עשרת הטובים

עשרת הטובים

מי לדעתכם עשרת המתאבקים הכי טובים כיום? ןתגידו למה לדעתכם בחרתם הכל אחד העשריריה שלי היא: 1. רוקי-[הוא הפוטנציאל הכי גדול כיום הוא עשה את שלו כבא בגיל כזה אנחנו עדיין לא יודעים מה מצפה לו אולי הוא יהיה המתאבק הכי טוב בכל הזמנים...] 2.אנדרטייקר-[האיש קורע לכולם את הצורה יש לו מגוון של תרגילים האגדה עדיין חיה] 3.דימונד דאלס פייג´-[האיש מלא בהישגים ובתארים אחד מהאדות שיזכרו בהאבקות הוא מזכיר לי את מיק פולי ואני נהנה לראות אותו מתאבק רק חבל שלא נותנים לו להיות מאין איבנט וזאת הטעות של הוו וו אף לבנ אדם מגיע להיות אלוף עולם אני מקווה שיקדמו אותו] 4.קורט אנגל-[אני שונא אותו מאוד אבל הוא פשוט מעולה הוא אחד המתאבקים אם הפוטנציאל הגדול ביותר הוא ואר וי די ואדג´ זה הדור הבא של האבקות] 5.הולק הוגאן-[הבנאדם לא רוצה לפרוש ובצדק הוא בכושר טוב יש לו הרבה שרירים והוא בכושר טוב יחסית לגילו הוא אחד מהמתאבקים שכיף לראות יש דרמה ממש שהוא בזירה] 6.סטיב אוסטין-[יש לו יכולת דיבור מעולה ויכולת האבקות מצוינת האיש מושך קהל אני פשוט מת עליו] 7.טריפל אייץ-[הוא בכושר שיא כיום אלוף העולם הוא מתעלה על הדרישות נראה אם הוא יצליח לעשות את הניצחונו הגדול ביותר אולי נגד הוגאן ויש לו גם יכולת דיבור טובה] 8.בוקר טיי-[לדעתי אחד מהכשרונות הכי טובים שיש כיום צריכים לנצל אותו פשוט מתאבר אדיר] 9.קיין-[הביג ראד מאשין משתפר מיום ליום בקרוב אני מקווה לראות אותו אלוף עולם הוא מוכיח יכולת נהדרת בזירה] 10.רוב ואן דאם[האיש בין האהובים עליי אקרובט אדיר כיף לראות אותו בזירה עוד פוטנציאל ענק] לא הוספתי את לאנס סטורם שהוא גם מצוין ואת אדג´ ומי שלא הוספתי עוד זה ג´ריקו שלדעתי לא מגיע לו הוא פשוט בכיין אפס אני בכלל לא אוהב אותו ואני אישית חושב שלא מגיע לו ובמקום לקדם אותו אפשר לקדם את ביג שואו ועוד הרבה מי שרציתי להוסיף זה ברוק לסנר כיביכול הוא אמור להיות שם אבל הסיבה שלא הוספתי אותו כי לא ראיתי אותו מספיק ועדיין לא הספקתי לראות קרבות שלו זאת היתה דעתי אני מקווה שגם אתם תכתבו ולמי שיש הערות שיוסיף בכיף

DDN

New member
ברוך הבא!

קודם כל ברוך הבא לפורום! דבר שני, בחרת במקומות 2 ו3 שלך שני מתאבקים שנויים במחלוקת. דפדף למטה לת´רד שהתחלתי בשם "אני כועס!" ותראה את הויכוח שהיה לנו בנושא DDP-אנדרטייקר. ואני אומר שהמתאבק הכי טוב כיום הוא. . . . . . . . . . . (ודעתי ידועה פה לרוב, כי צעקתי את זה בכל הזדמנות אפשרית) כריס בנואה. השד יודע? לג´ריקו מגיע, קידמו אותו מהר מידי בWWF (לעומת אחרים) אבל בהחלט מגיע לו. יש לו אחלה כישרון מיקרופון והוא מתאבק בחסד עליון. אתה אומר שאדג´ טוב? אדג´???? אדג´??????????????????????????????????????????? נסלח לך על זה כי אתה חדש. אוהבי אדג´ פה הם מיעוט. בכל מקרה, אני מסכים איתך ברוב (אבל לא בסדר) אני גם מת על DDP, אנגל, ROCK, HOGAN, אוסטין, HHH, בוקר טי, קיין. אבל. . . שלח את הוגאן לבית אבות, שלח את DDP לבית אבות (אחרי שיתנו לו לזכות בחגורה ולפרוש בכבוד), תן לצעירים לעלות!

בקשר לאדג´

שמע אומנם אני חדש אבל כבר חצי שנה אני קורע את ההודעות פה רק עכשיו הצלחתי לכתוב הודעה בקיצור איתה לי בעיה קטנה נעים שאתם מברכים אותי אתם ממש אחלה של חברה ומקווה שנהנה בפורום ושמע בקשר לאדג´ למה יש מיעוט? למה לא אוהבים אותו? הוא אחלה וחוץ מזה אני לא מת עליו גם אבל למה שונאים אותו????

אי סי קיו

למי שיש אי סי קיו אז שיוסיף בבקשה את המספר שנוכל לדבר כי גם לי יש הנייק ניים שלי הוא RoTsHiLd

Crossface

New member
ה10 שלי

1. כריס בנואה - מס´ אחד היום והיורש של ברט הארט. 2. ג´ף ג´ארט - מתאבק תכני מהרמה הגבוה ביותר 3. כריס ג´ריקו - אני לא שונא אותו אני לא אוהב שה-WWF עשו ממנו כזה. 4. קידמן - מבחינתי מגיע לו לקבל את אליפות העולם. 5. RVD - מתאבק מיוחד במינו. 6. HHH - מתאבק שנבנה לאט לאט על אש קטנה כמו בעבר (ברט הארט, שון מייקלס) 7. בוקר טי - מימי WCW העליזים. 8. לאנס סטורס - מס. 1 כאופציה לזוג של בנואה. 9. מדשדשים: סטיב אוסטין,רוק, DDP, נאש, הול, X-PAC, ג´ף הארדי, גולדסט. יכלו להיות ברשימה אם היו פעילים (או פעילים ואני לא יודע): סטינג(היה מקבל מס´ 1 או 2) גולדברג, ריי מסטיריו ג´וניר. אני חושב שזהו.

hirshfe

New member
הטובים

ללא סדר קבוע 1) כריס בנואה, כל מילה מיותרת. 2) כריס גריקו, רק תחשבו כמה ממכם שונאים אותו, את הדמות הבכיינית שלו, ותבינו כמה בעצם אתם אוהבים לשנוא אותו 3) טריפל H, רק שיחזור להיות היל 4) בילי קידמן, צעיר מהיר בעל כישרון נדיר 5) RVD 6) קורט אנגל האדם בעל הפוש המהיר בהיסטוריה של הWWF, ובצדק. 7) אדג´, אני יודע שהרבה שונאים אותו פה. אבל אני חולה עליו, גם מסיבות אישיות ואני מאמין שיום יבוא והוא יהיה הגדול מכולם 8) כריסטיאן שוב כמו אדג´ אני משוחד לגבי שניהם עוד מילדות 9) בוקר טי 10) אחרון אחרן חביב ושוב נגד הזרם סר ויליאם ריגל. מזכיר לי נשכחות ילדות

the Rain

New member
אד´ג אם..כריסטיאן הרבה יותר טוב

אד´ג הוא מתאבק שלפי דעתי לא ראוי להיות מהשורה הראשונה הוא היה ויפיק מעצמו יותר עם כריסטיאן לפי דעתי כריסטיאן מתאבק יותר טוב ואולי לו מגיע באמת כישרון משחק מעולה יחד עם כישרון האבקות מעולה באמת אבל אדג´ צריך לחדש את הקשר עם כריסטיאן וכך להיות אחד מצוות הזוגות הכי טוב בכול הזמנים

DDN

New member
כחלק מזוג

הוא באמת נחמד. אהבתי את הגימיק שלו כשהוא הופיע, שהוא סתם היה מזנק מהקהל ומתערב בקרבות. עכשיו, מי הוא בכלל? סתם קנדי בלונדיני שמלבש כמו כוכב רוק! וHIRSHFE, אמרתי לך כבר כמה אני מעריץ את הטעם שלך?

Double G 007

New member
תגידו...

אתם רואים בכלל את אדג´ בפעולה בסמאקדאון שככה אתם יורדים עליו?

actress

New member
ברוך הבא ואני חושבת שהייתי מוסיפה

וגם מחסירה כמה פה מהרשימה, אמרו כאן מישהו מסוים שאני לא בדיוק מכירה אבל לפי הדירוג שלך הייתי מוציאה כמה אנשים שלפי דעתי סתם. והייתי מוסיפה את אלה שהיו. אני ארשום בהמשך שיהיו עוד שרשורים והלק הוגן כמה שאני מעריכה אותו אני חושבת שקצת עבר זמנו, אני ממש אוהבת את הבנאדם אבל הוא כבר הזדקן וממה שאני ראיתי הוא קצת עבר. סטיב אוסטין ככל שהוא התבלט שם אני לא בדיוק אוהבת אותו אולי בגלל שהוא קצת היה נחמד בהתחלה אבל גם הייתי מוסיפה את גולדברג שהוא לפי דעתי אחד המתאבקים הטובים ויש לו את המבט של רע וטוב כאחד והוא מפגין את הכישורים שלו על הסטיג´

רשימת עשרת המתאבקים הטובים בעולם

זאת רשימה את דירוג 1 ברט היטמן הארט 2 סאטורו סיאמא טיגר מאסק 3 דינמיט קיד 4 טקדה 5 גרי אולברייט 6 גושין ליגר 7 כריס בנואה 8 ימאזקי 9 מר פרפקט 10 בריטיש בולדוג

hirshfe

New member
אני חייב לשאול

ראית את טייגר מאסק פעם מתאבק? מתאבק נפלא שדיש לי הערכה רבה כלפין ראית את דינמיט קיד?? שהוא ללא ספק המתאב3ק החסר מזל ביותר שהיה בהיסטוריה? ועוד שאלה, איך מתוך הרשימה שלךרק שלושה מתאבקים פעילים כיום וגם ככה שניים מהם על סף פרישה (לייגר ופרפקט)

למעלה