחמה (מסודרת) זה לא בהכרח צריך להוביל לחיילים הרוגים. ואם כן - עדיף זה על מחבלים מאש``ף שמתאבדים לך באמצע שכונת מגורים! צה``ל הוא בין הצבאות הכי חזקים באיזור, והוא מתחיל לאבד את כושר ההרתעה שלו. עם כל ויתור שאנחנו עושים צה``ל מאבד עוד נקודות בכושר ההרתעה שלו. אני לא אומר שאנחנו לא צריכים לוותר, אבל אין סיבה שבעולם לתת לפלסטינים להוביל את המסע ומתן. אני אצטט פה מישהו שאמר דברים נכונים בפורום אקטואליה. לא מהימנים האלה שמבססים את כל דבריהם על שנאת הזרים. הוא אמר דבר מאד פשוט: במקום שברק יאיים על יאסר ערפת במלחמה- הוא מאיים עלינו במלחמה! שתבינו איזה אבסורד זה! אם תהיה מלחמה הפלסטינים ייהרגו כמו זבובים! אנחנו כמעט לא נרגיש את זה (ואני מדבר גם על החיילים למרות שזה ישמע קצת מוזר). ואני חייב להוסיף עוד דבר: הגעתי למסקנה כזאת- ברק כ``כ דואג לדעת הקהל העולמית מסיבה אחת - אין לו דעת קהל שלנו פה בישראל. כשאומרים המתנגדים ``למה אתה מלקק לאמריקאים?!`` זה בגלל שאין לו פה למי ללקק- העם מפוצל בדיעותיו. על מנת להיות ראש הממשלה של כולם עליו לפעול לפי מה שצו הכלל דורש ממנו, והכלל במקרה הזה הוא אחד - אמריקה והעולם החפשי. פה הכלל היחיד הוא שאין כלל, יש שתי חלקים אבל זה כבר מובן. יאללה ביי ותתגייסו לקרבי!!! דוד.

רבין לא היה כל כך שמלאני.

הוא לא היה מוכן לוויתורים כמו ברקת. רבין גם לא היה מכניס את ש``ס לממשלה והורס את המדינה. ורבין היה מראה לערפאת מאיפה משתין הסוס.

למעלה