עתידי

לונדון9

New member
עתידי

האם עס מה שהיתי בגלגול הקודם ניתן לראות האם גם בעולם הזה אהיה אישה חשובה? האם אהיה גדולה?

רותי 11

New member
לונדון יקרה

אם תהיי גדולה או חשובה זה בהחלט תלוי בך ובמהלכים שתבחרי בחיים שלך, את המציאות שלך את יוצרת ואת בלבד.

לונדון9

New member
עתידי

זו ממש תשובה מסובכת אני חשבתי שאלוהים מוביל אותנו והוא שיוצר לנו את הדרך

רותי 11

New member
לא חמודה - אנחנו היוצרים הבלעדיים

של חיינו, הוא נתן לנו את חופש הבחירה והוא לא מתערב בזה.

לונדון9

New member
עתידי

אני יודעת שאם אני רוצה כונית אני קונה כך לגבי אוכל או אפילו בית אך בעבודה אנו לא משיגים מה שרוצים אז זו לא החלטה ש אלוהים? הרי לא אני קובעת שלא אקבל תפקיד או לא אקודם האם אני טועה?

לונדון יקרה

אני ממליצה לך לראות את הסרט הסוד, או לקרוא את הספר "כוחו של התת מודע".... חפשי עליהם מידע באינטרנט זה יתן לך קצת מידע לגביי הדברים שרותי מדברת עליהם בהצלחה

רותי 11

New member
לונדון9 יקרה

כל החלטה ללא יוצא מן הכלל את קובעת ובעצם הנשמה שלך לכן אומרים שזה בידי שמיים, הנשמה לפני שהיא יורדת לגוף היא מחליטה מה יהיה מסלול החיים שלה היא מחליטה הכל מי ההורים אם היא תהיה זכר או נקבה תאריך הלידה השם הילדים העבודה היעוד הכל, היא כמובן מחליטה בעיקר מה יהיו השיעורים והתיקונים שלנו ולרוב מקום העבודה זה אחד מהשיעורים החשובים שלנו בחיים. אנחנו בהחלט קובעים את מקום העבודה, נכון שהרבה פעמים אנחנו בוחרים מקומות עבודה שלפעמים הם בניגוד למה שהנשמה קבעה, אנחנו הולכים על מסלולים "בטוחים" ארצית אם לדוגמא מקצוע מסויים הוא פופלרי והרבה אנשים מעדיפים לעבוד בו כי יש בו הכנסה טובה ואת לדוגמא בוחרת במקצוע הזה משיקולים הגיוניים וארציים בלבד ברור שלא יהיה לך טוב שם אם זה נוגד את המסלול הנשמתי שלך, או שיש לך שם שיעור חשוב ועד שלא תבצעי אותו לא יהיה לך שם קל.

לונדון 9 ורותי יקרה

אנחנו בוחרים ו/או הנשמה שלנו בוחרת, אבל עדיין יש השפעות חיצוניות כך שדברים יקרו לפי רצון אלוהים, מלאכים או ישויות גבוהות אחרות, וזה בא לידי ביטוי בדברים הגדולים כמו נצחון במלחמה או הצלחה של מישהו או משהו וגם בדברים הקטנים כולל אם מישהו התקבל או לא התקבל למקום עבודה מסוים.

רותי 11

New member
חמודה גם את הדברים

הגדולים אנחנו קובעים שמעת פעם על המושג "תודעת המונים"? אלוהים לא מתערב לנו בכלום, גם דברים גדולים קובעות הנשמות עצמן, או שיש החלטות מסוימות שאנחנו מתנדבים להם כנשמות. מזכירה לך שאנחנו נמצאים באזור בחירה חופשית

למעלה