עשרת המכות!!<<>>משחק

Crazy Motek

New member
עשרת המכות!!<<>>משחק

היי בנות.. בטח כולן שמעו על עשרת המכות.. פרעה.. מצריים.. קיצר- החלטתי לשבש קצת את הקטע ו.. לעשות תחרות מאגניבה כזאת.. הינה ההוראות: אני אתן בכל פעם יום בשעה 16:00 בדיוק|דגש| במהלך ימי הלימוד משימה שקשורה באיזו שהיא מכה שהייתה במצרים.. אני צריכה שתגידו לי אם זה ילך או לא... כל מי שמעוניין/ת להשתתף שת/יכתוב ככה: שם: כינוי בפורום: ההרשמה תסתיים מחר בשעה 15:30!! בהצלחה!!
גל כחלון

Crazy Motek

New member
התפקשש לי.. מההתחלה!!

היי בנות.. בטח כולן שמעו על עשרת המכות.. פרעה.. מצריים.. קיצר- החלטתי לשבש קצת את הקטע ו.. לעשות תחרות מאגניבה כזאת.. הינה ההוראות: אני אתן בכל פעם יום בשעה 16:00 בדיוק במהלך ימי הלימוד משימה שקשורה באיזו שהיא מכה שהייתה במצרים.. אני צריכה שתגידו לי אם זה ילך או לא... כל מי שמעוניין/ת להשתתף שת/יכתוב ככה: שם: כינוי בפורום: ההרשמה תסתיים מחר בשעה 15:30!! בהצלחה!! גל כחלון

Crazy Motek

New member
אפשר להתחילך אחרי יום חמישי בערב...

כמובן אם זה מתאים לבנות.. מתאים לכן? יום שישי להתחיל.. ב.. 12:00??

Crazy Motek

New member
במהלך ימי הלימודים.. אני אערוך משחק

זה הולך ככה.. בגלל שכזה זה בסביבות הפסח אז אני אעשה את זה על עשרת המכות.. זאת תחרות, שבכל יום בשעה 16:00 בדיוק אני אציג שלב שהוא בעצם קשור למכה.. נגיד דם אז אני נותנת משימה על משהו שקשור בדם.. כנ"ל עם שאר המכות.. אם יותר נוח לכם לערוך את המשחק בחופש כי בזמן הלימודים יש מבחנים וכאלה.. אין בעיה.. אני מוכנה לעשות את זה בחופש.. ו.. רשמתי אותך.. אבל תשכנעי את חברות שלך שיצטרפו.. כי אני צריכה לפחות 20 בנות שישתתפו כי זה לא שווה תחרות עם מעט משתתפים.. נ.ב. יש לך איי סי קיו?

אה מאמי הבנתייי :]

נראה לי עדיף בחופש.. כה יש לי נראה לי שיש לי אותך.. 196567194

למעלה