עתידו של פרס

עתידו של פרס

לדעתי פרס הוא אדם טוב אשר עשה הרבה למען מדינת ישראל. פרס היה שר הביטחון (רבין ראש ממשלה) כאשר פתחו במבצע יונתן, פרס הכיר את כל ראשי הממשלה של מפלגת העבודה (החל מבן גוריון), ולדעתי אם פרס היה מנצח בבחירות שהתקימו במפלגת העבודה ב 1997 והיה נהיה ראש ממשלה אז הוא היה מצליח להביא שלום. כיום פרס כבר זקן והוא לא יכול להוביל את עתיד המדינה. לדעתי פרס צריך לעמוד בראש העבודה עד לבחירות 2006 לראשות הממשלה, ובמקרה שהוא לא יזכה - המדינה צריכה לתת לו את נשיא המדינה והוא צריך לומר יפה להתראות לפוליטיקה ולתת לפואד בן אליעזר או לאופיר פינס להוביל את המפלגה.

ש

שלמה איזקסון

Guest
מצטער אבל פשוט שטויות..........

מקס אני מכבד אותך אבל לפעמים אתה כותב דברים שאתה לא ידוע על מה הם מבוססים ואתה עוד לא מכיר טוב את כל האישיות הפועלות בתוך העבודה. פרס לא יכול לעמודבראשות המפלגה בבחירות הקרובות הוא כבר קשיש מדי ואין לו סיכוי לנצח ויותר מזאת הוא יו"ר זמני בלבד ובעוד כשנה וחצי(זה יוצא הרבה לפני הבחירות) נערכות בחירות לקביעת יו"ר קבוע למפלגה שצפוי שהוא לא ישתתף בהן(נקווה).פואד בן אליעזר לא מתאים להנהיג את המפלגה ואין לו שום סיכוי לזכות בראשות הממשלה או בכלל בתפקיד יו"ר המפלגה.הוא כבר היה יו"ר ולא מוצלח במיוחד והכניס אותנו עמוק לתוך ממשלת אחדות כושלת עם שרון.להזכירך מצנע ניצח אותו בפריימריז שהיו לפני הבחירות הכלליותה אחרונות וזאת מאחר שאף אחד כמעט לא היה מרוצה מתפקודו של פואד... יש במפלגה כמה וכמה אנשים שראויים להנהיג אותה ובעלי סיכויים גדולים יותר אך אני מעדיף שלא להכנס פה לשמות ולא לפתוח דיון בנוגע לזה כרגע כאן....

ש

שלמה איזקסון

Guest
ואל תעלב מקס../images/Emo13.gif

ומה אתה אומר על אופיר פינס?

הוא ניראה לי מתאים לתפקיד - הוא צעיר: יכול להוביל את העתיד, הוא נאמן למפלגה: הוא לעולם לא יוותר על עיקרי המפלגה, הוא חכם: הוא מסוגל לנצח כל אחד ואחת בכל וויכוח פוליטי.

youvall

New member
מה דעתך על דני יתום?

הוא מגיע ממערכת הביטחון! יש לו ניסיון! אפשר למכור אותו כמר ביטחון! יש לו את הרגישות החברתית!

הוא טוב,

אבל אני אני אישית מאמין שמישהו כמו אופיר פינס או מתן וילנאי יכול להחזיר את העבודה לשלטון, אבל גם מה שאתה הצעת טוב.

youvall

New member
מסכים איתך...

בקטע של מתן אבל אני חושב שהוא לא מושך מספיק...אין לו את היכולת להגיע לרמת כריזמה, אבל יכול להיות שאני טועה... אופיר נראה לי עסקן מידי ועדיין לא מתאים לתפקיד יו"ר המפלגה...

../images/Emo45.gif דני יתום

אני מקווה שהוא יחליט להגיש את מועמדותו ביום מן הימים. קונטרה לאחיו הטיפש.

ב-2006 פרס יהיה בן 83

וזה אומר שהקדנציה שאתה מאחל לו תמשך עד אשר יהיה בן 87. אני בהחלט חושב שפרס הוא גדול המדינאים שידענו, אבל אני לא בטוח שהוא יוכל להוביל את המפלגה קדימה. מצד שני, אני לא רואה אף אחד אחר שעושה את זה

אני גם מקווה,

אבל אם פרס לא יזכה בבחירות 2006 לראשות הממשלה, אז המדינה צריכה להעניק לו את תפקיד הנשיא והוא צריך לומר יפה להתראות לפוליטיקה.

למעלה