עשרה דרכים להרגיז...

עשרה דרכים להרגיז...

ב``ה עשרה דרכים להרגיז את המוקדנית ב 144 מודעין שלום, מדברת נועה 1) מי שאל אותך איך קוראים לך? אה ? 2) לבקש את הטלפון של מודעין 144 3) לשאול אותה בת כמה את? 4) כמה את מרוויחה בחודש? 5) לבקש את מספר הטלפון שלה בבית 6) לבקש את המנהלת שלה להתלונן על חוצפה. (מה זה לא לתת טלפון?) 7) להגיד, יש לי עשרה מספרי טלפון של חברה מסוימת יש לך אולי מספר שאין לי? 8) הגעתי לתנובה? (היא שואלת למה?) ואתה עונה. כי את נשמעת כמו פרה! 9) נועה, מה זה לאכול לי באוזן? חוצפה! (ולטרוק את הטלפון!) 10) תני לי את המספר החסוי של ראש הממשלה ומיד! מניסיון חלקי, זה עובד!!! שלכם ובשבילכם Kיציק

סלולרית

New member
זה מזכיר לי....

זה מזכיר לי משהוא מצחיק שעשינו אני וחברותי דרך להתעללות באנשים...(לא ללמוד מאיתנו!) היה לנו משעמם לילה אחד בשעה 12 בלילה אנחנו מתקשרים לאיזשהוא מספר שיצא בדפי זהב עונה לנו איזה אישה אחת אמרנו לה אנחנו מחברת המים תבדקי אם יש לך מים בברז האישה כמו ילדה טובה הטולכת לבדוק אחרי דקה חוזרת ואומרת כן ואז אנחנו ברוב רשעותנו אומרות לה מה חשבת שיהיה לך קולה?????. זה קצת מצחיק קצת עצוב אבל היינו קטנות :) סלו נ``ב איצ זה כל כך חמוד נאמץ את זה לשעימום הבא

סול .. זה מצחיק , אבל זה עוד יותר :

אנחנו הגדלנו לעשות והתקשרנו גוביינא מניו יורק ועוד אמרנו לבנאדם שאנחנו ממקורות שיבדוק אם יש לו מים בברז , וכשחזר שאלנו אותו באיזה צבע אז הוא הלך לבדוק שוב , ואז שוב ושוב ... וכשאמרנו לו שהוא מחוייב בשיחת גוביינא מחו``ל , הוא אמר ... ``נו .. מילא ...`` אבל ... זה היה מזמן ...

למעלה