עשרת הגדולים

עשרת הגדולים

קיבצתי ואספתי את עשרת המשפטים הגדולים (לפחות לטעמי) של הסדרה .. 10. אולי לאל יש סיבות משלו אבל הוא מעסיק פסיכוטים רבים לביצוע עבודתו ( כל הנשמות) 9. אם טוענים בהתמדה הבורות הופכת למקובלת כמו האמת (לא זוכרת מאיזה פרק) 8. TRUST NO 1 (כמעט כל פרק) 7. "אני חופשי" (סגירה) 6. מדי יום נכחדים שלושה מינים בכדור הארץ, מעניין כמה חדשים נוצרים (הפונדקאי) 5."I LOVE U" (מאלדר לסקאלי) (משולש) 4. "סוף העולם לא בא" (מאלדר לסקאלי) "לא, הוא לא בא" (סקאלי למאלדר) (מילניום) 3. "תמותי למענו אך לא תרשי לעצמך לאהוב אותו" (ידיד) 2. "תמצאי לך גבר עם הרכב גנטי מושלם וסובלנות גבוהה לספקנות ותתחילו לייצר את הסופר סקאלים הקטנים (עיר ושמה הום) *הערה: לא משפט אירוני בטירוף? ולמשפט הראשון המשפט שהכי אהבתי הוא פשוט משפט גאוני לדעתי 1. כשאדם מדבר לאלוהים זאת תפילה כשאלוהים מדבר לאדם זאת זכיסופרניה (מאלדר ) (כל הנשמות) ועוד כתוספת משפט קטן שסתם נשמע טוב באנגלית ונשמע הכי טוב כשמאלדר אומר אותו: IF U DON'T HEAR FROM ME BY MIDNIGHT.... FEED MY FISH!!! פשוט ענק.. טוב כמובן שיש עוד מיליון משפטים מדהימים אז יאללה לפשפש בזכרון ולהביא אותם..

Gilliana

New member
הגדול מכולם לדעתי זה:

"זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך..." (מאלדר לסקאלי, לא זוכרת מאיזה פרק - מתי שהוא בעונה השניה). ועוד אחד שאהבתי בטירוף (ושוב, תסלחו לי שאני לא זוכרת מאיזה פרק) סקאלי למאלדר: אם לא שמת לב, הרגע נפלו צפרדעים מהשמיים מאלדר לסקאלי (בסופר נון-שאלאנס): כנראה שהמצנחים שלהן לא נפתחו...

Lily17

New member
הראשון מ-Soft Light

ואני לא ממש זוכרת מאיפה הקטע השני,אבל אני ממש אוהבת אותו. :) הנה כמה מהציטוטים האהובים עליי: (שוב, סליחה שהכל באנגלית... ואני בטוחה שיש *כל כך הרבה* ששכחתי...) 1. (I do not GAZE at Scully!" (Rain King" 2. (It's not paranoia when you're right" (Duane Barry" 3. (That's why they put the I in FBI" (Pilot" ועוד אחד קלאסי מהפרק הזה: ".Nobody down here but the FBI's most unwanted" 4. Mulder: "I was told once that the best way to regenerate body heat was to crawl naked into a sleeping bag with somebody else who's already naked." "Scully: "Well, maybe if it rains sleeping bags, you'll get lucky. (Detour) 5. (Woman! Get back in here and make me a sandwich!" (Arcadia" 6. (Sure. Fine. Whatever." (Syzygy" 7. (Please explain to me the scientific nature of the Whammy" (Pusher " 8. (I'd kiss you if you weren't so damn ugly!" (Dreamland" 9. I scream, you scream, we all scream for nonfat tofutti rice (dreamsicle" (The Unnatural 10. "Mulder: "Crazy people can be very persuasive "*Scully: "Yes, well, I know *that

זה מדהים ממש

בהתחלה התכוונתי לכתוב את עשרים המשפטים האהובים עליי והעשרה שלך הם מה שהתכוונתי לכתוב בסוף ויתרתי עליהם כדי שלא ייצא ממש ארוך אחלה משפטים קבלי ח"ח

Ice Age

New member
אם אני זוכר נכון, הקטע השני הוא

מהפרק "היד הפוצעת", עם המורים החברים בכת השטן. אחד הפרקים הטובים שהיו.

וואי..

אני מתה לראות את הפרק הזה"משולש" ופשוט AXN הפסיקו לשדר ובסטאר וורלד אני לא עוקבת ממש..אז אין לי סיכוי לראות אותו :(

קודם כל אל תתיאשי

אולי עוד יחזירו את תיקים ל AXN או אפילו אולי ערוץ 2 ישדר שוב את הפרקים אולי בסטאר וורלד ואולי בקרוב בעזרת השם כבר יגיע הדי וי די שלהם עם תרגום לארץ אם למדנו משהו מסקאלי אז זה NEVER SAY NEVER

Gilliana

New member
את יודעת מי המקור של המשפט הזה?

שון קונרי - שחזר לגלם את ג'יימס בונד "לעת זקנה" לאחר שבפרישתו מגילום סוכן 007 אמר: NEVER AGAIN. אבל... הוא חזר! ולכן הסרט נקרא - NEVER SAY NEVER AGAIN

Ice Age

New member
או לחילופין

שיהיה מתישהו מפגש ונוכל לראות בו את הפרק הזה.

Gilliana

New member
אסור להתייאש כל כך מהר!

שווה לעשות נסיון נוסף - אני לוקחת על עצמי ליחצ"ן את האירוע אבל אשמח לקבל את עזרתך.

Ice Age

New member
בהתחלה עיקר הבעיה היתה

למצוא מקום. אני הצעתי את הבית שלי במודיעין, אבל לא היתה הענות. אפשר לנסות שוב, ביום שישי כלשהו.

Gilliana

New member
זה נשמע טוב

ומודיעין היא גם מקום טוב באמצע אבל אני חושבת שיום שישי עשוי להיות בעייתי לחלק מהחברים, בעיקר הצעירים יותר שאינם ממונעים. אולי עדיף באמצע השבוע? ואולי כדאי לשאול את פי הנערים/נערות?

Ice Age

New member
אמצע שבוע לא כ"כ טוב

אני עובד ועסוק במהלך היום. רק יום שישי מסתדר לי.

Gilliana

New member
טוב, קשה למצוא זמן נוח לכולם

זה בהחלט בעייתי. לי למשל זה יותר מסובך בימי שישי אבל אם יהיה מפגש אעשה כל מאמץ להגיע. צריך לחשבו האם זה יהיה בצהריים או בערב ועל תכנית למפגש.

למעלה