עשרת הגדולי- המשך!

Liad B

New member
עשרת הגדולי- המשך!

תוצאות הסיבוב הקודם: 1.01- Something Wicca This Way Comes-
חמש הצבעות
4.03- Hell Hath No Fury
הצבעה אחת
5.12- Centennial Charmed
שלוש הצבעות
ולכן, הפרק שבו שלושת האחיות (המבוגרות) של משפחת האלוויל פרצו לראשונה לחיינו. בסיבוב הזה מתמודדים הפרקים: 2.02- Morality Bites 3.22- All Hell Breaks Loose 4.03- Hell Hath No Fury 5.12- Centennial Charmed 7.22- Something Wicca This Way Goes 8.21- Kill Billie: Vol. 2 8.22- Forever Charmed

Charmed YC

New member
5.12 - להעיף!

רק כי אני לא רוצה לפתוח תיבות פנדורה פה והמבינה תבין חחח

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifידעתי שמישהו יגיד את זה...

כל האחרים פשוט יותר יפים בעיניי, כולל Centennial Charmed שהוא פרק מצויין, עם מציאות אלטרנטיבית- שזה דבר שאני מאוד אוהבת. המשחק של הולי כפיורי ובכלל בפרק הזה מצויין, והפרק מרגש- אבל עשה לי את זה פחות מכל האחרים ברשימה. אחריו הייתי מעיפה את All Hell Breaks Loose- וגם זה בטח יישמע מטורף...

Elsewhere

New member
אגב, שרון ואני מוחים בכל תוקף.

איפה 4x13 ?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!

Liad B

New member
הוא פרק טוב אבל

הוא אפילו לא עלה כאחד משני הפרקים המועדפים בעונה 4 (ככה התחלנו את החיפוש, 2 פרקים מועדפים מכל עונה, ומתוך ה-16 נבחרו 10) בעונה 4 אגב, נבחרו 4.03 ו-4.20 המעולה שלדעתי זה פספוס אדיר שלא עלה לעשיריה. מי זה שרון?

Elsewhere

New member
שרון זו הבסטית.

מהדור הקודם של הפורום הזה.
הוא פרק מדהים. עונה 4 כולה מדהימה. אני לא מבין איך 311 נכנס לשם ו-413 לא. >> ואיך 520 סיים מקום עשירי! ומה עם 122?! ו-117?! ו-208!!!!!111 ו, האא, 508! ואיך אפשר בלי 220. :| מהזהפה ;[. [אחלה סדרה, מכושפות. D:]

flying eagle

New member
מסכימה לגבי 5.08!

ו-1.22 ו-2.20 ו-2.08 -1.17 אבל הכי על 5.08! איפה היית קודם כדי לעזור לי להעלות אותם? ברוב המקרים הייתי היחידה שהצביעה להם...

Elsewhere

New member
או לחילופין, גאון. ../images/Emo9.gif

Misunderstood משהו. זה לא שהם לא פרקים טובים, ברור שהם כן. אבל בחייאת, הם לא שווים את ה"טופ 10".

shahar615

New member
7.22../images/Emo128.gif

הגענו לחלקים הקשים. אני ממש קשורה אל הפרקים האלו...

למעלה