עתודת משפטים...

NatalyShap

New member
עתודת משפטים...

אני בת 16.5 ואני חושבת כל כיוון של עתודת משפטים. האם שווה העניין? בבקשה ספרו לי על כל העסק, כי אני ממש מתלבטת בין זה לבין עוד כיוונים שיש לי בצבא... תודה :)

פלטרון

New member
אם את באמת רוצה שנעזור לך ..

אז אנא ממך, שתפי אותנו באותם "לבטים" , ולמה הם קיימים . תשאלי שאלות , או לפחות תתני לנו נושא לרשום אליו - כי כמו שיוסי כתב , חיבור בנושא כבר כתבנו כל אחד לפחות 10 פעמים . אם יש לך שאלה ספיציפית - נשמח לענות .. פלטרון

שמש27

New member
ו יוסי99 מוסר לך (הודעה שצונזרה) ש

את יכולה לגשת... לעבר החיפוש בפורום, ותחזרי אלינו עם בקשות קצת יותר הגיוניות - פה לא מדור תעמולה ואינפורמציה. זה לא שאני לא נחמד, פשוט כל התשובות נמצאות בפורום (אני יודע - כתבתי חצי מהן, וקראתי את כולן), ואין לי עניין מיוחד בלבטים שלך או במה שתחליטי - אין לי שום סיבה לנסות לשכנע אותך בשום דבר. יוסי99

שמש27

New member
ואני מוסר לך

ברוכה הבאה ! קבלי
...
אי אפשר ל"ספר על כל העסק" לא בהודעה אחת ולא במאה. אני בהחלט ממליץ לך, כמו שני קודמיי, לחפש בארכיון הפורום (וזה לא כל כך קשה - תיכף הסברים !) על עתודה בכלל, ומשפטים בפרט. אח"כ תתחילי לדסקס עם אנשים על זה, צעירים ומבוגרים, ואיספי לעצמך דיעות ומחשבות. אח"כ תעשי אותו דבר גם על שאר המסלולים ש"בא לך" עליהם בצבא - יש לך עוד הרבה זמן - אל תנסי ללחץ מיותר. ואח"כ-אח"כ, שתהיה לך דילמה או התלבטות, או רצון לחדד נקודות מסוימות שלא מצאת עליהן מידע - אנחנו תמיד פה, ונשמח לעזור, כולם. בהצלחה ! נספח: איך מחפשים מידע ? ----------------------- א. אפשר לקרוא את ה"דברים הזמינים" במבנה הפורום, שזה: שורת הטאג-ליין שרצה למעלה (הלינקים מוחלפים מדי שבוע-שבועיים, כדאי להציץ) ומאמרי הפורום - כאן למעלה ב"מאמרים". ב. אפשר להשתמש ביעילות ב"חיפוש המתקדם". 1. חיפוש ע"פ תוכן: לוקחים שנה אחורה (בתאריכים), ובשורת התוכן שמים "משפטים" או "משפטנים" או "פרקליטות". 2. חיפוש ע"פ שם משתמש: יש לנו משפטן רשמי בפורום והוא (
) רמיל = ramil. שוב לוקחים שנה אחורה, בשדה שם המשתמש שמים ramil - וקוראים בהנאה. אפשר כך גם על כל משתמש אחר ידען בפורום - ויש הרבה, אשרינו
. ג. בשאלות מאד ספיציפיות, על נושא שנקרא בהודעה ולא הובהר דיו, אפשר לפנות בנימוס לחבר הפורום שכתב את ההודעה במסר אישי. ו-ד. תמיד, אבל תמיד, לשאול בפורום. אנחנו כאן בשביל זה. לילה טוב !

למעלה