עש

אשכר

New member
עש

הקדמה עברתי ניתוח לפני זמן מה, והגוף עדיין לא נרפא לגמרי. אתמול בלילה קרה לי דבר מוזר: החתול שלי תפס עש גדול במיוחד (10 ס"מ או יותר) ונכנס איתו לחדר שבו ישבתי. החתול שלי אף פעם לא עשה כזה דבר עד היום. העש היה חי עדיין, ולכן, ברגע שהחתול אמר ג´ק רובינזון, העש העופף בחדר. הוא התעופף בערך 2 דקות, והתיישב לי בדיוק על הפצע (לא בערך. בדיוק). והפסיק להתעופף. הבנתי את זה בתור רמז שאני עובד יותר מדי, ומעייף את המקום הזה בגוף. ניסיתי לעשות מדיטציה, אבל הייתי עייף מדי, ומוטרד מדי. לא הייתי חושב שזה משהו חריג אם לא היו לי כבר קטעים אחרים עם פרפרי עש. (זה בכלל מתאים פה בפורום? נראה לי שכן, אבל אני פתוח לתיקונים) א.

ובכן,

לפי מחקרים מדעיים מעודכנים ורשמיים עש נוטה ממילא לנחות על נקודות פצועות בגוף כך שלא נראה שיש כאן עניין של עוצמה או סוג כלשהו של אות מה גם שכל הנושא הזה עדיין לא הוכח מדעית. מה שכן --- סתאאאאאאאאאאאאם!!!!! עבדתי עליך!!!!!!!!! חה חה חה!!!! ברוך בואך לפורום דרך הלוחמים!!! ואגב, ידעתי שאתה זה אתה!!! שלך באהבה ובתודה (על כל מה שאתה עושה למען אנשים) בן

אשכר

New member
עוד חוויה

יצא לי לדבר עם אישה אחת מפורום מסוים ב-USA חוץ מכל החויות המוזרות האחרות, היה סיפור עם עש. ישבתי לי על המחשב, ופתאום התיישב עש (פרפר לילה, מה ההבדל) על הכסא לצידי, בצורה שתפסה לי את כל התשומת לב, כמו מסמר בעין. זה לא קורה לי כך כל יום, ולא בכלל. העפתי מבט על הכסא, ולהרף עין ראיתי אישה יושבת, וצוחקת על הכסא. זאת היתה היא, כמובן, לפי כל מני סימנים מזהים. מאז אני לא רגוע ב-100%. ועוד באותו נושא. העש משלשום מת עוד באותו לילה (כנראה שאני הרגתי אותו, בלי לשים לב). יש לי גם קטע מוזר עם עשים שמתים סביבי. אולי אני פשוט מודע לעשים מתים וזה נידמה לי שהם מתים יותר סביבי? אנשים יקרים: גם לידכם מתים עשים כל שני וחמישי? היום עבדתי בחדר אחר, ופתאום (לעזאזל) ראיתי עש גוסס, באותו גודל וצורה של העש משלשום. זה היה אחר, כי הגופה של הראשון נשארה באותו מקום. מקווה לתגובה עניינית. (בט"ש: יש לך זמן בשפע? הלוואי שגם לי
להשתמע.

Jerald_Admonds

New member
שי מציין

את ההקבלה של מספר שבטים באפריקה. בין העש לנשמתו הנודדת של אדם.

אשכר

New member
חראם על כל הכושים שנהרגים לכבודי

מה שאתה אומר מעניין (אותי) מאד. יש לך גם דוגמאות / סיפורים, הפניות? קרוס רפרנס עם קסטנדה?

Jerald_Admonds

New member
המממם מיני מקורות

אני מאמין שיש גם פרק של חשיפה לצפון שמסכים איתי:)

למעלה