עתודה

סליידר

New member
כל מי שעם קב"א מעל 52 קיבל את זה

גם אני קיבלתי ואתה לא חייב ללכת. אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח להם פתק שאתה מעוניין ויארגנו לך הסעה לשם בחינם. זה כולה יום פתוח למי שזה מעניין אותו.

תודה

דיברתי איתם. הם אמרו ששלחו לי את זה "עקב הנתונים האישיים". חבר שלי מהשכבה שקיבל גם כן הולך ואנחנו נוסעים ביחד איזה כיף. ליטל אם תקבלי תבואי איתנו אנחנו יוצאים מתחנה מרכזית עדיין לא יודעים תאריך. דרך אגב אגב סליידר, אולי ניפגש שם?

אני מתכוון באופן אקראי כן

בכל אופן שמי מייק ספיר אם תשמע שם תדע שזה אני (למרות שיש זמן)

אני קיבלתי ../images/Emo70.gif

קיבלתי את העלון הזה אתמול.... ועד כמה שהבנתי כל מי שבכיתה י"א ועבר את הצו הראשון וגם יש לו קב"א 52 ומעלה מקבל את המכתב הזה. עד כמה שהבנתי זה יום הרצאות, שמסבירים לך מה זה בעצם עתודה. שמעתי מאנשים שאם מעניין אותך באמת עתודה אז כדאי לך ללכת כי מקבלים שם מידע שלא תשמע בשום מקום אחר... אם אתה רוצה לקרוא על זה עוד אז יש בפורום עתודה כתבה ושרשור על זה... מקווה שעזרתי...

L a L a a

New member
אממ..

לא צריך ציונים כל כך גבוהים אבל הצעה לי אלייך שרת רגיל. גמור עם זה עדיף לך חמש שנים אחרי עתודה? זה סתם..

ApA1800

New member
מה הקשר?

אם הוא מתכנן בכל מקרה ללכת לאוניברסיטה, אז בסה"כ השירות יהיה כמו כולם. על קבע הוא מקבל משכורת, והוא יקבל גם נסיון שהרבה מקומות לא יעסיקו אם אין לך נסיון. חוץ מזה שממנים לו לימודים. יש לזה הרבה מאוד יתרונות, וגם הרבה מאוד חסרונות, שהזמן לדעתי הוא לא אחד מהם.

אז זהו...

שלא בטוח שיממנו לו את הלימודים,אולי אחוזים מסוימים... והשאלה מה הוא הולך ללמוד. ואם בגיל 18 הוא יודע להחליט במה הוא רוצה ללמוד ולעסוק ב 8 שנים הבאות ויש יותר מידי אנשים שאני מכיר שלמדו והשקיעו והצבא סתם זרק אותם למשהו לא קשור ללימודים שלהם מכול מיני סיבות תמוהות...וממש לא החתים אותם קבע אבל מצד שני אם יש משהו שלדעתך תצטיין בו,ואתה בטוח שהוא מענין אותך לך על זה... תמיד אפשר להתחרט.

למעלה