עשרת הגרועים

Crossface

New member
עשרת הגרועים

טוב, כולם מדברים על הטובים ביותר, בואו נדבר על הגרואים ביותר לא בכל הזמנים (ברוקולין ברולר, בסטיאן בוגר) אלא רק פעילים, לא משנה איפה. אילו ה10 שלי, הם לא לפי סדר, אתם תעשו מה שאתם רוצים (סדר, לא סדר, ממש לא משנה) 1. ספייק דאדלי 2. רוד דוג 3. סקוטי טו הוטי 4. אלברט 5. בראין לולר/כריסטופר (גרנד מאסטר סקסי) 6. פארוק 7. בא בא ריי דאדלי 8. ואל וינוס 9. מארק הנרי 10. סטיבן ריצ´ארדס הייתי מכניס גם את די-וון דאדלי, ריגל, סטיזיאק (הוא בכלל פעיל?),בראדשו, הייתי מכניס את ריקו ואת מייבן כי הם ממש לא נשמעים מעניינים אבל לא ראיתי אותם אז אני לא רוצה לחרוץ את גורלם.

hirshfe

New member
ואני הולך להרגיז כמה אנשים אבל...

אני מביט רק על איכות שלהם כמתאבקים בזירה, לדעת להחזיק את מיקרופון וגדול לא אומר כלום שוב, אין משמעות לסדר 1) דה רוק 2) ביג שואו 3) גולדברג 4) רקישי 5) רוד דוג 6) מארק הנרי 7) טסט 8) ברייאן אדאמס 9) בריין קלרק 10) סטיבי ריי

DDN

New member
שלי

CROSSFACE, מה איתך? בסטיון בוגר היה אחלה מתאבק! (סתם, סתם) פארוק גרוע? הוא אחד מהמאתבקים האהובים עליי. HIRSHFE? רקישי? אתה זוכר את הבחור מימי הHEADSHRINKERS העליזים? הוא היה הרוח החיה של הצוות והמתאבק הטוב מבין השניים. בכל מקרה, שלי: 1. ביג שואו 2. סטיבי ריי 3. מי שהיה המאסטרו בWCW 4. הנאסטי בוי שהיה בWCW (לא זוכר את השם שלו) 5. מארק הנרי (עליו אמר ג´רי לולר ש:HE DOESN´T KNOW THE DIFFERENCE BETWEEN A WRISTLOCK AND A WRIST WATCH)

hirshfe

New member
אני זוכר

אבל לא אהבתי את הדשרינקרז וחוץ מזה מייבל היה המתאבק הטוב בין מן און המישון MOM זה אומר שהוא מתאבק טוב?

העשרה שלי

לא לפי סדר 1.ספייק דאדלי 2.וויליאם ריגל 3.שון סטיזיאק 4.די וון דאדלי[לדעתי בו בו ריי דאדלי מצוין] 5.סטיבן ריצ´ארדס 6.קראש הולי 7.פונאקי 8.ואל בוסקי 9.כריס ג´ריקו 10.סטיב בלאקמן

Crossface

New member
ג´ריקו???

הוא דווקא בעשרת הגדולים שלי, נו טוב, כל אחד והבחירות שלו בכל אופן אני ביקשתי מתאבקים פעילים וחלקם לא פעילים אז אנשים פעילים אחרת יש לי עוד עשרות ובראש אני שם את דיסקו

עשרת הגרועים ביותר

מקום ראשון זה עם דירוג האלק הוגאן מקום שני גונזלס מקום שלישי אנדר טייקר מקום רביעי די די פי מקום חמישי נורמן סמילי מקום שישי מאצומן מקום שביעי הרוק שלא שווה יריקה מקום שמיני גינט מקום תשיעי פאפא שנגו מקום עשירי מונגו

מהההההההההה ?

אנדרטייקר , די די פי, הרוק , האלק הוגן ? עם זה מה שאתה כתבת אתה באמת סתם טמבל שלא מבין כלום , היית רוצה שזה יהיה ככה אתה חי באשליות יא טיפש, עם הכנסת את ארבעת המתאבקים האלה לעשרת הגרועים אתה באמת לא מבין כלום או שאתה עיוור וחוץ מהתחת והכשרון העלוב בהאבקות של בראט הארט אתה לא רואה כלום (שלא תתחיל להתבכיין לי פה כמו בראט הארט)

למעלה