עתיד המוסיקה - ?

meandmeandme

New member
עתיד המוסיקה - ?

מה לדעתם יהיה עתיד המוסיקה? מהו סגנון המוסיקה הבא שיהפוך למיין-סרטיים? האם יקומו סגנונות חדשים? מה יהיה עם הרוק? האם מישהו עדיין ישמע רוק? מה יהיה עם קהל השומעים? סתם מעניין אותי מה אתם חושבים. הנושא הזה נורא מתרידים אותי בזמן האחרון כי אני חושש שעד שאני יגיע לגיל שאני יוכל לסוע להופעות ודברים כאלה לא ישארו אנשים שרוצים ללכת, ועוד יותר חשוב לא יהיו הופעות. כל ההופעות והאירועים האלה שיש לפינק פלויד והמי ולד זפ ולהקות גדולות כאלה, האם זה עדיין יהיה בעוד 10-5 שנים? אני מאוד מאוד מקווה שכן, וכיוון שלא חייתי מספיק זמן כדי להרגיש את השינוי שחל על המוסיקה, חוץ מה"פריקניזציה" (אני אוהב את המילה הזאת) שעוברת על הארץ והעולם עכשיו, אני לא יכול לעלות במוחי מה יהיה בעתיד. אני יודע שזה בעיקרון יותר מתאים לפורום מוסיקה אבל פה יש אנשים שאני יותר מכבד מבחינה מוסיקלית. מקווה שיש לכם כמה רעיונות מקוריים. אם אתם כותבים אז תכתבו גם נימוקים ודברים כאלה, למה נראה לכם שיהיה פניה לכיוון כזה ודברים כאלה, גם אל תשכחו לציין על "כמה עתיד" אתם מדברים.

גם אותי השאלה הזאת נורא מעסיקה

אחרי שכבר עשו רוק, פאנק, מטאל, קלאסית, פופ, בריט פופ, אלטרנטיבית, ועוד המון המון המון סגנונות. מה כבר אפשר לחדש? יש עכשיו הרי את הטראנסים שבנויים בעיקר על הבאסים. אולי בעוד כמה שנים ייבנו מוזיקה יותר גבוהה ,בלי באסים שבנוייה על טראבל, או גיין באיזשהי דרך. אבל באמת אי אפשר לדעת, אולי כבר מישהו המציא דבר כזה.

matanbu

New member
פריקניזציה

אני נגד!!!! הופכים את הפריקיות למיינסטרים!!!! זה ניגוד חד משמעי!!!! אני כועסת וזועמת כל האבריל מה שמן!!! שבאות עם עניבה... וצמידים... וחושבות שהן מגניבות כי הן לא לובשות פוקס. זה מתסכל אותי!!! כל הרעיון מאחורי "פריקיות" (או נקרא לזה "מיוחדות" כמו שאני אוהבת), זה שזה מיוחד!!!!! עכשיו זה יהיה מיינסטריים... ומה יהיה מיוחד בזה?!?! גררר אררגגג !!!! ~חייבת להוציא את זה, סליחה, אני יודעת שזה בטח חסר פשר או מטומטם נשמע לכם, אבל אני רואה את זה על חברים שלי (בערך מוחלט) וזה מתסכל!~

למעלה