עשרת הגדולים...

Catelyn

New member
עשרת הגדולים...

אחרי שמאט וטריי חשפו את עשרת הגדולים שלנו, חשבתי לעצמי - למה שלא נכתוב אנחנו את עשרת הגדולים שלנו? אז הנה לכם העשריה שלי, לאו דווקא לפי הסדר: 715 - It's Christmas in Canada - לעשות את קנדה כמו ארץ עוץ הוא אחד מהרעיונות המבריקים של היוצרים. פארודיה מוצלחת ומצחיקה ביותר לטעמי, ופרק חג המולד המוצלח ביותר שלהם. 703 - Toilet Paper - הפרק הזה פשוט לא נמאס עליי אף פעם. ג'וש בתור חניבעל הוא דמות כובשת לגמרי, והשילוב שלו עם השוטר בארברי המטומטם... וכל ההגזמות האלה וההשוואה של מה שהילדים עשו לפשע נוראי קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש. 714 - Raisins - סטן נפרד מוונדי, נכנס לדיכאון ומצטרף לחבורת הגותים. פרק שונה ומיוחד בדרמטיות שלו. נכון שלא ציפיתם מסטן לתגובה כזו חריפה? 904 - Best Friends Forever - עוד פרק שונה ומיוחד. גן עדן נגד גיהנום בניצוחו של קני - גדול! 402 - The Tooth Fairy Tats 2000 - ראיתי לא מזמן וכבש אותי לגמרי. פארודיה מוצלחת מאוד על סרטי מאפיה, ומאפיות, אני מודה, זה משהו שתופס אותי לגמרי, ולוג'י הוא דמות כזו מוצלחת! 217 - Gnomes - כבר אמרתי פעם שאני אכתוב בהרחבה על הפרק הזה, ואני מקווה באמת לעשות זאת. בכל מקרה, פארודיה מתוחכמת על הגלובליזציה ומה שעושים ממנה. וחוץ מזה, מציגים בו את טוויק! 606 - Professor Chaos - אני אוהבת את העונה השישית בגלל הייחוד שלה. להבדיל משאר העונות, בעונה הזו יש קשר רציף בין פרק אחד למישנהו, וישנה התפתחות בעלילה לאורך העונה כולה. בכל מקרה, זהו פרק מיוחד שמבטא את רוח העונה השישית. הילדים בוחרים להם חבר רביעי חדש שיחליף את באטרס, ואנו רואים צד נוסף באישיותו של באטרס... 612 - A Ladder to Heaven - עוד פרק מהעונה השישית, והפעם - נשמתו של קני נכנסת לגופו השמן של קארטמן... פרק טוב, מהמון סיבות. 708 - South Park is gay! - פשוט הצחיק אותי לגמרי לראות את כל בני סאות'-פארק לבושים ומתנהגים כמו הומואים סטריאוטיפיים, גם אם הסוף הזוי משהו. 905 - The Losing Edge - כיף לראות את כל הילדים משתפים פעולה בניסיון לחמוק ממשחקי הבייסבול המשעממים ולראות את בן דודו של קייל שוב.. אני לא יודעת למה רוב חברי הפורום לא אוהבים את הפרק הזה, לי אין שמץ של מושג בבייסבול והוא הצחיק אותי בכל מקרה. טוב, האמת... השישה הראשונים הם הפרקים האהובים עליי ביותר, הארבעה האחרונים קצת פחות, היה לי קשה לבחור עוד ארבע... אתם מוזמנים לשלוח את שלכם... וגם להסביר למה אם אתם רוצים.

Johnblaze

New member
שלי

אין לי כח להסביר אני רק יגיד שאני אוהב יותר את הפרקים שמתעסקים בלקצוץ את הראש לדתות, וגם אוהב פרקי נונסנס כמו HUMOR FUSEלמשל שלקרטמן נשרף הפיוז של הצחוק , וכמובן פרקים עם מוסר השכל חזק טוב אז עשרייה הפרק הכי טוב הוא: 712 - All About Mormons והשאר: 615 - The Biggest Douche in the Universe 808 - Douche And Turd 912 - Trapped in the Closet 802 - AWESOM-O 514 - Butters' Very Own Episode 506 - Cartmanland 616 - My Future Self 'n Me. 1003 - Cartoon Wars 501 - Scott Tenorman Must Die

למעלה