עתודאי רפואה!!

udiudi

New member
עתודאי רפואה!!

היי מישהו יודע איזו טירונות אנחנו הולכים לעשות וקצת פרטים לגבי התאריך? ולדי - אני סומך עליך שתדע! וחוצמיזה - ד"ש לכל מחזור כ"ח , רפואה, ב"ש! נתראה מחרתיים באלקטרופיזיולוגיה! (לא לזרוק עלי עגבניות, בבקשה!)

ולדי

New member
טירונות לרפואנים

טוב, אז אכן בידיי נמצא מידע מסוים, והנה הוא: עתודאי הרפואה בעלי הפרופיל הקרבי (65 ומעלה) עושים טירונות 03 בתאריכים 18/8-11/10. כמו שהבנתי, מדובר בכל הרפואנים ה"קרביים" מכל האוניברסיטאות. לפי מה שידוע לי, הטירונות נערכת בביסל"ש (בית-ספר לשריון), אי-שם בדרום הערבה. העתודאים הלא קרביים (64 ומטה) יעשו טירונות 02 עם עתודאי שאר המקצועות, כאשר החלוקה היא לפי האוניברסיטאות. כמו שהבנתי הטכניון מתחילים ראשונים, ואחרי זה אלוהים יודע. התאריכים עדיין לא ידועים, אבל בעיקרון מדובר באמצע אוגוסט עד אמצע ספטמבר. בשנים הקודמות הטירונות נערכה בבט"ר זיקים. וחוץ מזה - לכל רפואני אוניברסיטת בי.ג´י.: בהצלחה באלקטרופיזיולוגיה (אין לי מושג מה זה, אבל בכל זאת בהצלחה...)!!! ואגב, שאלה קטנה: רבים מחבריי העתודאים (וביניהם גם אני) ניסינו להתקבל לאוניברסיטת בן-גוריון, והועפנו כבר לאחר הראיון הראשון. ולכן השאלה המתבקשת היא - איך הצלחת להתקבל? יש לך כוחות-על מיוחדים? או אולי כריזמה שלא מן העולם הזה? כי פשוט איתי דיברו שעה על הפרטה, קפיטליזם וספרות רוסית מודרנית, ואז זרקו אותי לכלבים. אז איך לעזאזל עשית את זה?

kolin

New member
Vladik

Vladik lo hevanti.... s seredini avgusta do seredini sentyabrya budut zabirat na tironut - to est tironut mozhet zakonchitsa v seredine oktyabrya?? ili vse tironuti zakonchatsa v seredine sentyabrya? thanx (Private)

ולדי

New member
לא הבנת אותי נכון

הטירונויות תימשכנה באופן כללי מאמצע אוגוסט עד אמצע ספטמבר (02). פשוט תאריכי התחלת הטירונות יהיו שונים - אבל כולם באמצע אוגוסט. עד אמצע אוקטובר יעשו רק 03.

udiudi

New member
שיט...

ולדיק, תגיד לי שזאת טעות!! 03?! במה חטאנו?! בקשר לBGU - לא יודע - יד הגורל, יתכן... באופן כללי, אלקטרופיסיולוגיה - פיסיולוגיה של מערכת העצבים המרכזית. פיסיולוגיה = תפקוד תקין של הגוף. בהצלחה בי-ם! אודי פיינברג

ולדי

New member
במה חטאנו...

לא יודע במה חטאנו. ככל הנראה רופא אמור לדעת לזרוק רימון. במלחמת העולם השניה עשו ככה המתות חסד בצבא האדום... כנראה שזה נועד במקור למורעלים שרוצים להיות רופאים בסיירת מטכ"ל.

אודי חמודי!!!!!!!!!!!

are you talking to me? bitch ass nigger!!!! :) בהצלחה בסמסטר החדש חבוב אל תשכח לזרוק לי איזה 100 או לפחות 99... see ya

למעלה