עתודאיות

• פותח הנושא jily
  • פורסם בתאריך

jily

New member
עתודאיות

רציתי לשאול בנות שסיימו ללמוד והתגייסו, אם הן מרוצות? עוד שאלה לכולם: האם בסדיר עושים אותו תפקיד שבקבע?

שמש27

New member
../images/Emo42.gif מטאטא את הנדכאים והנזקקים...

היי, ג´ילי (גילי?). תשובות קצרות וקולעות: 1. את רוצה שיהיו פה עתודאיות מרוצות ? השתגעת ? הפורום הזה מורכב מ 80% עתודאים לעתיד, 80% בנים, ו 80% אנטי... בקושי יש כאן עתודאים בשירות, מקסימום כמה עתודאים ממורמרים - אז גם בת וגם מרוצה ? חזון אחרית הימים. תחפשי בסופר...
וזה לא בגלל שאין ! פשוט אמרו פה כבר בצדק, שמי שטוב לו - לא מרגיש צורך לשתף... וזה בסדר, אלה החיים - שטוב לך, אתה בשקט - כשרע לך - יש מיהו שלא שמע, אינעל ?! זהו. (ושמש ? שמש זה מקרה אבוד. טוטאל-לוס. עזבי.) בכל אופן, ממה שפגשתי ושמעתי, דוקא לעתודאיות אין סיפורי מסמרי שיער על תחזוקת גנרטורים (איך שאני מת על הדוגמה הזאת) ורובן דוקא מסתדרות לא רע (הבל החן ושקר היופי...). 2. התבלבלת קצת בסדר של השאלה - זה היה אמור להיות: האם בקבע עושים (ממשיכים) את אותו תפקיד של הסדיר ? אז לא, ממש לא. אם כן - אז משהו כאן דפוק... הבנים אפילו יכולים להחליף תפקיד באמצע הסדיר (1.5+1.5) וגם במהלך הקבע (1.5+1.5) - הכל מאד ורסטילי, פתוח ואישי. אבל כעיקרון - לא. את אמנם זורמת בנתיב קבוע, אבל עם התקדמות - לרוחב ולעומק. זהו זהו זהו.
שמש.

אבשי ג

New member
אני כמעט ולא מכיר...

עתודאיות שלא לומדות רפואה ואלו שאני מכיר שלומדות רפואה על פי רוב מוחלט מאוד מרוצות.

jily

New member
אתה מתכוון עדיין בלימודים?

אני התכוונתי כאלה שהתגייסו כבר אחרי הלימודים

למעלה